Μετά από δυόμιση μήνες επιστροφή στη σαλονίκη. Επιστροφή στη ρουτίνα της μηρουτίνας. Τι καλά =)
Μετά από δυόμιση μήνες επιστροφή στη σαλονίκη. Επιστροφή στη ρουτίνα της μηρουτίνας. Τι καλά =)
It is known.
Raven, έστω ότι δεν μιλούσαμε για κουβέρτες, αλλά για έναν απλήρωτο λογαριασμό της ΔΕΗ ας πούμε. από τη στιγμή που δεν είχατε υπογράψει συμβόλαιο, τι (νόμιμο) θα μπορούσε να σου κάνει; δεν ξέρω, ρωτάω. αλλά αν η απάντηση είναι "τίποτα" τότε δεν μπορώ να καταλάβω το πως σκέφτονται αυτοί οι ιδιοκτήτες που από τη μία σου συμπεριφέρονται σαν μουνόπανα και μετά λένε πχ χρωστάς 20ευρώ νερό/ ο τοίχος έχει 2 τρύπες από καρφιά κλπ, δηλαδή δεν ξέρουν ότι η αυτονόητη απάντηση που θα πάρουν θα είναι "τράβα γαμήσου ρε μπάρμπα";
από το 2001 μέχρι φέτος έχω νοικιάσει συνολικά 5 σπίτια. μόνο μια φορά μου έτυχε σωστός και ξηγημένος ιδιοκτήτης, όλοι οι άλλοι ήταν απλά για σφαλιάρες. πείτε, μόνο σε μένα τυχαίνει ή είναι γενικό φαινόμενο;
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
Εδω εμενα ρε συ μεσα Μαρτη 2009 μου ειπε οτι αποφασισε να πουλησει το σπιτι (προφανως χρωσταγε παντου) και επρεπε να ψαχνω σπιτι μεσ'τον Μαρτη..
Συν οτι εσκαγε το αρχιδακι ο μεσιτης καθε τρεις και λιγο, για να δειξει το σπιτι σε καθυστερημενους..Με μενα μεσα στο σπιτι.
Επισης στα κοινοχρηστα, τα εξοδα ιδιοκτητων εξυπακουεται οτι τα πληρωνει ο ιδιοκτητης και οχι ο ενοικιαστης.
Ε οταν του πηγα το ενοικιο αισθητα μειωμενο λογω κρατησεων απο τα εξοδα ιδιοκτητων, που ηταν υποχρεωμενος να πληρωνει καθοτι δικο του ειναι το σπιτι, σπαστηκε και ζητουσε εξηγησεις..
Εννοειται οτι τον ταπωσα, αλλα εδειξε ποσο αρχιδακι ειναι. Ενας σιχαμενος, λιγδιαρης βλαχος.
ελάχιστα πράγματα. καταρχήν μπορούσα να ισχυριστώ ότι δεν έμενα ποτέ εκεί. ακόμη κ αν προχωρούσε σε αγωγή με μάρτυρες ότι όντως έμενα για το συγκεκριμένο διάστημα, το δικαστήριο πιθανώς θα τον δικαίωνε για τα οφειλόμενα, αλλά μετά θα μπορούσα να του τραβήξω μια καταγγελία στον τοπικό έφορο και να πληρώνει πρόστιμο 5 φορές το φόρο που θα έπρεπε να δώσει λόγω του ενοικίου + πρόστιμο για την καθυστέρηση.
Rock or Nothing
I'll bury you in your god's fucked garden
είμαι μέσα στο φαστφουντάδικο και περιμένω, όταν βλέπω έναν παππούλη που περνάει απ'έξω να κοντοστέκεται. Σκύβει με δυσκολία, και προσπαθεί να πιάσει κάτι, σκέφτηκα ότι θα βρήκε κάνα 10ευρο ορ σμθ και όταν τελικά σηκώθηκε είδα ότι κρατούσε μια πεταμένη απόδειξη. ένιωσα λίγο σκατά.![]()
Έβαλα νερό στο ποτήρι χωρίς να βλέπω και λόγω εμπειρίας έκλεισα τη κατάλληλη στιγμή τη βρύση και δεν υπερχείλισε. Είμαι κάπως χαρούμενος για αυτό μου το κατόρθωμα.
It is known.
για μια στιγμή όταν το είδα στα latest posts νόμιζα πως έγραφες "έβαλα νερό στο κρασί μου για αυτό δεν πίνω γουλιά" και λίγο ανησύχησα.
πίνεις νερό όμως από την βρύση...
satan was a lez
για μια στιγμή όταν το είδα στα latest posts νόμιζα πως έγραφες "έβαλα νερό στο κρασί μου για αυτό δεν πίνω γουλιά" και λίγο ανησύχησα.
πίνεις νερό όμως από την βρύση...
satan was a lez
ψάχνω εδώ και αρκετή ώρα την παρακάτω εικόνα σε wallpaper, αν την έχει κάποιος ας στείλει ένα πμ.
![]()
Πλεον και επίσημα κλείσαμε 10ετία από την αποφοίτηση λυκείου....
Shall I say I was wrong, if I'm right?