Page 10 of 67 FirstFirst ... 891011122060 ... LastLast
Results 136 to 150 of 1001

Thread: Eksetastikokatathlipsi.

ηλίθιο μουνί Cookie Monster's Avatar

6 ακόμα και τέλος. Δηλαδή είμαι με τα ίδια απ' τον Ιούνη που στέφθηκε με παταγώδη αποτυχία.

Μου φαίνεται βουνό.

Εξεταστικοκατάθλιψη
    I was just in your kitchen. I didn't see no god damn pig.

Heldmorder rebelos's Avatar

Quote Originally Posted by JnB View Post
    Quote Originally Posted by rebelos View Post
    χρωστάω 26 και έχω πάει να δώσω 7, 2 έχω περάσει και παίζουν άλλα 2
    αυτή τη στιγμή έχω αγχωθεί,
    άμα πέσω στα 15 με 18 θα είμαι γαμώ
    Άμα έχεις και μαθηματικά στη σχολή σου χλωμό σε βλέπω
    θα δώσω και άλλα ρε βλακαμά
    I knew the pass was the safest play that's why i chose to go with a run

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by Weiss View Post
    με το σκεπτικό ότι τα πολυτεχνικά μαθήματα από το 2ο έτος και μετά γίνονται μετρημένα κουκιά, είναι πρακτική εφαρμογή, δεν είναι το χάος του μαθηματικού και του φυσικού. Και οκ, προφανώς το ΣΕΜΦΕ που ήταν ο φίξξξερ θα ήταν πιο χαώδες από το ΗΜΜΥ που ήμουν εγώ, αλλά και πάλι να ασχοληθείς ΠΟΛΥ και να χρωστάς πάνω από 10, ε είναι τραβηγμένο.
    Κοιταξε, στα πολυ γρηγορα, Κβαντομηχανικη ΙΙ, Ηλεκτρομαγνητισμος ΙΙ, Στοιχειωδη Σωματιδια, 2 μαθηματα του Ζαχου* (απο ΗΜΜΥ) σχετικα με κουμπιουτερζ (γελαει ο κοσμος), Ημιαγωγοι, Μιγαδικη Αναλυση, Ατομικη και Μοριακη Φυσικη ηταν μαθηματα τα οποια χρωστουσαν και εδιναν οι περισσοτεροι φοιτητες ΠΟΛΛΕΣ φορες. Τα 3 απο αυτα τα ειχα μεχρι πτυχιο. Βαλε μερικες Αναλυσεις (3), μερικες Μηχανικες (4), μερικα εργαστηρια (3) που ειχαμε στα πρωτα 2 ετη και αρκετοι χρωστουν αρκετα απο αυτα, βαλε μερικα μαθηματα που μπορει οπως λες να ηταν πιο πρακτικα με εργασιες κτλ, αλλα σου ετρωγαν το χρονο (εχασα ενα εξαμηνο για Επιταχυντικες Διαταξεις και εδωσα μονο 3 μαθηματα σε εκεινη την εξεταστικη), δε θελει και πολυ για να ανεβει ο αριθμος των χρωστουμενων. Παντως ο κλαδος μαθηματικου της σχολης μας ειχε και λιγοτερα μαθηματα, και πιο ευκολα σε γενικες γραμμες.

* Ειδα τον Ζαχο να μπαινει προχθες στο πανεπιστημιο μου και μιλουσε με αλλον εναν Ελληνα και εμεινα μαλακας. Αν δεν εχεις τελειωσει ακομα, πεστου οταν τον δεις "τι γυρευες απεναντι απο το Empire State ρε κακομοιρη?"

Quote Originally Posted by JnB View Post
    χρωστάω 26 και έχω πάει να δώσω 7, 2 έχω περάσει και παίζουν άλλα 2
    αυτή τη στιγμή έχω αγχωθεί,
    άμα πέσω στα 15 με 18 θα είμαι γαμώ
    Άμα έχεις και μαθηματικά στη σχολή σου χλωμό σε βλέπω
    θα δώσω και άλλα ρε βλακαμά
    Μην αρπάζεσαι, πλάκα κάνουμε.

γεροντοκόρη με γάτες Weiss's Avatar

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Quote Originally Posted by Weiss View Post
    με το σκεπτικό ότι τα πολυτεχνικά μαθήματα από το 2ο έτος και μετά γίνονται μετρημένα κουκιά, είναι πρακτική εφαρμογή, δεν είναι το χάος του μαθηματικού και του φυσικού. Και οκ, προφανώς το ΣΕΜΦΕ που ήταν ο φίξξξερ θα ήταν πιο χαώδες από το ΗΜΜΥ που ήμουν εγώ, αλλά και πάλι να ασχοληθείς ΠΟΛΥ και να χρωστάς πάνω από 10, ε είναι τραβηγμένο.
    Κοιταξε, στα πολυ γρηγορα, Κβαντομηχανικη ΙΙ, Ηλεκτρομαγνητισμος ΙΙ, Στοιχειωδη Σωματιδια, 2 μαθηματα του Ζαχου* (απο ΗΜΜΥ) σχετικα με κουμπιουτερζ (γελαει ο κοσμος), Ημιαγωγοι, Μιγαδικη Αναλυση, Ατομικη και Μοριακη Φυσικη ηταν μαθηματα τα οποια χρωστουσαν και εδιναν οι περισσοτεροι φοιτητες ΠΟΛΛΕΣ φορες. Τα 3 απο αυτα τα ειχα μεχρι πτυχιο. Βαλε μερικες Αναλυσεις (3), μερικες Μηχανικες (4), μερικα εργαστηρια (3) που ειχαμε στα πρωτα 2 ετη και αρκετοι χρωστουν αρκετα απο αυτα, βαλε μερικα μαθηματα που μπορει οπως λες να ηταν πιο πρακτικα με εργασιες κτλ, αλλα σου ετρωγαν το χρονο (εχασα ενα εξαμηνο για Επιταχυντικες Διαταξεις και εδωσα μονο 3 μαθηματα σε εκεινη την εξεταστικη), δε θελει και πολυ για να ανεβει ο αριθμος των χρωστουμενων. Παντως ο κλαδος μαθηματικου της σχολης μας ειχε και λιγοτερα μαθηματα, και πιο ευκολα σε γενικες γραμμες.

* Ειδα τον Ζαχο να μπαινει προχθες στο πανεπιστημιο μου και μιλουσε με αλλον εναν Ελληνα και εμεινα μαλακας. Αν δεν εχεις τελειωσει ακομα, πεστου οταν τον δεις "τι γυρευες απεναντι απο το Empire State ρε κακομοιρη?"
    1. Έχω τελειώσει και δεν απευθύνω το λόγο σε καθηγητές ΗΜΜΥ εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.
    2. Ναι βρε πουλάκι μου, κι εγώ είχα τέτοια μαθήματα αλλά τελικά οι αναλύσεις στο πολυτεχνείο δεν είναι και απειροστικός λογισμός του μαθηματικού, αυτό λέω. Είναι πιο βατά και περιορισμένα τα πράγματα, σε σημείο που άμα ασχοληθείς*, το δώσεις δύο φορες (μάξιμουμ δηλαδή) και δεις τι παίζει με τα θέματα, ε, το περνάς.

*όπου ασχοληθείς, εννοώ διαβάσεις. Δεν παρακολούθησα ποτέ φυσικομαθηματικά.
    Last edited by Weiss; 08-09-2010 at 09:39.

Senior Member FaithFails's Avatar

δουλεύω ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
    Εξεταστικοκατάθλιψη
    Once I was trapped, but now I am free

Forever Failure geologiko_karoto's Avatar

Quote Originally Posted by stam and the witches View Post
    ΓΑΜΩ το πανεπιστήμιο, εύχομαι να καεί μέχρι και η τελευταία του γωνία και ας είμαι και γω μέσα. Πάω για 3η εξεταστική με κανένα μάθημα περασμένο, καρκίνος.
    Quote Originally Posted by cancer View Post
    gamw ka8e poustara pou otan diname panellinies elege "to 8ema einai na mpeis se mia sxoli, apaks kai mpeis kapoia stigmi 8a vgeis".
    skata ston tafo sas apatewnes
    Τεράστια πόστς

Λίγο μικρότερη εξεταστικοκατάθλιψη, μιας και πέρασα με ΟΧΤΩ το μάθημα στο οποίο τον Ιούνη είχα κοπεί με 4.2 (Οργανική Ι).

Επίσης προχθές συνειδητοποίησα ότι τελικά πέρασα άλλο ένα μάθημα τον Ιούνη ενώ μου είχαν πει ότι είχα κοπεί, απόδειξη του πόσο φοβερή οργάνωση έχει η σχολή μου. Μου λένε ότι κόπηκα, επέμεινα ότι δε γίνεται γιατί ήξερα ότι είχα γράψει, συν το ότι μετράει το εργαστήριο άρα θα έπαιρνα καμια μονάδα κι απ' αυτό, με διαβεβαίωσαν ότι δε μετράει το εργαστήριο και ότι είχα κοπεί με 4. Τι να κάνω, είπα οκ θα το ξαναδώσω και δεν έκανα τον κόπο να ξανακοιτάξω όταν αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα.

Τελικά χθες τυχαία είδα ότι έχω πάρει 5. Παίρνω τηλέφωνο στη γραμματεία του αντίστοιχου τομέα και μου λένε ότι ο βαθμός του εργαστηρίου μετράει κατά 20%. Ό,τι ναναι.

...

cookie τι σχολη;
    All alone, or in twos,
    The ones who really love you
    Walk up and down outside the wall.
    Some hand in hand
    And some gathered together in bands.
    The bleeding hearts and artists
    Make their stand.
    And when they've given you their all
    Some stagger and fall, after all it's not easy
    Banging your heart against some mad bugger's wall.

cabrón Xtikio's Avatar

xhmeiko

περί χημείας, σήμερα έδινα ανόργανη Ι , και δεν έχω ματαδεί τέτοια εξεταστικοκατάθλιψη σε 3-4 αίθουσες

αλί σε μας!
    All alone, or in twos,
    The ones who really love you
    Walk up and down outside the wall.
    Some hand in hand
    And some gathered together in bands.
    The bleeding hearts and artists
    Make their stand.
    And when they've given you their all
    Some stagger and fall, after all it's not easy
    Banging your heart against some mad bugger's wall.

Όπου υπάρχουν χημικομαθήματα παίζει αρκετή κατάθλιψη

Διονύσης Ρόδμανν Comte de Saint-Germain's Avatar

Ενώ τα φυσικομαθηματικά χαρίζουν την ευτυχία απλόχερα.

Senior Member Snorkmaiden's Avatar

υπαρχει εδω κανας μαθηματικος ? αναγκη
    Briar

πες τι θες!

Tags for this Thread