Page 11 of 14 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 207

Thread: Δουλειά.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

Quote Originally Posted by H. View Post
    Well done mate, διάβασε τώρα το προηγούμενο πόστ, που λέω αυτό ακριβώς το πράμα. Μακάρι η κοκκινίλα στο μάγουλο να ήταν η πρώτη αιτία για να σου την πει κάποιος. Θα ήσουν πραγματικά ευτυχισμένος.
    μα είμαι ευτυχισμένος, έχω τον καλύτερο προϊστάμενο που θα μπορούσε να ζητήσει κανείς

Anti-Hero Reject's Avatar

Τέλος, θα ήμουν πολύ ευτυχής να γνωρίσω στην επόμενη μάζωξή μας Νικόλα Φλούξου.
    νικόλα πρόσεχε,θα φας φάπες.

inb4 τώρα που δουλεύω σε ταχυδύναμη θα σε τσακίσω λούγκρα πάνκη,θα σου δείξω εγώ,θα δείς τι έχεις να πάθεις!!!υπάλληλε και δουλικέ του υπαλλήλου της δεκαετίας,του μέγιστου κυρίου Η.

(Η. είσαι μεγάλη πουστάρα και ψεύτης και γλειώδης.....προσοχή μόνο γιατί είμαι αρκετά σαλεμένος όπως λές και εσύ... :kisses: )
    Last edited by Reject; 18-09-2010 at 22:19.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

High on Life VirusXI's Avatar

Virus λες κοτσάνες που δεν τις περίμενα από εσένα. Όταν αυτό που κάνεις επαγγελματικά σε ευχαριστεί, σταματάς να το βλέπεις ότι "τρώει τον χρόνο σου". Είτε αυτό είναι δουλειά είτε είναι ένα απλό hobby. Το κάνω, με ευχαριστεί, πως το λένε δηλαδή, αν δε με ευχαριστούσε ΤΟΤΕ θα έλεγα "τρώει τον χρόνο μου". Το γεγονός ότι εσύ ήσουν άτυχος και δεν βρήκες αυτό που ήθελες δεν σημαίνει ότι αλλάζει τη γενικότερη θεωρία για το τι είναι αυτό που κακώς λέμε κοροϊδευτικά "εργασία και χαρά". Και μιας και θες να το πιάσεις πολιτικά το θέμα, το κράτος μου δίνει 22.000 ευρώ για να λειτουργήσω για τρία χρόνια δικό μου γραφείο και για τα τρία πρώτα χρόνια μου ως ελεύθερος επαγγελματίας αφορολόγητο στα 30.000 ευρώ. Οπότε αυτό με το δεν βοηθάει το κράτος άκυρο. Εκτός αν το πραγματικό κίνητρο για σένα θα ήταν του τύπου "πάρε ρε φίλε και 100.000 επιδότηση" εκτός από αυτά, οπότε σηκώνω τα χέρια ψηλά, έχεις δίκιο. Για δε τον γενικότερο στόχο δεν ξέρω, μου φαίνεται λογικό αυτό που λες αλλά όποιος θέλει μένει άνετα εκτός αυτού καθώς ότι και να πει ο οποιοσδήποτε ERίτης, όσες μούτζες και να πέσουνε παίζει το εξής: ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΗΜΕΡΕΙ (και εντός της εργασίας του). Απλή, πανανθρώπινη αλήθεια.
    Ρε μεγάλε, προφανώς αν σε ευχαριστεί η δουλειά σου δεν την βλέπεις, απαραίτητα, αναγκαίο κακό. Εγώ είπα να μην περιμένεις να συμμεριστούν την ευχαρίστηση σου (και του Ford Perfect και όσων άλλων κάνουν κάτι που γουστάρουν) και το αίσθημα προσφοράς όλοι, γιατί στη πλειοψηφία δεν έχει δοθεί αυτή η ευκαιρία.

Επίσης στο πολιτικό θέμα λες πίπες. ΑΝ πάρεις την επιδότηση που λες αμέσως αμέσως στα 3 χρόνια απ'αυτά θα φύγουν €7.200 (minimum) στο ΤΕΒΕ για μία ασφάλιση ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ. Βάλε επιμελητήρια, 1002 γραφειοκρατικές μαλακίες, αυξήσεις ΦΠΑ (23%; τι λε ρε, πως θα πουλήσεις τι - καλύτερα μαύρα) και το κυριότερο: ένα κάρο Νταβαντζήδες (πχ ΑΕΠΙ για μουσικό τομέα γενικά ή αν έχεις επιχείρηση αναψυχής με μουσική), για να καταφέρεις να δουλέψεις. Θα μπορούσα να πω κ πιο συγκεκριμένα παραδείγματα για το πως το κράτος γίνεται νταβατζής αλλά άστο, ας μείνουμε στο ότι για να ξεκινήσεις κάτι αμέσως έχεις 2342 εμπόδια μπροστά σου που δεν αφορούν καν αυτό που θα εξασκήσεις και στην συνέχεια έρχεται ο ανταγωνισμός όπου το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό που δε πρόλαβε καν να μεγαλώσει γιατί δεν έχει τα κονέ στο μέγα κράτος ή/και δεν αντέχει την ακρίβεια. Στο μόνο που συμφωνώ είναι ότι η επιδότηση, φυσικά, δεν είναι λύση. Δεν εννοούσα αυτό.

■■

Vic Ford Prefect's Avatar

Εγώ πάντως δεν περιμένω να συμμεριστεί κανείς την ευχαρίστησή μου, ρώτησε κάτι ο μόστος και απάντησα. Όταν γράφω ότι είμαι πολύ, πολύ ευγνώμων για την δουλειά μου, προφανώς αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι το συνηθισμένο να σου κάθεται κάτι τόσο καλά. Από την άλλη δεν ξέρω γιατί ο άλλος θα έπρεπε να δυσαρεστηθεί με την ευχαρίστησή μου, ε;

Και για να απαντήσω και στην Χάβοκ, ξέρω γιατί ρωτούσε ο Ρωχάμης, αλλά με ψιλοδούλεψε κατ'ιδίαν για το πόσο ρομαντικό ήταν το σεντόνι μου που είπα να το ξεκωλώσω λίγο για την πάρτη του.

Ότι γενικά η δουλειά είναι αναγκαίο κακό, δεν νομίζω να διαφωνήσει κανείς. Το ότι περνάς καλύτερα πίνοντας μπάφους και παίζοντας προ, λογικό είναι. Το ότι η εργασιακή κατάσταση στην Ελλάδα είναι μπουρδέλο και αυτό γνωστό. Αλλά ούτε ΟΛΑ είναι σκατά Άουσβιτς, ούτε ο γαμάτος στο αντικείμενό του πάει στράφι (δεν ξέρω για ευημερία, χαμένος δεν θα πάει πάντως) και πάντα υπάρχει όντως και η λύση λόκαστ, που αντί να κλαψομουνιάζει, παίρνει την κατάσταση στα χέρια του.

Γενικά η ζωή ΑΥΤΗ είναι τώρα που μιλάμε, όχι αυτή που θέλουμε να είναι, ή αυτή που είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει κάποια στιγμή, αυτές τις επιλογές δίνει, αυτό το χαρτί σου μοιράζει και κάτι σκατά πρέπει να κάνεις. Πολύ εύκολα πάντως ειπώθηκε αυτό το "ζείτε για να δουλεύετε" και είναι πολύ presumptious επίσης.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

The Patient H.'s Avatar

Quote Originally Posted by VirusXI View Post
    Virus λες κοτσάνες που δεν τις περίμενα από εσένα. Όταν αυτό που κάνεις επαγγελματικά σε ευχαριστεί, σταματάς να το βλέπεις ότι "τρώει τον χρόνο σου". Είτε αυτό είναι δουλειά είτε είναι ένα απλό hobby. Το κάνω, με ευχαριστεί, πως το λένε δηλαδή, αν δε με ευχαριστούσε ΤΟΤΕ θα έλεγα "τρώει τον χρόνο μου". Το γεγονός ότι εσύ ήσουν άτυχος και δεν βρήκες αυτό που ήθελες δεν σημαίνει ότι αλλάζει τη γενικότερη θεωρία για το τι είναι αυτό που κακώς λέμε κοροϊδευτικά "εργασία και χαρά". Και μιας και θες να το πιάσεις πολιτικά το θέμα, το κράτος μου δίνει 22.000 ευρώ για να λειτουργήσω για τρία χρόνια δικό μου γραφείο και για τα τρία πρώτα χρόνια μου ως ελεύθερος επαγγελματίας αφορολόγητο στα 30.000 ευρώ. Οπότε αυτό με το δεν βοηθάει το κράτος άκυρο. Εκτός αν το πραγματικό κίνητρο για σένα θα ήταν του τύπου "πάρε ρε φίλε και 100.000 επιδότηση" εκτός από αυτά, οπότε σηκώνω τα χέρια ψηλά, έχεις δίκιο. Για δε τον γενικότερο στόχο δεν ξέρω, μου φαίνεται λογικό αυτό που λες αλλά όποιος θέλει μένει άνετα εκτός αυτού καθώς ότι και να πει ο οποιοσδήποτε ERίτης, όσες μούτζες και να πέσουνε παίζει το εξής: ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΗΜΕΡΕΙ (και εντός της εργασίας του). Απλή, πανανθρώπινη αλήθεια.
    Ρε μεγάλε, προφανώς αν σε ευχαριστεί η δουλειά σου δεν την βλέπεις, απαραίτητα, αναγκαίο κακό. Εγώ είπα να μην περιμένεις να συμμεριστούν την ευχαρίστηση σου (και του Ford Perfect και όσων άλλων κάνουν κάτι που γουστάρουν) και το αίσθημα προσφοράς όλοι, γιατί στη πλειοψηφία δεν έχει δοθεί αυτή η ευκαιρία.

Επίσης στο πολιτικό θέμα λες πίπες. ΑΝ πάρεις την επιδότηση που λες αμέσως αμέσως στα 3 χρόνια απ'αυτά θα φύγουν €7.200 (minimum) στο ΤΕΒΕ για μία ασφάλιση ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ. Βάλε επιμελητήρια, 1002 γραφειοκρατικές μαλακίες, αυξήσεις ΦΠΑ (23%; τι λε ρε, πως θα πουλήσεις τι - καλύτερα μαύρα) και το κυριότερο: ένα κάρο Νταβαντζήδες (πχ ΑΕΠΙ για μουσικό τομέα γενικά ή αν έχεις επιχείρηση αναψυχής με μουσική), για να καταφέρεις να δουλέψεις. Θα μπορούσα να πω κ πιο συγκεκριμένα παραδείγματα για το πως το κράτος γίνεται νταβατζής αλλά άστο, ας μείνουμε στο ότι για να ξεκινήσεις κάτι αμέσως έχεις 2342 εμπόδια μπροστά σου που δεν αφορούν καν αυτό που θα εξασκήσεις και στην συνέχεια έρχεται ο ανταγωνισμός όπου το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό που δε πρόλαβε καν να μεγαλώσει γιατί δεν έχει τα κονέ στο μέγα κράτος ή/και δεν αντέχει την ακρίβεια. Στο μόνο που συμφωνώ είναι ότι η επιδότηση, φυσικά, δεν είναι λύση. Δεν εννοούσα αυτό.
    VirusXI, για τι ακριβώς πράγμα μιλάς δικέ μου? Πιο ΤΕΒΕ βρε μαλάκα? Τι ΦΠΑ? Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας?
    Για επιδότηση γραφείου ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ (aka επάγγελμα) διευκρίνησα νομίζω. Keep posting ασυναρτησίες
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Είμαι 30 και δεν έχω βρει τι θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω.
    Οπότε ναι, όταν στα 26 σου δεν ξέρεις τι σε εκφράζει ως τρόπο παραγωγής είναι σαφές ότι έχεις ψυχολογικό θέμα.
    Θέλω να δουλεύω για την Κομμούνα, πιάνει;
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Spider Jerusalem Deggial's Avatar

VirusXI, για τι ακριβώς πράγμα μιλάς δικέ μου? Πιο ΤΕΒΕ βρε μαλάκα? Τι ΦΠΑ? Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας?
    Για επιδότηση γραφείου ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ (aka επάγγελμα) διευκρίνησα νομίζω. Keep posting ασυναρτησίες
    Επίσης έγραψες "Οπότε αυτό με το δεν βοηθάει το κράτος άκυρο", κι ο Virus σωστά σου αναφέρει ότι στην γενική περίπτωση το κράτος δε βοηθά. Ακόμη και όταν τύχεις σε κάποια επιδότηση, τα έξοδα έναρξης ελεύθερου επαγγέλματος ή μικρής επιχείρησης είναι υπερβολικά μεγάλα και για κανέναν λόγο.
    No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.

Senior Member

Ειχα γραψει το σεντονακι μου, το οποιο τον ηπιε λογω log-in inactivity.
    ΔΕΝ το ξαναγραφω τωρα, οποτε συνοπτικα:
    1) +1 σε Φορντ
    2) Ο Once Emperor ξερει πολλα, ειναι κοτα που δεν ποσταρει
    3) ο Λοκαστ επισης, ειναι κοτα που δεν ποσταρει
    4) Ο Carheart επισης, χωρις να ειναι κοτα αυτος ομως
    5) οσοι απο σας δεν την παλευετε και πιστευετε οτι φταινε ΑΛΛΟΙ για αυτο, ριχτε ΠΜ, ξερω θεσεις λουκουμακια (κυριως hard-core ICT πραγματα αλλα οχι μονο περιορισμενα σε εκει).
    It happens sometimes. People just explode. Natural causes.
    Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    Ρωχάμη, το debian είναι για ΓΥΝΑΙΚΕΣ;

Σ'ευχαριστώ ER για το γέλιο που μου προσφέρεις καθημερινά

The Patient H.'s Avatar

Deggial, τα έξοδα έναρξης ελεύθερου επαγγέλματος είναι μία μέρα στην εφορία με την ταυτότητά σου, ένα μπλοκ αποδείξεων, ένα βιβλίο εσόδων - εξόδων και μία ασφαλιστική ενημερότητα. Εκτός αν κοστολογείς και τη μέρα που χάνεις στην εφορία.

Solidium HAVOC's Avatar

Aλλο λεμε. Οτι αυτα που μας δινουν για το ξεκινημα πχ τεχνικου γραφειου στην περιπτωση μας ειναι ψιχουλα μπροστα στον τροπο που στην πορεια, οχι απλως τα παιρνουν πισω, αλλα μας βαζουν και μεσα.
    Και πες μου τωρα, πως π.χ. με 12.000 σε τρεις δοσεις που πρεπει να εχεις ηδη πληρωσει την πρωτη, η με τις καθυστερησεις του εσπα, πως κανεις αποσβεση τα προγραμματα και μονο που χρειαζεσαι για να τρεξει το γραφειο. Μην πω για πλοτερς και αρχισουν οι μπαναγιες. Η πως σκατα ενας γιατρος θα εξοπλισει ιατρειο. Η πως σκατα ενας δικηγορος με μηδεν εξοπλισμο παιρνει τα ιδια με σενα κ.ο.κ.
    Και πως σκατα τα βγαζεις περα με την φορολογια και τα φπα και τα ικα-μικα-μικα-συκα στις δλεις μας.
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

The Patient H.'s Avatar

Πλακώνομαι στις εκπτώσεις επί της ελάχιστης, πιάνω πελατάκια και ρεφάρω.

Solidium HAVOC's Avatar

Ok. Χτισε πρωτα, και μετα τα λεμε.
    Εdit: Kαι που 'σαι, με τις μαυρες εκπτωσεις...αμα στηνεις κωλο, μην απορεις αν σε γαμανε.
    Last edited by HAVOC; 20-09-2010 at 21:36.
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

Junior Member

πακετο η φαση

metaphor fandango's Avatar

το επόμενο account πρέπει να είναι "μπουγάτσα και", θα κάνετε φοβερό δίδυμο.
    these walls built to stand come-what-may
    lie shattered in the ashes.