6 ακόμα και τέλος. Δηλαδή είμαι με τα ίδια απ' τον Ιούνη που στέφθηκε με παταγώδη αποτυχία.
Μου φαίνεται βουνό.
Εξεταστικοκατάθλιψη![]()
6 ακόμα και τέλος. Δηλαδή είμαι με τα ίδια απ' τον Ιούνη που στέφθηκε με παταγώδη αποτυχία.
Μου φαίνεται βουνό.
Εξεταστικοκατάθλιψη![]()
I was just in your kitchen. I didn't see no god damn pig.
Κοιταξε, στα πολυ γρηγορα, Κβαντομηχανικη ΙΙ, Ηλεκτρομαγνητισμος ΙΙ, Στοιχειωδη Σωματιδια, 2 μαθηματα του Ζαχου* (απο ΗΜΜΥ) σχετικα με κουμπιουτερζ (γελαει ο κοσμος), Ημιαγωγοι, Μιγαδικη Αναλυση, Ατομικη και Μοριακη Φυσικη ηταν μαθηματα τα οποια χρωστουσαν και εδιναν οι περισσοτεροι φοιτητες ΠΟΛΛΕΣ φορες. Τα 3 απο αυτα τα ειχα μεχρι πτυχιο. Βαλε μερικες Αναλυσεις (3), μερικες Μηχανικες (4), μερικα εργαστηρια (3) που ειχαμε στα πρωτα 2 ετη και αρκετοι χρωστουν αρκετα απο αυτα, βαλε μερικα μαθηματα που μπορει οπως λες να ηταν πιο πρακτικα με εργασιες κτλ, αλλα σου ετρωγαν το χρονο (εχασα ενα εξαμηνο για Επιταχυντικες Διαταξεις και εδωσα μονο 3 μαθηματα σε εκεινη την εξεταστικη), δε θελει και πολυ για να ανεβει ο αριθμος των χρωστουμενων. Παντως ο κλαδος μαθηματικου της σχολης μας ειχε και λιγοτερα μαθηματα, και πιο ευκολα σε γενικες γραμμες.
* Ειδα τον Ζαχο να μπαινει προχθες στο πανεπιστημιο μου και μιλουσε με αλλον εναν Ελληνα και εμεινα μαλακας. Αν δεν εχεις τελειωσει ακομα, πεστου οταν τον δεις "τι γυρευες απεναντι απο το Empire State ρε κακομοιρη?"![]()
1. Έχω τελειώσει και δεν απευθύνω το λόγο σε καθηγητές ΗΜΜΥ εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.
2. Ναι βρε πουλάκι μου, κι εγώ είχα τέτοια μαθήματα αλλά τελικά οι αναλύσεις στο πολυτεχνείο δεν είναι και απειροστικός λογισμός του μαθηματικού, αυτό λέω. Είναι πιο βατά και περιορισμένα τα πράγματα, σε σημείο που άμα ασχοληθείς*, το δώσεις δύο φορες (μάξιμουμ δηλαδή) και δεις τι παίζει με τα θέματα, ε, το περνάς.
*όπου ασχοληθείς, εννοώ διαβάσεις. Δεν παρακολούθησα ποτέ φυσικομαθηματικά.
Last edited by Weiss; 08-09-2010 at 09:39.
δουλεύω ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
Εξεταστικοκατάθλιψη![]()
Once I was trapped, but now I am free
Λίγο μικρότερη εξεταστικοκατάθλιψη, μιας και πέρασα με ΟΧΤΩ το μάθημα στο οποίο τον Ιούνη είχα κοπεί με 4.2(Οργανική Ι).
Επίσης προχθές συνειδητοποίησα ότι τελικά πέρασα άλλο ένα μάθημα τον Ιούνη ενώ μου είχαν πει ότι είχα κοπεί, απόδειξη του πόσο φοβερή οργάνωση έχει η σχολή μου. Μου λένε ότι κόπηκα, επέμεινα ότι δε γίνεται γιατί ήξερα ότι είχα γράψει, συν το ότι μετράει το εργαστήριο άρα θα έπαιρνα καμια μονάδα κι απ' αυτό, με διαβεβαίωσαν ότι δε μετράει το εργαστήριο και ότι είχα κοπεί με 4. Τι να κάνω, είπα οκ θα το ξαναδώσω και δεν έκανα τον κόπο να ξανακοιτάξω όταν αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα.
Τελικά χθες τυχαία είδα ότι έχω πάρει 5. Παίρνω τηλέφωνο στη γραμματεία του αντίστοιχου τομέα και μου λένε ότι ο βαθμός του εργαστηρίου μετράει κατά 20%. Ό,τι ναναι.
...
cookie τι σχολη;
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
περί χημείας, σήμερα έδινα ανόργανη Ι , και δεν έχω ματαδεί τέτοια εξεταστικοκατάθλιψη σε 3-4 αίθουσες
αλί σε μας!
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Όπου υπάρχουν χημικομαθήματα παίζει αρκετή κατάθλιψη
πες τι θες!