Page 856 of 1000 FirstFirst ... 356756806846854855856857858866906956 ... LastLast
Results 12,826 to 12,840 of 14994

Thread: THE OMG-ENTELWS-OFFICIAL OFF TOPIC THREAD.

Mazikeen Krux's Avatar

Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    οτι έπρεπε να έχεις κάνει συμβόλαιο ενός χρόνου
    Κάθε μίσθωση κύριας κατοικίας έχει ελάχιστη διάρκεια 3 χρόνια από την έναρξή της, ανεξάρτητα αν στο μισθωτήριο έχει συμφωνηθεί μικρότερο διάστημα. Μετά τα 3 χρόνια η μίσθωση συνεχίζεται συνήθως με σιωπηρή συμφωνία μεταξύ εσάς και του ιδιοκτήτη, ως αορίστου χρόνου.
    I'll bury you in your god's fucked garden

metaphor fandango's Avatar

και αυτό πως ακριβώς θα έλυνε το πρόβλημα;
    these walls built to stand come-what-may
    lie shattered in the ashes.

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

κρουξ, τι ηλιθιοι νομοι ιναφτοι; =/

φανταγκε, αν ήταν νομικά υπαρκτό (που μάλον δεν είναι με ό,τι πόσταρε ο κρουξ), θα πλήρωνες το μισό μήνα σου τότε και τώρα και θα ήσασταν καλύτερα
    Vielen Dank für alles was mal war

metaphor fandango's Avatar

φανταγκε, αν ήταν νομικά υπαρκτό (που μάλον δεν είναι με ό,τι πόσταρε ο κρουξ), θα πλήρωνες το μισό μήνα σου τότε και τώρα και θα ήσασταν καλύτερα
    κάτσε, δεν κατάλαβα. αν κάναμε συμβόλαιο από Σεπτέμβριο 2009-Ιούνιο 2010 πως θα του πλήρωνα το μισό Ιούνιο; και ξαναρωτάω, αφού δεν είναι νομικά υπαρκτό, εγώ γιατί να πάω να του δώσω 100ευρώ;

εντιτ, σε περίπτωση που δεν έγραψα κάτι σωστά και το παρεξήγησες, τώρα δε νοικιάζω το ίδιο σπίτι ε.
    these walls built to stand come-what-may
    lie shattered in the ashes.

ultimus_kafrus Djerdjelesh's Avatar

τώρα σκέφτομαι τις εξής λύσεις:

-να τον πάρω τηλέφωνο σήμερα στις 3 το βράδυ να τον ρωτήσω πότε τον βολεύει να περάσω για τις αποδείξεις
    -να τον πάρω τηλέφωνο σήμερα στις 3 το βράδυ και να του πω πότε τον βολεύει να περάσω να του δώσω τα 3 ευρώ και τα 97 του τα δίνω άλλη φορά
    -να μην τον πάρω τηλέφωνο σήμερα στις 3 το βράδυ και αν με ξαναβρει στο δρόμο να τον ρωτήσω πότε να περάσω από το σπίτι να μου δώσει αυτά που μου χρωστάει, μισό νοίκι και μισή προηγούμενη ΔΕΗ μείον τα 100 ευρώ των τωρινών λογαριασμών.
    Έχω να προτείνω ένα συνδυασμό.

Να τον πάρεις τηλέφωνο σήμερα στις 3 το βράδυ και να τον ρωτήσεις πότε να περάσεις απ' το σπίτι να σου δώσει αυτά που σου χρωστάει (μισό ενοίκιο και μισή προηγούμενη ΔΕΗ) μείον το ποσό που σου αναλογεί απ' τα 100 ευρώ, των τελευταίων λογαριασμών ΔΕΗ και νερού.

Αν σε βρίσει, αύριο το πρωί βάζεις γνωστό δικηγόρο (αν δεν έχεις, βάλε φίλο που να προσποιείται ότι είναι δικηγόρος) να τον πάρει και να του ζητήσει τα ίδια ακριβώς πράγματα.

Αν ζορίσει η κατάσταση, έχω φίλο δικηγόρο στο Ηράκλειο που είχε βοηθήσει μια φορά κάτι καλά παιδιά απ' τον ορεινό Μυ(ρ)οπόταμο και του είπαν ό,τι χρειαστεί να τους ειδοποιήσει. Θα βγάλεις και κέρδος έται.

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Quote Originally Posted by fandango View Post

κάτσε, δεν κατάλαβα. αν κάναμε συμβόλαιο από Σεπτέμβριο 2009-Ιούνιο 2010 πως θα του πλήρωνα το μισό Ιούνιο; και ξαναρωτάω, αφού δεν είναι νομικά υπαρκτό, εγώ γιατί να πάω να του δώσω 100ευρώ;

εντιτ, σε περίπτωση που δεν έγραψα κάτι σωστά και το παρεξήγησες, τώρα δε νοικιάζω το ίδιο σπίτι ε.
    μπα, αν έκανες συμβόλαιο ενός έτους το πιο πιθανό είναι να πλήρωνες και τον ιούλιο κ τον αύγουστο αν δεν έβρισκε άλλο ενοικιαστή.
    έχω κ εγώ ιστορία από κομοτηνή, θα επανέλθω αργότερα.
    Rock or Nothing

The Patient H.'s Avatar

Κρουξ αυτός ο νόμος που πόσταρες ή δεν υπάρχει ή δεν τηρείται πραγματικά ΠΟΤΕ.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Συνεργάτης Β. Τσιβιλίκα Kaserinos's Avatar

To δευτερο. Στο δικο μου συμβολαιο μια χαρα το γραφει..

Spider Jerusalem Deggial's Avatar

Quote Originally Posted by H. View Post
    Κρουξ αυτός ο νόμος που πόσταρες ή δεν υπάρχει ή δεν τηρείται πραγματικά ΠΟΤΕ.
    Δυστυχώς υπάρχει και ισχύει ακόμη. Εν γένει πράγματι δε τηρείται, γιατί δε συμφέρει κανέναν, ούτε τον ιδιοκτήτη, ούτε τον ενοικιαστή, και κανονικά θα έπρεπε να καταργηθεί. Αυτό που θα ήταν λογικό είναι να ορίζεται με συμβόλαιο ο ελάχιστος χρόνος μίσθωσης, έτσι ώστε και ο ενοικιαστής να έχει εγγύηση πως θα διατηρήσει την κατοικία για το συμφωνημένο διάστημα, και ο ιδιοκτήτης μπορεί να προγραμματίσει χρονικά την αναζήτηση νέων ενοικιαστών.

Παρότι εν γένει δεν εφαρμόζεται, υπάρχει τουλάχιστον μία υπόθεση που είχε φτάσει πριν 3 χρόνια στον Άρειο Πάγο (650/2007). Ο ενοικιαστής είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο και έφυγε μετά τα δύο έτη, ωστόσο ο ιδιοκτήτης ζητούσε το ενοίκιο και για το τρίτο έτος που ορίζει ο νόμος - και κέρδισε και την υπόθεση.
    No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.

αύριο πρώτη μέρα δουλειά μετά από 4 μήνες. ο γιέα
    ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

ΦΕΚ για Texas Hold'em λοιπόν

http://www.pokercity.gr/html/ent/081/ent.7081.asp
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Συνεργάτης Β. Τσιβιλίκα Kaserinos's Avatar

Και σημερα απεργια τα τρενα?

Quote Originally Posted by Raven Lord View Post

μπα, αν έκανες συμβόλαιο ενός έτους το πιο πιθανό είναι να πλήρωνες και τον ιούλιο κ τον αύγουστο αν δεν έβρισκε άλλο ενοικιαστή.
    έχω κ εγώ ιστορία από κομοτηνή, θα επανέλθω αργότερα.
    λέω την ιστορία: οκτώβριος του '05 όταν πήρα τη μετάθεση στην κομοτηνή, ως δεα, βρήκαμε ένα 4άρι, 3 άτομα και επειδή θα μέναμε εκεί μέχρι απρίλιο είπαμε να μην κάνουμε συμβόλαιο. η τιμή ήταν καλή, το σπίτι καλοδιατηρημένο και οι ιδιοκτήτες ξηγημένοι (τουλάχιστον έτσι φέρθηκαν όσο είμασταν εκεί). τεσπα, ενοίκια/πετρέλαια κτλ όλα στην ώρα τους εξοφλημένα, 1η απριλίου φορτώνω τα πράγματα και αποχωρώ και δεν περιμένω να ξανακούσω κάτι για εκεί. σε κάποια φάση το καλοκαίρι με παίρνει ο ένας πρωην συγκάτοικος τηλ και μου λέει ότι τον ρώτησε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού αν πήρα κατά λάθος κάτι κουβέρτες που είχε σε μία ντουλάπα, αν είναι να του πω να κανονίσουμε να επιστραφούν. απαντάω ότι δε θυμάμαι κάτι τέτοιο αλλά για σιγουριά θα ξανακοιτάξω μήπως μάζεψα κάτι στη βιασύνη να φύγω. τεσπα, εννοείται δεν είχα πάρει τίποτα οπότε το θέμα μένει εκεί. τέλη αυγούστου, ενώ απολαμβάνω τη 17ήμερη άδεια στον αγ. νικόλαο κρήτης, με παίρνει η ίδια η ιδοκτήτρια και αρχίζει τις απειλές για τις κουβέρτες μέχρι ότι έχει αδερφό στην ασφάλεια και ότι θα τον στείλει να με ξεφτιλίσει, ότι θα πάρει το διοικητή, τους γονείς μου. εγώ της είπα ότι θα μου κλάσει τα αρχίδια και ότι ευχαρίστως της δίνω το τηλέφωνο του διοικητή μου ή των γονιών μου αν θέλει. την πήρε κ ο πατέρας μου μετά από λίγο κ την ξέχεσε και φυσικά μου'κλασε τα αρχίδια, αλλά ακόμη δεν κατάλαβα τη κόλλημα έφαγε με ένα τόσο άκυρο θέμα
    Rock or Nothing

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

μπορεί να χε τίποτα ραμμένο στις κουβέρτες
    Vielen Dank für alles was mal war

μαλακία που δεν τις πήρα τότε
    Rock or Nothing