Page 39 of 77 FirstFirst ... 29373839404149 ... LastLast
Results 571 to 585 of 1144

Thread: Thread αυτοκριτικής - μόνο για βάζελους :Ρ

2 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Ξέρει τι κάνει ο Ραλίστας. Για ΑΜΚ δεν παίζει φράγκο λέει, οπότε όχι απλά μεταβιβάζει αλλά χαρίζει το 25% της ΠΑΕ να πέσει η ΑΜΚ στα κεφάλια των πατεροβγενοπουλαίων.

Οk απλά αν δε γίνει κάτι και τώρα, δεν ξέρω ας ψάξουν χώρα να κρυφτούν, πλέον διακαιολογία δεν υπάρχει για ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ, το Γενάρη Φερνάντο Τόρες στην ΠΑΙΑΝΙΑ για back up του "ιδιοκτήτη Βentley"!
    ....went away with my fathers, to gather the fallen.
    To return with the wisdom of the kings....
    Let me dream. (Let the jewels gleam.)
    Let the fallen hear:
    "It never rains around here."
    The sand smothered on my chest....
    Was music choir...

0 στους 13 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Πραγματικά ευχάριστα νέα! Τα είχαμε όλοι ανάγκη, σε αυτή την εποχή που ακούμε όλο δυσάρεστες ειδήσεις.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

7 στους 8 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Ε καλά τα έχουμε ξαναπεί αυτά, ποδόσφαιρο, διασκέδαση, μπλα μπλα μπλα, μη του δίνεις περισσότερη σημασία απόσο πρέπει. Είναι σαν να σου λέει κάποιος "εδώ ο κόσμος χάνεται και εσύ πας στο Praise the Fuzz".
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

0 στους 7 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

λολ, οχτώ στις οχτώ μούτζες όμως, μάλλον μέσα στην "ασοβαρότητα" του θέματος μερικοί το βλέπουν αρκετά σοβαρά για να μην μπορούν να σκάσουν μισό χαμογελάκι αυτοσαρκαζόμενοι.

5 στους 6 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Πας για ατομικό ρεκόρ μου φαίνεται. Τι μισό χαμογελάκι να σκάσει κάποιος όταν το ποστ σου ορίζει εκ νέου την πουτσοειρωνεία;

0 στους 5 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

λολ, ξύδι
    Και όχι, δεν το έγραψα για να ειρωνευτώ κάποιον, νόμιζα ότι καταλαβαίνετε πολύ καλά τη σοβαρότητα του να χαίρεται κάποιος επειδή ο ένας μεγαλοκαρχαρίας χάρισε μετοχές σε μια ΑΕ σε έναν άλλο μεγαλοκαρχαρία και το έγραψα εντελώς χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν είναι κακό, όλοι το κάνουμε αυτό, να χαιρόμαστε για ηλίθιους λόγους, ανθρώπινο είναι. Ούτε με νοιάζει ιδιαίτερα αν πάω για ατομικό ή παγκόσμιο ρεκόρ μούτζας, πλάκα έχει

3 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Πάνε είναι αυτονόητο ότι όσοι χάρηκαν το έκαναν επειδή γουστάρουν να βλέπουν μπάλα και τώρα έχουν την ελπίδα να δουν καλύτερη μπάλα από την (πουτσο)ομάδα τους. Δε χαίρεται κανείς για το deal των επιχειρηματιών, συγκεκριμένα αμφιβάλλω αν έστω και ένας ενδιαφέρεται για τις λεπτομέρειες. Από αυτή την άποψη και δεδομένου ότι για πολλούς το ποδόσφαιρο αποτελεί χαρά, διασκέδαση κτλ κτλ δεν είναι καθόλου ηλίθιο να χαίρονται. Το ότι είναι βάζελοι βέβαια είναι, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.

0 στους 10 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Πάνε είναι αυτονόητο ότι όσοι χάρηκαν το έκαναν επειδή γουστάρουν να βλέπουν μπάλα και τώρα έχουν την ελπίδα να δουν καλύτερη μπάλα από την (πουτσο)ομάδα τους. Δε χαίρεται κανείς για το deal των επιχειρηματιών, συγκεκριμένα αμφιβάλλω αν έστω και ένας ενδιαφέρεται για τις λεπτομέρειες. Από αυτή την άποψη και δεδομένου ότι για πολλούς το ποδόσφαιρο αποτελεί χαρά, διασκέδαση κτλ κτλ δεν είναι καθόλου ηλίθιο να χαίρονται. Το ότι είναι βάζελοι βέβαια είναι, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.
    Καλά, παπάρια μάντολες. Το βάρος δεν πέφτει στο "δουν καλύτερη μπάλα" αλλά στο "από την ομάδα τους". Αν θες καλή μπάλα τη βρίσκεις παντού. Το ότι θεωρείς μια ομάδα "δικιά σου" είναι αστείο, όπως και να το κάνουμε. Δεν είναι κακό να το κάνεις όπως είπα και πιο πάνω. Το να μην το θεωρείς αυθαίρετο και άξιο μισού χαμόγελου επίσης δεν είναι κακό. Αλλά είναι μίζερο.

4 στους 4 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Καλά, παπάρια μάντολες. Το βάρος δεν πέφτει στο "δουν καλύτερη μπάλα" αλλά στο "από την ομάδα τους". Αν θες καλή μπάλα τη βρίσκεις παντού. Το ότι θεωρείς μια ομάδα "δικιά σου" είναι αστείο, όπως και να το κάνουμε. Δεν είναι κακό να το κάνεις όπως είπα και πιο πάνω. Το να μην το θεωρείς αυθαίρετο και άξιο μισού χαμόγελου επίσης δεν είναι κακό. Αλλά είναι μίζερο.
    Εσύ το βρίσκεις αστείο και μίζερο επειδή δεν το καταλαβαίνεις. Το να υποστηρίζεις μια ομάδα σου προσφέρει το 90% της απόλαυσης/απογοήτευσης/συναισθημάτων_γενικά που μπορείς να ΒΙΩΣΕΙΣ από το ποδόσφαιρο/αθλητισμό.

0 στους 6 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Εσύ το βρίσκεις αστείο και μίζερο επειδή δεν το καταλαβαίνεις. Το να υποστηρίζεις μια ομάδα σου προσφέρει το 90% της απόλαυσης/απογοήτευσης/συναισθημάτων_γενικά που μπορείς να ΒΙΩΣΕΙΣ από το ποδόσφαιρο/αθλητισμό.
    Σιγά που δεν το καταλαβαίνω. Άλλωστε στα ντροπιαστικά εφηβικά μου χρόνια ήμουν βαμμένος ΓΑΒΡΟΣ και είχα σηκώσει τη μισή μπουτίκ του ολυμπιακού. Επίσης και σήμερα χαίρομαι με χαζά πράματα. Η χαρά που μου δίνουν είναι υπαρκτή, αλλά αυτά εξακολουθούν να είναι χαζά. Πχ λατρεύω τη μυρωδιά του βρεγμένου χώματος. Αν μου πει κάποιος "χα, κοίτα με τι πράματα γίνεται ευτυχισμένος ο κόσμος" θα συμφωνήσω ότι δεν είναι δα και κανένα γεγονός κοσμοϊστορικής σημασίας και ίσως να χαμογελάσω λίγο και με την πάρτη μου. Ίσως πάλι να είμαι χαζοχαρούμενος γενικά και να μην μπορώ να πάρω τίποτα υπερβολικά στα σοβαρά, πράγμα στο οποίο επίσης δηλώνω ένοχος.

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Σιγά που δεν το καταλαβαίνω. Άλλωστε στα ντροπιαστικά εφηβικά μου χρόνια ήμουν βαμμένος ΓΑΒΡΟΣ και είχα σηκώσει τη μισή μπουτίκ του ολυμπιακού. Επίσης και σήμερα χαίρομαι με χαζά πράματα. Η χαρά που μου δίνουν είναι υπαρκτή, αλλά αυτά εξακολουθούν να είναι χαζά. Πχ λατρεύω τη μυρωδιά του βρεγμένου χώματος. Αν μου πει κάποιος "χα, κοίτα με τι πράματα γίνεται ευτυχισμένος ο κόσμος" θα συμφωνήσω ότι δεν είναι δα και κανένα γεγονός κοσμοϊστορικής σημασίας και ίσως να χαμογελάσω λίγο και με την πάρτη μου. Ίσως πάλι να είμαι χαζοχαρούμενος γενικά και να μην μπορώ να πάρω τίποτα υπερβολικά στα σοβαρά, πράγμα στο οποίο επίσης δηλώνω ένοχος.
    Χμ βασικά σαυτό το τόπικ έχεις πάρει υπερβολικά στα σοβαρά τα πράγματα, άρα δε θα πρέπει να δηλώνεις ένοχος. Για τα υπόλοιπα, προσωπικά είμαι "φανατικά" αντίθετος με τα "κοσμοϊστορικής σημασίας γεγονότα", τα οποία βρίσκω χαζά σε σχέση με τα ωραία και απλά, όπως το βρεγμένο χώμα που είπες, άρα δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε ως προς την χαζομάρα του ποδοσφαίρου.

Καλά, δεν έχω πάρει κάτι ιδιαίτερα στα σοβαρά, αλλά αν το πιστεύεις δεν μπορώ να σου αποδείξω το αντίθετο. Ό,τι έγραψα ήταν με πολύ ΑΝΑΛΑΦΡΗ και ΚΕΦΑΤΗ διάθεση για ΧΑΒΑΛΕ, αλήθεια!

Mazikeen Krux's Avatar

8 στους 10 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

κωλόγαυροι δεν παίρνετε μπούλο από το θρεντ μας ? να πάτε αλλού να κάνετε ψυχανάλυση.
    I'll bury you in your god's fucked garden

Радость простых мелодий Fireknight's Avatar

1 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Dragonlord mporeis na gineis PAOK , afou antipa8eis tous megalokarxaries kai vare8ikes tous gavrous , isws vreis afto pou psaxneis stis sardeles .
    the game is the game

0 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by Krux View Post
    κωλόγαυροι δεν παίρνετε μπούλο από το θρεντ μας ? να πάτε αλλού να κάνετε ψυχανάλυση.
    Εγώ είμαι πρώην, πλέον κάνω υπερκομματικές παρεμβάσεις!