I'll bury you in your god's fucked garden
κρουξ, τι ηλιθιοι νομοι ιναφτοι; =/
φανταγκε, αν ήταν νομικά υπαρκτό (που μάλον δεν είναι με ό,τι πόσταρε ο κρουξ), θα πλήρωνες το μισό μήνα σου τότε και τώρα και θα ήσασταν καλύτερα
Vielen Dank für alles was mal war
κάτσε, δεν κατάλαβα. αν κάναμε συμβόλαιο από Σεπτέμβριο 2009-Ιούνιο 2010 πως θα του πλήρωνα το μισό Ιούνιο; και ξαναρωτάω, αφού δεν είναι νομικά υπαρκτό, εγώ γιατί να πάω να του δώσω 100ευρώ;
εντιτ, σε περίπτωση που δεν έγραψα κάτι σωστά και το παρεξήγησες, τώρα δε νοικιάζω το ίδιο σπίτι ε.
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
Έχω να προτείνω ένα συνδυασμό.τώρα σκέφτομαι τις εξής λύσεις:
-να τον πάρω τηλέφωνο σήμερα στις 3 το βράδυ να τον ρωτήσω πότε τον βολεύει να περάσω για τις αποδείξεις
-να τον πάρω τηλέφωνο σήμερα στις 3 το βράδυ και να του πω πότε τον βολεύει να περάσω να του δώσω τα 3 ευρώ και τα 97 του τα δίνω άλλη φορά
-να μην τον πάρω τηλέφωνο σήμερα στις 3 το βράδυ και αν με ξαναβρει στο δρόμο να τον ρωτήσω πότε να περάσω από το σπίτι να μου δώσει αυτά που μου χρωστάει, μισό νοίκι και μισή προηγούμενη ΔΕΗ μείον τα 100 ευρώ των τωρινών λογαριασμών.
Να τον πάρεις τηλέφωνο σήμερα στις 3 το βράδυ και να τον ρωτήσεις πότε να περάσεις απ' το σπίτι να σου δώσει αυτά που σου χρωστάει (μισό ενοίκιο και μισή προηγούμενη ΔΕΗ) μείον το ποσό που σου αναλογεί απ' τα 100 ευρώ, των τελευταίων λογαριασμών ΔΕΗ και νερού.
Αν σε βρίσει, αύριο το πρωί βάζεις γνωστό δικηγόρο (αν δεν έχεις, βάλε φίλο που να προσποιείται ότι είναι δικηγόρος) να τον πάρει και να του ζητήσει τα ίδια ακριβώς πράγματα.
Αν ζορίσει η κατάσταση, έχω φίλο δικηγόρο στο Ηράκλειο που είχε βοηθήσει μια φορά κάτι καλά παιδιά απ' τον ορεινό Μυ(ρ)οπόταμο και του είπαν ό,τι χρειαστεί να τους ειδοποιήσει. Θα βγάλεις και κέρδος έται.
To δευτερο. Στο δικο μου συμβολαιο μια χαρα το γραφει..
Δυστυχώς υπάρχει και ισχύει ακόμη. Εν γένει πράγματι δε τηρείται, γιατί δε συμφέρει κανέναν, ούτε τον ιδιοκτήτη, ούτε τον ενοικιαστή, και κανονικά θα έπρεπε να καταργηθεί. Αυτό που θα ήταν λογικό είναι να ορίζεται με συμβόλαιο ο ελάχιστος χρόνος μίσθωσης, έτσι ώστε και ο ενοικιαστής να έχει εγγύηση πως θα διατηρήσει την κατοικία για το συμφωνημένο διάστημα, και ο ιδιοκτήτης μπορεί να προγραμματίσει χρονικά την αναζήτηση νέων ενοικιαστών.
Παρότι εν γένει δεν εφαρμόζεται, υπάρχει τουλάχιστον μία υπόθεση που είχε φτάσει πριν 3 χρόνια στον Άρειο Πάγο (650/2007). Ο ενοικιαστής είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο και έφυγε μετά τα δύο έτη, ωστόσο ο ιδιοκτήτης ζητούσε το ενοίκιο και για το τρίτο έτος που ορίζει ο νόμος - και κέρδισε και την υπόθεση.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
αύριο πρώτη μέρα δουλειά μετά από 4 μήνες. ο γιέα
ΟΥ, τύμπανα πολέμου σαν ΖΟΥΛΟΥ
ΦΕΚ για Texas Hold'em λοιπόν
http://www.pokercity.gr/html/ent/081/ent.7081.asp
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
λέω την ιστορία: οκτώβριος του '05 όταν πήρα τη μετάθεση στην κομοτηνή, ως δεα, βρήκαμε ένα 4άρι, 3 άτομα και επειδή θα μέναμε εκεί μέχρι απρίλιο είπαμε να μην κάνουμε συμβόλαιο. η τιμή ήταν καλή, το σπίτι καλοδιατηρημένο και οι ιδιοκτήτες ξηγημένοι (τουλάχιστον έτσι φέρθηκαν όσο είμασταν εκεί). τεσπα, ενοίκια/πετρέλαια κτλ όλα στην ώρα τους εξοφλημένα, 1η απριλίου φορτώνω τα πράγματα και αποχωρώ και δεν περιμένω να ξανακούσω κάτι για εκεί. σε κάποια φάση το καλοκαίρι με παίρνει ο ένας πρωην συγκάτοικος τηλ και μου λέει ότι τον ρώτησε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού αν πήρα κατά λάθος κάτι κουβέρτες που είχε σε μία ντουλάπα, αν είναι να του πω να κανονίσουμε να επιστραφούν. απαντάω ότι δε θυμάμαι κάτι τέτοιο αλλά για σιγουριά θα ξανακοιτάξω μήπως μάζεψα κάτι στη βιασύνη να φύγω. τεσπα, εννοείται δεν είχα πάρει τίποτα οπότε το θέμα μένει εκεί. τέλη αυγούστου, ενώ απολαμβάνω τη 17ήμερη άδεια στον αγ. νικόλαο κρήτης, με παίρνει η ίδια η ιδοκτήτρια και αρχίζει τις απειλές για τις κουβέρτεςμέχρι ότι έχει αδερφό στην ασφάλεια και ότι θα τον στείλει να με ξεφτιλίσει, ότι θα πάρει το διοικητή, τους γονείς μου. εγώ της είπα ότι θα μου κλάσει τα αρχίδια και ότι ευχαρίστως της δίνω το τηλέφωνο του διοικητή μου ή των γονιών μου αν θέλει. την πήρε κ ο πατέρας μου μετά από λίγο κ την ξέχεσε και φυσικά μου'κλασε τα αρχίδια, αλλά ακόμη δεν κατάλαβα τη κόλλημα έφαγε με ένα τόσο άκυρο θέμα
![]()
Rock or Nothing
μπορεί να χε τίποτα ραμμένο στις κουβέρτες
Vielen Dank für alles was mal war
μαλακία που δεν τις πήρα τότε![]()
Rock or Nothing