Quote Originally Posted by Nasum View Post
Συγγνώμη ρε παιδιά,αλλά εγώ δεν θυμάμαι κανέναν πριν 3 χρόνια(αν δεν κάνω λάθος) να γκρινιάζει στα ραδιόφωνα και στα sites,όταν στον αντίστοιχο αγώνα του πρωταθλήματος,ο Κόκε κέρδισε πέτσινο πέναλτυ με βουτιά.
Το θέμα είναι ότι τώρα αυτό έγινε πριν κλείσουν βδομάδα οι εξαγγελίες για 50-50, κάθαρση κλπ.
Επίσης, όποτε έχουμε ευνοηθεί είναι κατά 90% με ομάδες μικρότερης δυναμικής και ακόμα και επί γραφικού Σκόρδα δηλώναμε ότι εύνοια ΔΕΝ θέλουμε, ιδίως όταν ξέρουμε ότι γίνεται για ξεκάρφωμα και ότι θα την πληρώσουμε στη συνέχεια.

Quote Originally Posted by Nasum View Post
αλλά θαρρώ(προσωπική άποψη) πως με βάση την εικόνα του αγώνα,κουτσά στραβά θα το κερδίζαμε το ματσάκι.
Αυτό πώς το συμπεραίνεις πέραν του οπαδικού "θέλω"; Δύο ευκαιρίες παραπάνω είχατε κάνει μέχρι τότε, σε ματς-σούπα.
Η δικιά μου γνώμη είναι ότι ΔΕΝ ξέρουμε τι θα γινόταν. Μπορεί να χάναμε, μπορεί και να το παίρναμε, αλλά η μέχρι τότε εικόνα μου έδειχνε ότι πήγαινε για βαρετό Χ.
Επίσης, στο ποδόσφαιρο όλοι ξέρουμε ότι δε νικάει πάντα αυτός που παίζει καλύτερα και κάνει τις ευκαιρίες. Άρα το "δικαιούμασταν τη νίκη" που είπε ο Νιόπλιας και αρκετοί οπαδοί δεν ισχύει imo.

Σε όλα τα άλλα συμφωνώ.