τα νύχια μου.
έχουμε ζαχαροπλαστική την κυριακηδευτέρα και έχω μια απορία κ είπα να τη βάλω εδώ.
τι σκατά είναι η cream of tartar?
όποιος απαντήσει σωστά θα του στείλω ένα cupcake
satan was a lez
στα ελληνικά το λέμε "κρεμόριο" και υπάρχει στα σούπερ μάρκετ, μαζί με μπαχαρικά/μαστίχες/μπεκινμπάουντερ (παιχτούρα).
(πρόλαβα;)
Es el sonido de su mundo derrumbándose/Es el del nuestro resurgiendo
El día que fue el día, era noche/Y noche será el día que será el día
και εμείς αυτό σκεφτόμασταν αλλά ήθελα να το σιγουρέψω.
Spoiler
satan was a lez
για πες, θα κάνεις και περίεργες διακοσμήσεις/σχεδιάκια;
θέλω καιρό να κάνω cupcakes, αλλά δεν ξέρω από πού ν' αρχίσω. τι θα βάλετε; buttercream; φοντάν; θα φτιάξετε μικρές μολότωφ από μάρτζιπαν;
Spoiler
Es el sonido de su mundo derrumbándose/Es el del nuestro resurgiendo
El día que fue el día, era noche/Y noche será el día que será el día
Ψιλοκόβεις καυτερές πιπεριές, τις βράζεις με ξύδι και λιγο αλάτι, περνας όλο αυτό από το μούλτι να γίνεις πολτός, το αφήνεις σε μπουκάλι/βάζο για 2 βδομάδες και μετά αν σουρώνεται το σουρώνεις (εμένα δεν σουρωνόταν). Κι έτσι γίνεται ΕΠΟΣ. Εμένα με 5-6 πιπεριές κέρατα και μισό φλυτζάνι ξύδι βγήκε αρκετά ξυδάτο, προσάρμοσέ το στα γούστα σου.
μπα, τυπικά απλά πράγματα γιατί πρέπει να φτιάξω κάπου 50-60 οπότε θα παίξω απλά με 3-4-5 συνταγές.
βασικά πρέπει να πάρουμε μερικά εργαλεία για να αρχίσουμε και τον σχεδιασμό και επιτέλους να βρούμε το βρωμομάγαζο με τα χρώματα γιατί αρνούμαστε να δώσουμε λεφτά στην Βέφα.
άλλως τρόπος βέβαια είναι να τα περάσουμε ένα ακρυλικό να τελειώνει η υπόθεση. Ε μα πια!
τεσπα.
αν παίζει να έχεις όρεξη για σχέδια φτιάξε κάποια απλά, πάρε και μερικά διακοσμητικά και χώσου.
satan was a lez
πατατάκια Τσακίρης, κλασική γεύση
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
kryo hamburger stergiou apto veropoulo
mia xara gamise
δεν ξέρω, αλλά ψήνομαι να μου πεις τον τρόπο να το πάθω.
(αν δεν είσαι ερωτευμένη οπότε κάνεις το προφανές προχώρα παρακάτω )
Spoiler
εντιτ για το σίδηρο : Μας πρότεινε ντοχτορ Ταχίνι , απλά δεν τρώγεται σκέτο οπότε ταχίνι στο ψωμάκι και από πάνω μέλι και είσαι gg
Last edited by KoiliaSamprela; 11-09-2010 at 12:06.
λοιπόν μου είπαν να φτιάξω γλυκό για ένα τραπέζι που θα γίνει αύριο οπότε κατέληξα στο knafe, ευχηθείτε μου καλή τύχη.
ευχαριστώ fireknight, έπιασε η ευχή σου!
![]()