Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 80

Thread: Mike Portnoy quits Dream Theater

Mazikeen Krux's Avatar

Quote Originally Posted by carheart View Post
    ε αφού εμετικό ποστ, ασυναρτησίες και επίλογος Της Φωτιάς.

ενώ έχω εξηγήσει αναλυτικά και καθωσπρέπει
    εμετικό πόστ από ποιά άποψη ? την άποψη μου λεω. είναι εμετός, οκ τι να κάνω είμαι βλάκας, θα ζήσω με αυτό.

ασυναρτησίες ? καμμία επαφή. οτι διαβάζεις.

επίλογος της φωτιάς γιατί κουράστηκα να διαβάζω ποστς με υφάκι μπλαζέ, στυλ τροχονόμου και περιττούς χαρακτηρισμούς για μουσικούς με πραγματική προσφορά.

αναλυτικά ναι, καθωσπρέπει όχι.

και δεν φλαμάρω.

αυτά.
    I'll bury you in your god's fucked garden

Ρε κρουξ, εσύ κουράστηκες να διαβάζεις ένα ποστ 8 γραμμών που λέει αναλυτικά γιατί ξενερώνω με τον δικό μου Steven Wilson, τους λόγους αυτού, και στο τέλος υπερθεματίζει το γεγονός πως αυτό εμπίπτει σε προσωπικό κόλλημα και πως δεν είναι διαπραγματεύσιμο. Εγώ έχω κουραστεί να διαβάζω για το πόσο καλοί είναι οι theatertranslantnatocOSInealmorse και όλη η κομπανία των διαδόχων των pinkfloyd. Εσύ λες πως άμα είναι να είναι κάποιος ελιτιστής, ας είναι με fusion jazz και όχι με ...blackmetal. Εγώ σου λέω πως δεν τίθεται θέμα ελιτισμού, αλλά απλών προτιμήσεων. Εσύ μου λες αν φύγεις θα πεθάνω, εγώ σου λέω θα ζήσω παραπάνω!

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

@Krux: Ε μωρέ οκ, κι αυτός την άποψη του είπε.

Επίσης κουραστικα να διαβάζω ποστς με υφάκι μπλαζέ, στυλ τροχονόμου και περιττούς χαρακτηρισμούς για το Fusion jazz
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Mazikeen Krux's Avatar

Το λέω οτι μπορώ να καταλάβω γιατί ξενερώνεις με τον δικό σου SW. Το λέω.

Και όπως κουράζομαι εγώ, έτσι κουράζεσαι και εσύ να διαβάζεις τον οχετό μου για την παρέα του Portnoy. Και είναι οκ.

Απλά κάπου εκεί μέσα σε όλα υπάρχουν και κάτι "ανήκει στις ντροπές της μουσικής" όπως επίσης και υπέρτατα τραγικές μαλακίες του Agoraphobic "ο SW έκανε ο anesthesize, ο άλλος τι έχει κάνει?" που με κάνουν να κουράζομαι ακόμα περισσότερο.

Οκ και εγώ φρικάρω με μερικά ατομάκια αλλά κατανοώ οτι για κάποιους άλλους έστω και στο ελάχιστο σημαίνουν κάτι.

Οι Dream Theater ήταν, είναι και θα είναι Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, είναι η κουραστική αδιαπραγμάτευτη αποψάρα μου, άμα κουράζεσαι λυπάμαι, αλλά η εκδίκηση με πιο κουραστικές αποψάρες δεν βοήθησε ποτέ κανέναν! Και μπορεί για εσένα να σημαίνουν τα πάντα και θεοί και όλα αυτά, αλλά τι; Επειδή κάρχαρτ συμπαθεί γιούζερ κρουξ δεν λέει πως dream theater σκατά για να μην στεναχωρηθεί ο κρουξ; Πέντε;

High on Life VirusXI's Avatar

carheart ανέφερε όντως κάποιος για διαδόχους των floyd; να ξέρω που να κατευθύνω τη μούτζα.

ον τόπικ, για να καταλάβω κιεγώ που τους έχω γραμμένους γενικά, έφυγε ο πορτνόης και ο λαμπρής παραμένει κ υπάρχει γενικά ως frontman;

■■

Mazikeen Krux's Avatar

εκδίκηση με πιο κουραστικές αποψάρες δεν έκανα, δεν κάνω και δεν πρόκειται να κάνω. όπως επίσης δεν πρόκειται να κάνω τόσο απόλυτες δηλώσεις όχι για μπάντα αλλά και γενικά. είναι στον άνθρωπο.
    και δεν προβάλω το πως σκέφτομαι εγώ ως το ιδανικό, ούτε περιμένω από σένα να μου χαιδέψεις τα αυτιά για να μην μου χαλάσει η σούπα που έχω στο μυαλό μου. ίσως θα προτιμούσες την αντιμετώπιση "έλα άσε μωρέ τον μαλάκα να λέει" αλλά δεν αντιδρώ επίσης έτσι και βρίσκω πραγματικό ενδιαφέρον σε μια συζήτηση όταν κάποιος μπορεί να στηρίξει μια αντίθετη άποψη χωρίς φανατισμό και κάτι παραπάνω από ένα γιατιέτσιγουστάρω.
    εγώ δεν θα σε γράψω στ' αρχίδια μου για την άποψη που διατηρείς αλλά έχω όλη την καλή διάθεση να κάτσω και να την συζητήσω και να μάθω από εσένα τους λόγους που σε οδηγούν εκεί, γιατί πραγματικά με ενδιαφέρει.

Vic Ford Prefect's Avatar

Είναι δυνατόν να υπάρχει σοβαρή άποψη για το αν οι Dream Theater είναι η ΝΤΡΟΠΗ της μουσικής; Σαν να λέμε μπαίνει το Pull me Under και στριφογυρίζω άβολα στην καρέκλα μου, θέλω να αλλάξω σταθμό, ντρέπομαι για λογαριασμό του, σαν να παρακολουθώ τάλεντ σόου με κάποιον βλάκα τέρμα φάλτσο και σαν λουκουμά χωρίς επίγνωση και όλοι γελάνε μαζί του και τέτοια.

Μπούρδες. Εγώ αγαπάω κάρχαρτ γενικά, είναι ένας ιδιαίτερος χρήστης και όταν βλέπω το νικ του κοιτάω να δω τι έχει γράψει, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να πετάει ενίοτε τεράστιες μπαρούφες γενικά με απόλυτους αντικειμενικούς όρους. Όχι ότι δεν του αρέσει, όχι ότι βαριέται, είναι σκατά και ντροπή, είναι απαίσιο, γιατί έτσι είπε Αυτός. Πες του και εσύ για τον θάνατο που λυσσομανάει όταν ακούει Βάιρους.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

agit-spam attack Agoraphobic_S.I.'s Avatar

Quote Originally Posted by Krux View Post

Απλά κάπου εκεί μέσα σε όλα υπάρχουν και κάτι "ανήκει στις ντροπές της μουσικής" όπως επίσης και υπέρτατα τραγικές μαλακίες του Agoraphobic "ο SW έκανε ο anesthesize, ο άλλος τι έχει κάνει?" που με κάνουν να κουράζομαι ακόμα περισσότερο.
    Τι έκανε τα τελευταία χρόνια εννοώ ρε τύπε, όχι γενικά.

royally fucked animae's Avatar

Quote Originally Posted by carheart View Post
    Οι Dream Theater ήταν, είναι και θα είναι Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, είναι η κουραστική αδιαπραγμάτευτη αποψάρα μου
    Xμ, ο καθένας έχει την αποψάρα του, συμφωνούμε.
    Αν θες πάντως να τα βάλουμε κάτω με λιγότερο υποκειμενικά κριτήρια από απλά την άποψη του καθένα και να αναλύσουμε γιατί το blackmetal είναι σίγουρα 10φορεςντροπή αν οι theater είναι μια.
    Αλλά το να λέει κανείς την αποψάρα του σίγουρα δεν βοήθησε μια κουβέντα.
    Kill the wise one!

Δεν βλέπω να υπάρχουν λιγότερο υποκειμενικά κριτήρια όμως, ιδίως επειδή βρισκόμαστε στον τομέα της τέχνης που τόσο αγαπούμε, και η ανταλλαγή αποψαρών είναι φοβερά χρήσιμη ώρες ώρες. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος Α, έχω μεγαλώσει με τις Β συνθήκες, γουστάρω τα Γ πράγματα και με ενοχλούν τα Δ. Εσύ είσαι ο (Α',Β',Γ',Δ') και δεν μπορούμε να λέμε αντικειμενικά, μπορούμε να συμφωνάμε και να διαφωνάμε.

Nαι συμφωνάμε σε αυτό ρε παιδί μου, αλλά δεν γίνεται μηδενίζεις κάποια πράγματα.
    Όπως είναι κοινής αποδοχής οι Pink floyd για το τι έχουν προσφέρει στην μουσική, ακριβώς το ίδιο είναι και oι darkthrone και οι dream theater, φυσικά σε μικρότερο κοινό.
    Το να μην γουστάρω τον φενριζ για τον α ή β λόγο και να τον θεωρω ένα υποκριτικό τσιρκο, δεν μου "επιτρέπει" όμως αυτό το γεγονός να χαρακτηρίσω την μουσική του ΓΕΛΟΙΑ, ειδικά όταν έχει αποδειχθεί επιδραστικός στο είδος τους. Όσο ΜΑΛΑΚΑΣ και να είναι ο πορτνους, δεν μπορείς να μηδενίσεις αυτό που έχει κάνει με τους dream theater.
    Kill the wise one!

Και οι δύο δεν τα λέτε όμορφα. Ούτε όλα είναι υποκειμενικά (εκτός από τα Γ και Δ), ούτε το μπλακ είναι δέκα φορές στα σίγουρα πιο ντροπή της μουσικής.

Υπάρχουν δείκτες αντικειμενικότητας που είναι πραγματικά πολύ απλοί: Πόσο μεγάλο είναι ένα γκρουπ μπορείς να το πάρεις πρέφα από την διάρκεια που έχει στο χρόνο και την απήχηση που έχει, από τον κόσμο που μαζεύει στα λάιβ του σταθερά, από την επιρροή του στην μουσική κλπ. Δεν είναι μετρήσιμο με ακρίβεια εκατοστού, αλλά είναι κάτι απτό και σίγουρα μετράει, όσο και να ντρέπεται ή ενοχλείται κανείς (ξυδάκι). Και επίσης το τι έχει αποφανθεί ο κόσμος με παρόμοιο γούστο, είναι και αυτό δείκτης αντικειμενικότητας για ένα ιδίωμα. Δεν θα ρωτήσουμε τον Κάρχαρτ τι έχει αποφανθεί ο προγκ λαός, θα τον ρωτήσουμε όμως γενικά τι λέει ο μπλακ κόσμος και θα το πάρουμε στα σοβαρά, όπως και την αποψάρα του για τα τέτοια που ακούει.

Το υποκειμενικό έρχεται και θρονιάζει όταν διαπιστώνουμε ότι παρόλο που όλοι ορκίζονται στους Radiohead τυχαίο παράδειγμα, προτιμάμε να παρακολουθούμε την μπογιά να στεγνώνει στον τοίχο, αποψάρα. Χρήσιμη δεν ξέρω αν είναι, εκτός και αν ο συνομιλητής ενδιαφέρεται για το τι άτομο είσαι, τουτέστιν, δεν είναι μουσική συζήτηση, αλλά ανθρώπινη. Και τι όμορφο που είναι αυτό, πινκς και πεταλούδες να παρτουζώνουν μέλισσες στα λιβάδια, αχ.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Ο ανιμαε τα λέει πιο όμορφα στο δεύτερο, εγώ για το πρώτο έλεγα.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Ο ανιμαε τα λέει πιο όμορφα στο δεύτερο, εγώ για το πρώτο έλεγα.

To πρώτο ήταν για να τον πικάρω, αλλά δεν έπιασε.
    Ο 12αστέρια όμως κατευθείαν τσαμπουκα

entit: ti diaolo, den upirxe ena post tou 12asteria apo katw apo to 1o post mou i kanoun asteria ta matia mou?
    Kill the wise one!