αν δεν ηταν τοσο ΜΑΜΑΔΙΣΤΙΚΟ θα ελεγα να παρεις ενα C3. Οσα ταξιδια εχω κανει με αυτο εχω γνωρισει την ΑΠΟΛΥΤΗ ανεση και δεν ειναι και τιποτα μεγαλο για πολη.
δεν ξερω αν εχει πανω απο 10.000 αλλα ειναι και μαμαδιστικο ειπαμε, οποτενες.
αν δεν ηταν τοσο ΜΑΜΑΔΙΣΤΙΚΟ θα ελεγα να παρεις ενα C3. Οσα ταξιδια εχω κανει με αυτο εχω γνωρισει την ΑΠΟΛΥΤΗ ανεση και δεν ειναι και τιποτα μεγαλο για πολη.
δεν ξερω αν εχει πανω απο 10.000 αλλα ειναι και μαμαδιστικο ειπαμε, οποτενες.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
re malaka pare ena colt me 7 xronia egguisi na xeis thn ugeia sou
apla kai wraia
tha sou paizw vevaia fwta alla esu de tha pigaineis sunergeio kathe mera opws egw
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
I was just in your kitchen. I didn't see no god damn pig.
euru kafe periodiko me toutou kai tha sta vrw ola. mhn pareis panda.exei teleio sasman alla de gamas me kouvades
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Από αυτά τα 2 θα πώ κι εγώ το suzuki.
Ψαχ΄το και για colt και C2.
oxi c2.panw katw sa saxo me mikrotero metaxonio aka pio eukola tetake kai sunergeio mia fora th vdomada kai egguisi 2 xronia mono
ποθτανα ολα
iola 11
γαμάει το pandaκι.
A loaded gun won't set you free.
So you say.
Colt fainetai kalh fash, alla einai ligo akrivoutsiko, paei sta upopsin omws.
Ka toso xalia? Krima, kai einai polu omorfouliko, kai mia xara sto dromo apo osa diavazw.
Auto. To psaksa ligo, kai den poluaksizei mikro metaxeirismeno, to polu na glutwseis kana duo xiliarika, kai den ksereis ti pairneis.
Pantws vrhka ena mini me 10.000, fainotan mia xara kiolas, aksizei omws?
Tha xei tpt extra forologies/akriva antalaktika/service?
Wraio fainetai auto, paei sta upopsin, thanks.
Gia ta kapws megalutera (~4m) skeftomoun kai to Hyundai i20, pou xei kai kales ekptwseis auth th periodo.
Kserei kaneis tpt giauto?
Nai, alla einai asxhmo
(kanonizoume)
ps.se olous
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
Ανάμεσα στα δύο, swift. Με το κα άκου τι παίζει. Είναι το ίδιο αυτοκίνητο με το φίατ 500, με ό,τι αυτό συνεπάγεται στους χώρους. Ενώ το πάντα που είπαν πιο πάνω, είναι αυτό στο οποίο βασίστηκαν 500-κα και έχει αξιοπρεπέστατους χώρους, χωρίς διαφορά στο μήκος. Είναι καλή λύση, άλλωστε οι 50άρες δεν έχουν γούστο. Επίσης καλή λύση το κολτ, αν και λίγο μεγαλύτερο (θετικό όμως για ταξίδια). ΝΑΙ για μεταχειρισμένο, δηλαδή μόλις πήρα αμάξι των 30.000 με 15.000, τριετίας, 30.000 χλμ. Όχι όμως για μίνι, όποτε χρειαζεται ανταλλακτικά θα σε βρίζει, καθώς είναι bmw με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Ρε παιδιά τι συζητάτε ? Καταρχάς μην το σκέφτεσαι καν για καινούριο. Πεταμένα λεφτά. Υπάρχουν λόγω της κατάστασης φοβερά μεταχειρισμένα στην αγορά απλά θέλει λίγο καλό ψάξιμο μαζί με κάποιον που το ξέρει το άθλημα.
Εγώ θα πήγαινα καρφί για μεταχειρισμένο A3. Δεύτερη επιλογή Golf όχι το Fsi όμως.
I'll bury you in your god's fucked garden
κοιτα μονο ως συνοδηγος εχω παει με το κα...αλλα σου λεω δε μου αρεσε καθολου..αν θες δοκιμασε το με ενα τεστ ντραιβ δε χανεις κατι...παντως και εγω ενα απο τα 2 ιαπωνικα θα προτεινα
Αν βάλεις άλλο ένα χιλιάρικο παίρνεις το απλό Fiesta. Το ΚΑ είναι απίστευτα μικρό και όσο για το Swift, ενώ είναι τέλειο από πλευράς οδηγικής συμπεριφοράς (έκανα μαθήματα σε αυτό) έχει θεόμικρο πορτ μπαγκάζ. Εγώ είμαι μεταξύ Fiesta και Agila που αν και είναι μαμαδίστικο, είναι πιο ελαφρύ και στα ίδια άλογα με το αντίστοιχο Fiesta έχει καλύτερη απόδοση (και καίει οριακά λιγότερο).
Μεταχειρισμένο αν βρεις με λίγα χιλιόμετρα θα ήταν καλή φάση (ένα Corsa ίσως; ) αλλά πάντα είχα την αίσθηση ότι με μεταχειρισμένο υπάρχει ο κίνδυνος να τα σκάσεις στα σέρβις...
Το i10 το έχεις δει;
Feed my fear
Και το agila σκεφτόμουν να γράψω, το οποίο βγαίνει ίδιο και από τη suzuki (splash). Πρέπει να έχει καλύτερους χώρους, αν και μικρότερο στο μήκος από το σουιφτ. Και το ι10 πολύ καλή περίπτωση.
Αφού θέλει να δώσει 10.000, μπορεί να πάρει ένα εντός εγγύησης... πχ, το πρώτο που πέτυχα: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/881975/