Page 26 of 154 FirstFirst ... 1624252627283676126 ... LastLast
Results 376 to 390 of 2309

Thread: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2010 - 2011.

lcsgp FIXXXER's Avatar

2 στους 15 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Το "παπουτσελειο" ομως ηταν ανατροπη, απλα ηταν εκτος περιοχης.

4 στους 4 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

α, εντάξει τότε.

Κρι Κρι jack the ripper's Avatar

5 στους 5 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Το "παπουτσελειο" ομως ηταν ανατροπη, απλα ηταν εκτος περιοχης.

lcsgp FIXXXER's Avatar

1 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Απλα σου λεω οτι δεν συγκρινονται ρε παπαρες κι οι δυο, δε λεω οτι δεν ηταν μουφα. Συγνωμη αν το θεωρω πιο τραγικο να βλεπεις ανατροπη ενω δεν υπαρχει, με το να κανεις λαθος τη γραμμη της περιοχης (ειτε εσκεμμενα ειτε οχι).

Αν θες να βρεις κατι να μου την πεις, παρε αυτο το γελοιο βιντεο:

18 στους 20 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Βρε δε γαμιέστε και οι μεν και οι δε, κάντε ένα γαμημένο πρωτάθλημα μόνοι σας να παίζετε κάθε σκ και αδειάστε μας τη γωνιά.

fleshdiver regularpaul's Avatar

Rad Child Nasum's Avatar

12 στους 13 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Συγγνώμη ρε παιδιά,αλλά εγώ δεν θυμάμαι κανέναν πριν 3 χρόνια(αν δεν κάνω λάθος) να γκρινιάζει στα ραδιόφωνα και στα sites,όταν στον αντίστοιχο αγώνα του πρωταθλήματος,ο Κόκε κέρδισε πέτσινο πέναλτυ με βουτιά.
    Είναι δεδομένο ότι το πέναλτυ που κέρδισε ο Luke είναι μούφα,αλλά θαρρώ(προσωπική άποψη) πως με βάση την εικόνα του αγώνα,κουτσά στραβά θα το κερδίζαμε το ματσάκι.Καλύτερα να μην το έδινε δηλαδή και να μην σφύριζε Άρη στο β΄ημίχρονο για να μπαλώσει την μαλακία του.
    Από εκεί και πέρα,εδώ και δύο μέρες παίζεται ένα θέατρο του παραλόγου όπου ακούγονται γραφικές χαζομάρες από τον κάθε "ειδήμονα" ποδοσφαιρολόγο της καραπουτσάρας του στυλ "ο Χαβίτο δεν έχει τη δύναμη να ανατρέψει τον Βύντρα" και ότι "η Μπαρτσελόνα έγραψε για την ομάδα του Δαλούκα και τυχαίο;Δε νομίζω!!!11!!1!" και ένα σωρό τέτοιες πίπες.
    Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να νομίζουν οι κάθε λογής οπαδικοί δημοσιογράφοι(η χειρότερη φάρα) μαζί με τους ακόλουθους τους ότι αποτελούν το κέντρο του κόσμου και να πρωμοτάρουν μια αρρωστημένη κατάσταση,ένα δίπολο "οι αποδώ γαμάνε τους αποκεί" που κουράζει δικαιολογημένα τον JnB.
    Όλοι έχουν πάρει σφυρίγματα,άλλοι περισσότερα,άλλοι λιγότερα αλλά αυτή η μόνιμη ενασχόληση με το παρασκήνιο και τους Νεφελίμ διαιτητές είναι εμετική.
    Κλασσικό παράδειγμα,η νεολαία Γκότζου,η γενιά του Derby.Ακόμα και στα δίκαια πρωταθλήματα του γαύρου τους φταίγανε οι διαιτητές και όχι η αδυναμία-αναπηρία του αφεντικού του(ς).Μέχρι και dvd βγάλανε οι άχρηστοι.
    Γι'αυτό παιδιά,γράψτε τους στα αρχιδάκια σας και δείτε μπάλα.Και δεν μιλάω εκ του ασφαλούς.Μακάρι να μην το έδινε ποτέ αυτό το πέναλτυ.

Και κάτι τελευταίο.Κατσουράνη σκάσε.
    Мама Люба давай, давай, давай

Quote Originally Posted by Nasum View Post
    Συγγνώμη ρε παιδιά,αλλά εγώ δεν θυμάμαι κανέναν πριν 3 χρόνια(αν δεν κάνω λάθος) να γκρινιάζει στα ραδιόφωνα και στα sites,όταν στον αντίστοιχο αγώνα του πρωταθλήματος,ο Κόκε κέρδισε πέτσινο πέναλτυ με βουτιά.
    Το θέμα είναι ότι τώρα αυτό έγινε πριν κλείσουν βδομάδα οι εξαγγελίες για 50-50, κάθαρση κλπ.
    Επίσης, όποτε έχουμε ευνοηθεί είναι κατά 90% με ομάδες μικρότερης δυναμικής και ακόμα και επί γραφικού Σκόρδα δηλώναμε ότι εύνοια ΔΕΝ θέλουμε, ιδίως όταν ξέρουμε ότι γίνεται για ξεκάρφωμα και ότι θα την πληρώσουμε στη συνέχεια.

αλλά θαρρώ(προσωπική άποψη) πως με βάση την εικόνα του αγώνα,κουτσά στραβά θα το κερδίζαμε το ματσάκι.
    Αυτό πώς το συμπεραίνεις πέραν του οπαδικού "θέλω"; Δύο ευκαιρίες παραπάνω είχατε κάνει μέχρι τότε, σε ματς-σούπα.
    Η δικιά μου γνώμη είναι ότι ΔΕΝ ξέρουμε τι θα γινόταν. Μπορεί να χάναμε, μπορεί και να το παίρναμε, αλλά η μέχρι τότε εικόνα μου έδειχνε ότι πήγαινε για βαρετό Χ.
    Επίσης, στο ποδόσφαιρο όλοι ξέρουμε ότι δε νικάει πάντα αυτός που παίζει καλύτερα και κάνει τις ευκαιρίες. Άρα το "δικαιούμασταν τη νίκη" που είπε ο Νιόπλιας και αρκετοί οπαδοί δεν ισχύει imo.

Σε όλα τα άλλα συμφωνώ.

Rad Child Nasum's Avatar

2 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by JnB View Post
    Το θέμα είναι ότι τώρα αυτό έγινε πριν κλείσουν βδομάδα οι εξαγγελίες για 50-50, κάθαρση κλπ.
    Επίσης, όποτε έχουμε ευνοηθεί είναι κατά 90% με ομάδες μικρότερης δυναμικής και ακόμα και επί γραφικού Σκόρδα δηλώναμε ότι εύνοια ΔΕΝ θέλουμε, ιδίως όταν ξέρουμε ότι γίνεται για ξεκάρφωμα και ότι θα την πληρώσουμε στη συνέχεια.
    Ρε συ,αυτά τα 50-50 είναι σαν τις δηλώσεις Γκούμα "Φέτος θα είναι η χρονιά μας".Τα ακούμε κάθε χρόνο βερεσέ.Είναι τουλάχιστον υποκριτικό το γεγονός να βαφτίζονται ορισμένοι "εξυγιαντές" του ποδοσφαίρου και παράλληλα ο γαύρος να προσλαμβάνει τη λέρα που λέγεται Γκαγκάτσης.Κάθε πρωτάθλημα παρασκηνιακά είναι σαν πόλεμος στα χαρακώματα.Επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι,όχι μουντιαλίτο.
    Όσον αφορά τις δύο μούφες πέναλτυ που αναφέραμε πιο πάνω,θέλω να πιστεύω ότι και δύο στις περιπτώσεις έπαιξε ρόλο η βλακεία/αμπαλίαση του εκάστοτε διαιτητή και όχι κάποιος εξωγηπεδικός παράγοντας.Τουλάχιστον στο χθεσινό φάνηκε από τη διάθεση του Δαλούκα να σφυρίξει Άρη στο β΄ημίχρονο.Το να τον έβαλε ο Πατέρας που λέει ο λόγος,δεν είναι κάτι που μπορώ να αποδείξω.Όπως και να έχει,εύχομαι αυτό να είναι το τελευταίο περιστατικό.

αλλά θαρρώ(προσωπική άποψη) πως με βάση την εικόνα του αγώνα,κουτσά στραβά θα το κερδίζαμε το ματσάκι.
    Αυτό πώς το συμπεραίνεις πέραν του οπαδικού "θέλω"; Δύο ευκαιρίες παραπάνω είχατε κάνει μέχρι τότε, σε ματς-σούπα.
    Η δικιά μου γνώμη είναι ότι ΔΕΝ ξέρουμε τι θα γινόταν. Μπορεί να χάναμε, μπορεί και να το παίρναμε, αλλά η μέχρι τότε εικόνα μου έδειχνε ότι πήγαινε για βαρετό Χ.
    Επίσης, στο ποδόσφαιρο όλοι ξέρουμε ότι δε νικάει πάντα αυτός που παίζει καλύτερα και κάνει τις ευκαιρίες. Άρα το "δικαιούμασταν τη νίκη" που είπε ο Νιόπλιας και αρκετοί οπαδοί δεν ισχύει imo.

Σε όλα τα άλλα συμφωνώ.
    Για να σε διορθώσω,είναι άποψη και όχι ασφαλές συμπέρασμα.
    Με δεδομένο ότι τα "ατού" μας είχαν όρεξη και ότι δεν έπαιζε ο Καραγκούνης,υποθέτω ότι σιγά σιγά θα φέρναμε τη μπάλα προς τη περιοχή σας και με λίγη προσοχή θα σκοράραμε.Εξάλλου ο Άρης αναλώθηκε σε μια εντελώς λάθος τακτική με το να πιέσει ασφυκτικά από το πρώτο λεπτό-ακόμη και τις πρώτες μπαλιές-με αποτέλεσμα να έρθει η σωματική κούραση.Αυτό φάνηκε και από το γεγονός ότι όλες οι προσπάθειες από το 0-1 και μετά ήταν επιπόλαιες και ημιτελείς.Οριακό ήταν πάντως.

Πάντως μου κάνει εντύπωση που κανένας έως τώρα δεν σχολίασε το χορευτικό-μονόλογο-ραπ του Μπουμσόνγκ όταν δόθηκε ένα φάουλ εναντίον του.
    Мама Люба давай, давай, давай

1 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Θεωρώ ότι δεν είναι μόνο θέμα ανικανότητας διαιτητών, όταν εναντίον του Άρη (και πάοκ κλπ) έχουν σημειωθεί πολύ περισσοτερες "αδικίες" σε ματς με ολυμπιακό-παναθηναϊκό από ότι το αντίστροφο.
    Δε λέω ότι υπάρχει άμεση χρηματοδότηση και εντολή, αλλά πιστεύω ότι όσοι "βοηθούν" έχουν μακροπρόθεσμο όφελος σε προσωπική προώθηση λόγω του συστήματος που έχει δημιουργηθεί.

Oljeselger Zoonchild's Avatar

Δε λέω ότι υπάρχει άμεση χρηματοδότηση και εντολή, αλλά πιστεύω ότι όσοι "βοηθούν" έχουν μακροπρόθεσμο όφελος σε προσωπική προώθηση λόγω του συστήματος που έχει δημιουργηθεί.
    ακριβως αυτο, ε. Την προηγουμενη αγωνιστικη βγηκε ο Μωραλης(και μετα πηρε φορα ολο το συναφι του γαυρικου οπαδικου τυπου) να φωναξει για την διαιτησια στο ματς του Καυτατζογλειου και ο διαιτητης τιμωρηθηκε αμεσως. Μιλαμε για ενα ματς που δεν εγιναν σοβαρα λαθη, δεν υπηρξε σε καμια περιπτωση αλλοιωση αποτελεσματος, απλα εχασε ο γαυρος και καποιοι για να δικαιολογησουν τις επιλογες τους(βαλβερδες=βασικος λογος της προηγουμενης ηττας)τα ριξαν σε εναν υπαλληλακο. Το ιδιο θα συνεβαινε αν διαμαρτυρομενος ηταν ο πανσερραϊκος? δυσκολα....
    ΑΕΛ τρακτερ και Love is in the air /

The Patient H.'s Avatar

8 στους 20 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Επίσης φτάνει πια με αυτό το επιχείρημα "παίζαμε καλύτερα και είτε έτσι είτε αλλιώς θα το παίρναμε". Εμετός πια. Όχι ρε φίλε δεν θα το έπαιρνες, μπάλα είναι και είναι δισμύρια τα ματς που έρχονται ακόμα και ανάποδα από αυτόν που "άξιζε να το πάρει".
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Senior Peligro dopefiend's Avatar

Quote Originally Posted by Γιώργος Δαλούκας
    Η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο και η αξιοπρέπεια μου, δεν μού επιτρέπουν στην παρούσα φάση να διευθύνω αγώνες της Σούπερ Λίγκας μετα τη λάσπη που δέχτηκα, για μια απόφαση μου στον αγώνα Αρη-Παναθηναικού.

Για να διευκολύνω την ΕΠΟ και την ΚΕΔ δηλώνω την απόφαση μου να μην μετέχω σε αγώνες της Σούπερ Λίγκας. Εύχομαι η απόφαση μου αυτή να αποφορτίσει την ατμόσφαιρα και να πάει το ποδόσφαιρο μπροστά
    http://www.sport-fm.gr/article/292674

α ρε δαλούκα μεγαλόψυχε

We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Quote Originally Posted by Zoonchild View Post
    ακριβως αυτο, ε. Την προηγουμενη αγωνιστικη βγηκε ο Μωραλης(και μετα πηρε φορα ολο το συναφι του γαυρικου οπαδικου τυπου) να φωναξει για την διαιτησια στο ματς του Καυτατζογλειου και ο διαιτητης τιμωρηθηκε αμεσως. Μιλαμε για ενα ματς που δεν εγιναν σοβαρα λαθη, δεν υπηρξε σε καμια περιπτωση αλλοιωση αποτελεσματος, απλα εχασε ο γαυρος και καποιοι για να δικαιολογησουν τις επιλογες τους(βαλβερδες=βασικος λογος της προηγουμενης ηττας)τα ριξαν σε εναν υπαλληλακο. Το ιδιο θα συνεβαινε αν διαμαρτυρομενος ηταν ο πανσερραϊκος? δυσκολα....
    σωστός
    Rock or Nothing

Senior Member Eulogy's Avatar

3 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by Raven Lord View Post
    Quote Originally Posted by Zoonchild View Post
    σωστός
    poios panseraikos, persi pou ekraze i aek gia to mats me ton osfp ton dalouka, gia to xeri kai to penalnti. pali tpt den eixe ginei
    Last edited by Eulogy; 15-09-2010 at 15:25.
    before i pine away