Page 40 of 54 FirstFirst ... 30383940414250 ... LastLast
Results 586 to 600 of 807

Thread: Τουτού.

314222 Mitsmann's Avatar

αν δεν ηταν τοσο ΜΑΜΑΔΙΣΤΙΚΟ θα ελεγα να παρεις ενα C3. Οσα ταξιδια εχω κανει με αυτο εχω γνωρισει την ΑΠΟΛΥΤΗ ανεση και δεν ειναι και τιποτα μεγαλο για πολη.
    δεν ξερω αν εχει πανω απο 10.000 αλλα ειναι και μαμαδιστικο ειπαμε, οποτενες.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

re malaka pare ena colt me 7 xronia egguisi na xeis thn ugeia sou
    apla kai wraia
    tha sou paizw vevaia fwta alla esu de tha pigaineis sunergeio kathe mera opws egw
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

ηλίθιο μουνί Cookie Monster's Avatar

I was just in your kitchen. I didn't see no god damn pig.

euru kafe periodiko me toutou kai tha sta vrw ola. mhn pareis panda.exei teleio sasman alla de gamas me kouvades
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

Από αυτά τα 2 θα πώ κι εγώ το suzuki.
    Ψαχ΄το και για colt και C2.

oxi c2.panw katw sa saxo me mikrotero metaxonio aka pio eukola tetake kai sunergeio mia fora th vdomada kai egguisi 2 xronia mono
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>

iola 11
    www.facebook.com/iola11

read between the lines Shadowking's Avatar

γαμάει το pandaκι.
    A loaded gun won't set you free.
    So you say.

Συνεργάτης Μόσπιτ Ingolemo's Avatar

Quote Originally Posted by jack the ripper View Post
    Κοιτα...suzuki swift εχω ακουσει τα καλυτερα...ford ka εχω μπει σε ενα παλιοτερο μοντελο αλλα ειναι ενα απο τα χειροτερα αμαξια που εχω μπει...ελαχιστοι χωροι και γενικα αβολο...
    οπως ειχα γραψει νομιζω σε αυτο το θρεντ εγω εχω ενα μιτσουμπισι κολτ...σκυλι και παρολο που ειναι μινιατουρα εχει φοβερους χωρους για πισω επιβατες.. ΑΛΛΑ το πορτ παγκαζ ειναι απλα ανυπαρκτο..δλδ χωραει μια μεγαλη βαλιτσα...(στο λεω αν το θες για πολλα ταξιδια)
    Colt fainetai kalh fash, alla einai ligo akrivoutsiko, paei sta upopsin omws.

Ka toso xalia? Krima, kai einai polu omorfouliko, kai mia xara sto dromo apo osa diavazw.

Quote Originally Posted by 12 stars circle your brow View Post
    Γιατί δεν ψάχνεις μεταχειρισμένα;
    Quote Originally Posted by jack the ripper View Post
    12 εχεις δικιο αλλα ψαχνει μικρο οποτε μονο το μινι αξιζει μεταχειρισμενο
    Auto. To psaksa ligo, kai den poluaksizei mikro metaxeirismeno, to polu na glutwseis kana duo xiliarika, kai den ksereis ti pairneis.

Pantws vrhka ena mini me 10.000, fainotan mia xara kiolas, aksizei omws?
    Tha xei tpt extra forologies/akriva antalaktika/service?

Quote Originally Posted by Weiss View Post
    Ingolemo εγώ έχω ένα Twingo, το παλιό μοντέλο (2002) και είναι σκυλί του πολέμου, δε μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα, το έχω ανεβοκατεβάσει Κέρκυρες, Χανιά, Πάτρες, Πελοποννήσους, παντού. Και φυσικά για παρκάρισμα δεν έχω να πω κάτι, πάρα πολύ βολικό. Από χώρους, δεν είναι τραγικό, δλδ τρία άτομα με τα πραγματά τους ψιλομπαίνουν. Πέρυσι βγήκε και καινούριο μοντέλο το οποιο δεν είναι τόσο όμορφο μεν, αλλά φαντάζομαι τα ίδια θα ισχύουν και γι'αυτό.
    Wraio fainetai auto, paei sta upopsin, thanks.

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post
    αν δεν ηταν τοσο ΜΑΜΑΔΙΣΤΙΚΟ θα ελεγα να παρεις ενα C3. Οσα ταξιδια εχω κανει με αυτο εχω γνωρισει την ΑΠΟΛΥΤΗ ανεση και δεν ειναι και τιποτα μεγαλο για πολη.
    δεν ξερω αν εχει πανω απο 10.000 αλλα ειναι και μαμαδιστικο ειπαμε, οποτενες.
    Gia ta kapws megalutera (~4m) skeftomoun kai to Hyundai i20, pou xei kai kales ekptwseis auth th periodo.
    Kserei kaneis tpt giauto?

Quote Originally Posted by Cookie Monster View Post
    Quote Originally Posted by Shadowking View Post
    γαμάει το pandaκι.
    Nai, alla einai asxhmo

Quote Originally Posted by BURNIN AMBITION View Post
    euru kafe periodiko me toutou kai tha sta vrw ola. mhn pareis panda.exei teleio sasman alla de gamas me kouvades
    (kanonizoume)

ps. se olous
    People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.

Ανάμεσα στα δύο, swift. Με το κα άκου τι παίζει. Είναι το ίδιο αυτοκίνητο με το φίατ 500, με ό,τι αυτό συνεπάγεται στους χώρους. Ενώ το πάντα που είπαν πιο πάνω, είναι αυτό στο οποίο βασίστηκαν 500-κα και έχει αξιοπρεπέστατους χώρους, χωρίς διαφορά στο μήκος. Είναι καλή λύση, άλλωστε οι 50άρες δεν έχουν γούστο. Επίσης καλή λύση το κολτ, αν και λίγο μεγαλύτερο (θετικό όμως για ταξίδια). ΝΑΙ για μεταχειρισμένο, δηλαδή μόλις πήρα αμάξι των 30.000 με 15.000, τριετίας, 30.000 χλμ. Όχι όμως για μίνι, όποτε χρειαζεται ανταλλακτικά θα σε βρίζει, καθώς είναι bmw με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Mazikeen Krux's Avatar

Ρε παιδιά τι συζητάτε ? Καταρχάς μην το σκέφτεσαι καν για καινούριο. Πεταμένα λεφτά. Υπάρχουν λόγω της κατάστασης φοβερά μεταχειρισμένα στην αγορά απλά θέλει λίγο καλό ψάξιμο μαζί με κάποιον που το ξέρει το άθλημα.

Εγώ θα πήγαινα καρφί για μεταχειρισμένο A3. Δεύτερη επιλογή Golf όχι το Fsi όμως.
    I'll bury you in your god's fucked garden

Κρι Κρι jack the ripper's Avatar

κοιτα μονο ως συνοδηγος εχω παει με το κα...αλλα σου λεω δε μου αρεσε καθολου..αν θες δοκιμασε το με ενα τεστ ντραιβ δε χανεις κατι...παντως και εγω ενα απο τα 2 ιαπωνικα θα προτεινα

Spinning Jenny Kuolema's Avatar

Αν βάλεις άλλο ένα χιλιάρικο παίρνεις το απλό Fiesta. Το ΚΑ είναι απίστευτα μικρό και όσο για το Swift, ενώ είναι τέλειο από πλευράς οδηγικής συμπεριφοράς (έκανα μαθήματα σε αυτό) έχει θεόμικρο πορτ μπαγκάζ. Εγώ είμαι μεταξύ Fiesta και Agila που αν και είναι μαμαδίστικο, είναι πιο ελαφρύ και στα ίδια άλογα με το αντίστοιχο Fiesta έχει καλύτερη απόδοση (και καίει οριακά λιγότερο).
    Μεταχειρισμένο αν βρεις με λίγα χιλιόμετρα θα ήταν καλή φάση (ένα Corsa ίσως; ) αλλά πάντα είχα την αίσθηση ότι με μεταχειρισμένο υπάρχει ο κίνδυνος να τα σκάσεις στα σέρβις...
    Το i10 το έχεις δει;
    Feed my fear

Κρι Κρι jack the ripper's Avatar

Quote Originally Posted by Ingolemo View Post

Tha einai sxedon apokleistika gia polh, kai aparaithto na nai mikro (<4m, konta 3.5m idanika), alla na mporei na vgainei kai ethniki xwris na fovasai th zwh sou.
    Quote Originally Posted by Krux View Post
    Εγώ θα πήγαινα καρφί για μεταχειρισμένο A3. Δεύτερη επιλογή Golf όχι το Fsi όμως.

Και το agila σκεφτόμουν να γράψω, το οποίο βγαίνει ίδιο και από τη suzuki (splash). Πρέπει να έχει καλύτερους χώρους, αν και μικρότερο στο μήκος από το σουιφτ. Και το ι10 πολύ καλή περίπτωση.

Quote Originally Posted by Kuolema View Post
    Μεταχειρισμένο αν βρεις με λίγα χιλιόμετρα θα ήταν καλή φάση (ένα Corsa ίσως; ) αλλά πάντα είχα την αίσθηση ότι με μεταχειρισμένο υπάρχει ο κίνδυνος να τα σκάσεις στα σέρβις...
    Αφού θέλει να δώσει 10.000, μπορεί να πάρει ένα εντός εγγύησης... πχ, το πρώτο που πέτυχα: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/881975/

Tags for this Thread