Page 19 of 54 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast
Results 271 to 285 of 797

Thread: CHAMPIONS LEAGUE 2010-2011

Βέβαια το γλυκό φαντάζομαι έδεσε μόλις φάνηκε και η μούρη του αχώνευτου -πλην παιχταρά- στην κερκίδα.

Carlos the Dwarf Kelldorain's Avatar

Quote Originally Posted by wino View Post
    ti einai autoi oi tsopanhdes oi skotzezoi re?
    mas to fagane to palhkari

http://www.youtube.com/watch?v=zhShie2OR-0

1 χρόνο έξω μάλλον.

raz smash Abruzzi's Avatar

Quote Originally Posted by JnB View Post
    Βέβαια το γλυκό φαντάζομαι έδεσε μόλις φάνηκε και η μούρη του αχώνευτου -πλην παιχταρά- στην κερκίδα.
    γμστ

γκεστάλ nothingman's Avatar

Quote Originally Posted by carheart View Post
    nothingman, είδες τον αγώνα;
    όχι φίλε, κουτουρού μιλάω. μαλάκα Βύντρα!

του Βαλένσια πολύ άσχημος τραυματισμός ρε γμτ, και είναι και ωραίος παίχτης και κλάμα ο Μπρόουντφουτ μετά, κρίμα.
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

2 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Έκανε και σε σας παρεμβολές το καταλανικό κανάλι;

Άντε γαμήσου Μένιο Σωτηρακόπουλε!

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

εντάξει δεν μένω στα 5, 5 μπορεί να φάει οποιαδήποτε ομάδα από την Παρτζελονα , αλλά λίγο ψυχή ρε, καμιά κλοτσά ρε, αρχή σεζόν είναι , θα μασούσαν και οι άλλοι λίγο
    (Σφαγέας-21)

ShamRock n' Roll Tyler_Durden's Avatar

Δυστυχώς ήταν 110% δίκαιη η 5αρα. Δεν θυμάμαι άλλον αγώνα (ούτε στις προηγούμενες 5αρες) που να μην μπορεί η ομάδα να κρατήσει την μπάλα ούτε για 10". Ίσως -λέω- ίσως, να χρειαζότανε ο Καραγκούνης νωρίτερα, να πέφτει κάτω, να διαμαρτύρεται, να κάνει κανα φάουλ, μπας και ροκανιζότανε λίγος χρόνος και γλιτώναμε (λέμε) κανα γκολ. Απογοητευτικός ο Λέτο. Τεράστιο κέρδος η εμφάνιση Γκοβού. Ικανοποιητικός όσο έπαιξε ο Γκαρσία. Εν τω μεταξύ πάνω που νομίζεις οτι έχεις πιάσει τον παπά απ' τα αρχίδια και έχεις δει την Πανάθα να προηγείται με γκολάρα με 3 πάσες εκ των οποίων η μια με τακουνάκι ασίστ, έρχεσαι αντιμέτωπος με το full potential της Μπαρτσελόνα, και βλέπεις πόσο μικρός -αυτή τη χρονική στιγμή- είσαι, και τι πραγματικά είναι "γκολάρα"...Τέσπα. Νίκες (σοβαρή προσπάθεια τουλάχιστον) με Ρουμπιν και Κοπεγχάγη και τα ξεχνάμε όλα.

Spoiler
    Στο γκόλ του ΠΑΟ η γραφικότητά μου ξαναχτύπησε τιλτ, και με άκουσε ο σκοπός περίπου 150 μέτρα απόσταση και πήρε τηλ. τον επόπτη γιατί άκουσε κραυγή σαν κάποιος να χτύπησε
    Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !

"Είδαμε, λοιπόν, στο Νου Καμπ (απ' όπου και η ΦΩΤΟ) το σύστημα «σταυρός»! Κάνω τον σταυρό μου και παίζω.

Και να που το σύστημα αυτό δικαιώνεται. Όταν τρως όσα τα δάχτυλα του ενός χεριού, αντί να φας όσα τα δάχτυλα των δύο χεριών, το σύστημα σταυρός αποδεικνύεται το πιο καλό.

Είναι και μία δικαίωση του Νιόπλια, που φέρεται να είχε δηλώσει, «την Μπάρτσα την αντιμετωπίζεις κάνοντας τον σταυρό σου» ή, κάτι τέτοιο. "

edit: φυσικά by πουτάνασγιος-βασιλιάςγραφικότητας-λολολολ-νικολακόπουλος
    Last edited by Entrancemperium; 15-09-2010 at 10:31.
    ....went away with my fathers, to gather the fallen.
    To return with the wisdom of the kings....
    Let me dream. (Let the jewels gleam.)
    Let the fallen hear:
    "It never rains around here."
    The sand smothered on my chest....
    Was music choir...

Tyler, πιστεύω πως ο Λέτο υπήρξε ο μοναδικός που κάλυψε το ζητούμενό σου : κρατούσε τη μπάλα πολύ περισσότερο από όσο όλοι οι άλλοι μαζί

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

1 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

και πολύ περισσότερο από όσο έπρεπε μπορώ να πω
    Rock or Nothing

2 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Ναι, δεν έκανε καλό παιχνίδι, οκ. Αλλά δεν άντεχα με τίποτα τους Σωτηρακόπουλους. Σε κάποια φάση διασχίζει το μισό γήπεδο ΣΤΟ ΣΠΡΩΞΙΜΟ με τη μπάλα στα πόδια, κλείνεται, δεν ξέρει τι να κάνει, πετάει μπροστά και πάει να τρέξει αφού ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ, και αναρωτιέται ο Μένιος "μα δεν καταλαβαίνω γιατί δε δίνει τη μπάλα". Ο νάθιμα με κράζει ήδη (είναι βεβαίως ολυμπιακός), αλλά από τον χτεσινό Λέτο δεν έχω τα παράπονα που έχουν οι υπόλοιποι. Σε άλλα νέα, ο Τζίγγερ πούλησε, ο Βύντρα θα φύγει ποτέ;

Συνεργάτης Β. Τσιβιλίκα Kaserinos's Avatar

2 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Το μελαχροινακι που ειχε μαζι του το ειδες..? Κολαση.

Senior Member namiroth's Avatar
    Somewhere sticking my finger in a dike, wearing wooden shoes and smoking tulip bulbs

0 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by Kaserinos View Post
    Το μελαχροινακι που ειχε μαζι του το ειδες..? Κολαση.
    Quote Originally Posted by Witchkiller View Post
    Α ,και πούστε ,για να μην την πατήσετε ,όσο thrash έπεξε η μπάντα έπεξε ...............

metaphor fandango's Avatar

βλέπω δεν το έχει γράψει κανείς ακόμα και αρχίζω να έχω αμφιβολίες αν όντως ο Σωτηρακόπουλος είπε για τη Λίβερπουλ "οπαδούς έχουν, ομάδα δεν έχουν".
    these walls built to stand come-what-may
    lie shattered in the ashes.

Vic Ford Prefect's Avatar

4 στους 4 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Για τον Λέτο τα τούβλα τύπου Μένιου είναι απογοητευμένα γιατί περίμεναν να τριπλάρει όλη την Μπάρτσα και ή να την στρώσει έτοιμη ή να το βάλει ο ίδιος. Απέτυχε ο άχρηστος.

Για τον υπόλοιπο κόσμο, αρχίζοντας από εμας (τους γαύρους ντε!), το πρόβλημα που βλέπουμε στον Λέτο είναι ότι μαρκάρει με τα μάτια. Ο Βύντρα είχε όλη την αριστερή (ολότελα) πλευρά. Βέρι Φάνι.

Μου άρεσε πολύ ο Καραγκούνης, φίδιαζε όλη την ώρα, έκανε μερικά ελεεινά αντιαθλητικά (όπως τα ήθελε ο Στράτους, ψυχή, να παλέψουνε που θα τους έλεγε και ο Οικονομέας-Γιαννάκης) και μετά βγαίνει και ψιλοεκνευρισμένος στις δηλώσεις ότι δεν πρέπει να γίνονται τέτοιες βραδιές, σαν να φταίνε κάποιοι συγκεκριμένοι, να μην ανησυχεί ο κόσμος, θα επιληφθεί ο ίδιος του θέματος. Το πιθήκι να πούμε.

Νιόμπλιας κύριος. Και λογικές δηλώσεις και ρισπέκτ εκεί που πρέπει και βγάζει κάτι το υγιές. Μου θύμισε Λεμονή αλλά του λείπουν δύο χαρακτηριστικά του: Άψογα αποδυτήρια και πολύ αγάπη από τον κόσμο. Θα μπορούσε να σας βγει ο συγκεκριμένος και είναι συμπαθέστατος, τουλάχιστον ως τώρα.

Μένιος ο Αρουραίος. Πόσο για τον πούτσο; Όχι, πείτε μου, πόσο δηλαδή; Κάτι έφταιγε στον Καντέ, στον Μουμσόνγκ, ολιγώρησε η άμυνα, εύκολα γκολ, να τα εντοπίσουν με τον άλλο τον φλώρο τον Σωτηρακόπουλο και δεν γυρνάει κανείς να τους πει, ρε ζωντόβολα, τους έχουν κάνει γιο-γιο τόσην ώρα και απορείτε που κάποια στιγμή τα έχουν φτύσει και θα τους ξεφύγουν; Ο Καντέ φταίει μετά που όλη η άμυνα, μπρος και πίσω έχει χάσει το τόπι.

Τζόρβας άψογος και τυχερός. Δεν νομίζω ένα γκολ να ήταν ευθύνη του. Γκολάρες γενικά.

Μέσι, Τσάβι, Ινιέστα, Άλβεζ, γάμησέ τα. Στον πάτο των Μπαρτσελόνα χέιτερς γενικά το χτεσινό, αν είστε και βάζελοι διπλό το κέρδος! Για κάποιο λόγο γοητεύει αυτή η ομάδα. Και δεν ξέρω γιατί ρίξατε μούτζες στον ασιμούλη (νομίζω). Από πέρυσι ακόμα ο Μέσι έχει ρίξει γύρο και στον Μαραντόνα και στον Πελέ και είναι 23. Τι περιμένετε ακόμα; Να πάει 30;

Παρά την τσόντα, εγώ είδα Γκοβού ψιλοσφαιράτο και σίγουρα συνεννοήσιμο με Σισέ, ο Γκαρσία φαίνεται ΟΚ, μια χαρά είστε μπροστά. Θα είναι ενδιαφέρον φέτος.

Ματσάρα.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος