Page 8 of 44 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 650

Thread: Περί Δημοκρατίας

σεξιστής cybernaut's Avatar

αγαπημενε μικέ. εχουμε μιλησει για τα παντα χρονια τωρα
    Quote Originally Posted by 00i00 View Post
    οι Αρτευθυμιος εχουν τιμηθει απο τον Βοριδη και αν δεν κανω λαθος εχουν παρευρεθει στην χοιροεσπεριδα.αυτο + το γεγονος οτι εχουν αποκυρηξει με δηλωσεις τους το ''αριστερο'' περιεχομενου στιχουργικο παρελθον τους αρκει για να τους βγαλουμε ΔΕΞΙΟΥΣ του θανατα
    οχι. ξεκολλα. παρελαβαν μια τιμητικη πλακετα γιατι καποιος τους θεωρησε αξιους να την λαβουν για την προσφορα τους. αν την επαιρναν απο αλλου θα ταν καλυτερα? ειναι αυτο απο μονος του λογος να χαρακτηρισεις το περιεχομενο τους ? κατα την γνωμη μου καλα εκαναν κ πηγαν, με την διαφορα πως αυτο μαλλον τους εκανε κακο, γιατι ΜΕΡΙΚΟΙ το βλεπετε στενολυαλα.

για τον πλευρη - την λευκανση προσωτρυπιδας - μην τρεφεις αυταπατες...
    ''τα καλα'' που λες οτι λεει
    τα βλεπεις αυτα τα καλα ή οχι ?
    θα γινουν ατμος οταν καποιος του δωσει την παραμικρη αυταπατη εξουσιας. ακη ο δεξιος κι ο αριστερος φασιστας δεν καταλαβαινει απο μετριοπαθειες
    ειναι αυτο που ειναι...ΦΑΣΙΣΤΑΣ...
    δεν συμφωνω, δεν κρινω ανθρωπους απο το ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΑΣΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ, εχω κριση, εχω διαβασει, μπορω να ακουσω τους παντες πριν παρω θεση, πρωτο μελημα ειναι η ακεραιοτητα κ η τιμιοτητα, παρτε παγκαλο και κωστακη κ γιωργακη να χετε κ ζητω η δημοκρατια (??) που πρεσβευουν.
    η δουλεια του ειναι να σε γαμαει
    δεν το πιστευω, η δουλεια του πασοκ της νδ του ομπαμα, των εβραιων ειναι αυτη και ολων των πουλημενων [/QUOTE]
    και για να τον αφησεις να σε γαμησει θα σε πει οτι θελεις εσυ να ακουσεις
    το μονο που θελω να ακουσω ειναι ελευθερες ιδεες απο ελευθερους ανθρωπους, νοημονες κ διαβασμενους, χωρις προκαταληψεις, δηλαδη μου λεει κατι για να με προσυλιτισει ? που ? θα παω να γραφτω σε καμια χρυση αυγη μηπως? δινει δωρεαν μαθηματα αρχαιων ελληνικων, γιατι, για να με παρει με το μερος του λοιπον..

και τελος...ΚΟΦΤΟ ρε μαλακα με τον εφταμηνιτικο χιμλερ
    ισως, αμα πειστω, απο την αντιθετη γνωμη, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ κανενος Πλευρη, ειμαι υπερμαχος της αληθειας, αμην
    "I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."

www.monolith.gr

compos mentis

οι αρχαιοι δωσανε τα φωτα εμας μας εμειναν οι λαμπες..
    menumission πετας κανα λινκ κ καμια εικονιτσα του εβραιοπουλου κ εκανες το θαυμα σου, δειχνει πως οχι μονο δεν διαβασες τι εχει ειπωθει, αλλα εισαι κ παραδειγμα των οσων λεω, by default η κριση μας,
    σκατα στον ταφο του και του Ηρακλη ομως και στον καθηγητή Γεωλογίας Ηλία Μαριολάκο τους ΓΑΜΩΦΑΣΙΣΤΕΣ κ ονειροπαρμενους που φανταζονται ελληνικα μεγαλεια κ εξπερματωνουν

edit να τους χαιρεστε
    "I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."

www.monolith.gr

Senior Member 00i00's Avatar

η γιουλαι ειναι ρε καννιβαλε

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

Quote Originally Posted by cybernaut View Post
    δεν το πιστευω, η δουλεια του πασοκ της νδ του ομπαμα, των εβραιων ειναι αυτη και ολων των πουλημενων
    α χμ νδ πασοκ εβραίοι.

btw η συζήτηση είναι αρκετά σουρεάλ για να συμμετάσχω, αλλά θέλω να μοιραστώ μια ωραία ατάκα μαζί σου. είπες ότι η πολιτική είναι σαν την τέχνη, και μπορείς να ακούς και ντουράν ντουράν και μάνογουωρ. αν σου πω ότι η πολιτική είναι πιο πολύ σαν την μπάλα και όποιος τολμήσει να πει ότι είναι ΚΑΙ ολυμπιακός ΚΑΙ παναθηναϊκός είναι παρανοϊκά βλαμμένος, τι θα σκεφτείς;

Радость простых мелодий Fireknight's Avatar

entometaksi ti kolima einai afto me ton pagkalo , les kai sou eipe kanenas oti ton goustarei perissotero apo ton plevri .
    the game is the game

Quote Originally Posted by 00i00 View Post
    η γιουλαι ειναι ρε καννιβαλε
    χαχαχαχ ισχυει ? σταυρουλα αν μου ξαναστειλεις μυνημα στο κινητο θα βγαλω φορα παρτιδα το νουμερο σου εδω

φαντομ ντακ θα σκεφτώ πως παρανοϊκά βλαμμένος εισαι συ. εγω πχ ειμαι κ τα δυο όταν παιζουν ευρωπη γιατι ειναι ελληνικες ομαδες, δικαιωμα σου να μισεις γαυρο ή βαζελο, πηγαινε να σφαχτεις στα γηπεδα για την ομάδα σου αν το θεωρεις εξυπνο, ειναι το ιδιο που περιεγραψε ο τομ ρομπινς στα 7 πεπλα, μισος για το ποιανου ο θεος ειναι δυνατοτερος.

www.monolith.gr

Quote Originally Posted by Fireknight View Post

entometaksi ti kolima einai afto me ton pagkalo , les kai sou eipe kanenas oti ton goustarei perissotero apo ton plevri .
    για να ειναι ο παγακαλος υπουργος σημαινει ΠΡΟΦΑΝΩΣ πως τον γουσταρουν περισοτεροι. ειπα κ πριν, συγκρινω με την σημερινη κατασταση, στην ελλαδα αλλα κ σε παγκοσμιο επιπεδο. με τι θα πρεπε να συγκρινω ?επισης ειναι λογικο να ειναι σε εξαρση ο φασισμος (που ειναι το ΠΙΟ ΛΑΙΚΟ κινημα απο ολα btw) , αηδιασμενοι απο την σημερινη σηψη, δεν λεω πως εκει ειναι η λυση φυσικα. αλλα εκει εχουμε οδηγηθει επειδη αδυνατειτε να καταλαβετε το ΝΟΗΜΑ των στιχων των TXC

www.monolith.gr

compos mentis

to dis e3amartein ouk androsofou, no prob cyb to vgazw ki egw
    Last edited by menumission; 03-09-2010 at 17:24.

Rad Child Nasum's Avatar

Ρε μεγάλε,μιλάμε για ένα σάπιο κωλόγερο με αρρωστημένη φάτσα και με ακόμα πιο αρρωστημένο παρελθόν,με πράξεις και συγγράματα που αποθεώνουν τα αίσχη που γίνανε εις βάρος της ανθρωπότητας,υπέρμαχο του αντιελευθεριακού λόγου και των φυλετικών διακρίσεων.Πως γίνεται να μιλάς για δημοκρατία και να υποστηρίζεις ότι ένας τέτοιος άνθρωπος μπορεί να προσφέρει ιδεολογικά όταν είναι δεδομένο ότι οι ιδέες του απέχουν έτη φωτός μακριά από αυτό που φαντάζεσαι;
    Εξάλλου,ότι ήταν να προσφέρει ο Πλεύρης σε αυτόν τον τόπο,το "πρόσφερε" και με το παραπάνω.50 χρόνια ενεργός ναζί είναι.
    Όχι φίλε μου,κάνενα κοινό δεν έχει ένας σκεπτόμενος,ελεύθερος άνθρωπος με τον κάθε Πλεύρη.Η "ιδεολογία" του εκφράζει στεγνά τη σχιζοφρένεια,την αλαζονία,τη πολεμοκαβλίαση,το μονόπλευρο εθνικιστικό κλίμα.Αυτός ο άνθρωπος στη τελική,εκφράζει όλα τα δεινά που γνώρισε αυτός ο τόπος(που τόσο υπερλατρεύεις και φαντασιώνεσαι τον εαυτό σου με πανοπλία,περικεφαλαία και σάρισσα).Μάθε τι έγινε στο Κομμένο ή στα Καλάβρυτα από τους ομοιδεάτες του ινδάλματός σου και ρώτα κάνα παλιότερο να σου πει με τι θαυμασμό βλέπανε τα χτικιάρικα παιδάκια που μοιράζανε μια ληγμένη κονσέρβα στα 8,τους βερμαχτάδες να κάνουν παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας.
    Και τέλος,φτάνει πια με αυτές τις αόριστες παπαρολογίες περί γενναιότητας των κατακτημένων.Μια χαρά στα εξηγεί ο Σταμ.Θέλω να πιστεύω ότι δεν είσαι τόσο αφελής ή ακόμα χειρότερα τόσο βλάκας,έτσι;
    Мама Люба давай, давай, давай

compos mentis

πινκ για το ποστ σου.
    1. Όχι φίλε μου,κάνενα κοινό δεν έχει ένας σκεπτόμενος,ελεύθερος άνθρωπος με τον κάθε Πλεύρη.

ειναι ελευθερα σκεπτομενος ανθρωπος αυτος? Νομιζεις πως ειναι πουλημενος σαν τους σημερινους ? ή κινειται απο καποια (οποια) ιδεολογια ΠΙΣΤΕΥΕΙ πως ειναι σωστη ? οκ δεν συμφωνεις μαζι του, πρεπει θεωρεις να τον μισεις ? Αυτο μονο λεω.

2. Εξάλλου,ότι ήταν να προσφέρει ο Πλεύρης σε αυτόν τον τόπο,το "πρόσφερε" και με το παραπάνω.

Το οτι δινει δωρεαν μαθηματα αρχαιων ελληνικων, το οτι κραζει συνεχως πως το ποσοστο για την παιδεια πρεπει απο το 5,2 να παει στο 25,2 (τυχαια τα νουμερα) , πως συγχαιρει τους 'αντιπαλους' του για το οτι κινουνται κ αυτοι ιδεολιγικα (εχεις δει κανεναν να το κανει?) για οτι παντα λεει την αποψη του ΕΛΕΥΘΕΡΑ σκεπτομενος (για παρτη του οκ, αλλα δεν του πε ο αμερικανος τι να πει), τι εχεις να ανταπαντησεις ? κ αυτα λαθος επειδη ειναι φασιστας ?

3. .Αυτός ο άνθρωπος στη τελική,εκφράζει όλα τα δεινά που γνώρισε αυτός ο τόπος(που τόσο υπερλατρεύεις και φαντασιώνεσαι τον εαυτό σου με πανοπλία,περικεφαλαία και σάρισσα).Μάθε τι έγινε στο Κομμένο ή στα Καλάβρυτα από τους ομοιδεάτες του ινδάλματός σου και ρώτα κάνα παλιότερο να σου πει με τι θαυμασμό βλέπανε τα χτικιάρικα παιδάκια που μοιράζανε μια ληγμένη κονσέρβα στα 8,τους βερμαχτάδες να κάνουν παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας.

δεν ειναι ινδαλμα, δεν υπερλατρευω αυτον αλλα την ελευθερια λογου κ σκεψης, αυτος ειναι ενα παραδειγμα που μπορω να φερω. ΑΜΑΝ 40 φορες το πα, ξεκοληστε ΝΤΕ.εκει σωνει κ καλα πως ειμαι σε ολα μαζι του κ πως τον λατρευω.. Ξερω ακριβως τι εγινε εκει που λες (σε 'αριστερη' οικογενεια μεγαλωσα) . μην διαιωνιζεις το μισος για το παρελθον, η ιστορια ειναι κει για να μας μαθει πραγματα, αμφοτεροι εχουν σωστα κ λαθος σημεια,προδοτες υπαρχουν παντου, ειναι θεμα ανθρωπου κ οχι πολιτικης πεποιθησης!
    κ γω θρηνω πχ για την 'συμφωνια' της βαρκιζας , για τα δεκμβριανα για για για.. παμε μπροστα ομως. οπου συμφωνω θα το πω, δεν θα σκεφτομαι με παρωπιδες
    Last edited by cybernaut; 05-09-2010 at 17:05.

www.monolith.gr

compos mentis

ολα τα χαμε, εχουμε κ το γιουλάι.
    οντοπικ , δεν βλεπω απαντησεις παλι στα ερςτηματα που εθεσα..
    κ η προπαγανδα καλα κρατει. δεν ειναι λαθος μονο κ μονο επειδη ειναι εβραιοι αλλα επειδη κανουν αυτα που κανουν. απλο.

κ ενας καζαντζιδης μπονους χοχο. φασιστας πρεπει να ναι

www.monolith.gr

Vic Ford Prefect's Avatar

Quote Originally Posted by Phantom Duck View Post
    btw η συζήτηση είναι αρκετά σουρεάλ για να συμμετάσχω, αλλά θέλω να μοιραστώ μια ωραία ατάκα μαζί σου. είπες ότι η πολιτική είναι σαν την τέχνη, και μπορείς να ακούς και ντουράν ντουράν και μάνογουωρ. αν σου πω ότι η πολιτική είναι πιο πολύ σαν την μπάλα και όποιος τολμήσει να πει ότι είναι ΚΑΙ ολυμπιακός ΚΑΙ παναθηναϊκός είναι παρανοϊκά βλαμμένος, τι θα σκεφτείς;
    Χωρίς να θέλω να πάρω το μέρος του cybernaut γιατί κυρίως δεν βλέπω με το ίδιο μάτι τον Πλεύρη, τον θεωρώ πολύ οχιά και δεν με πείθει καθόλου όταν λέει ότι σέβεται τους κουκουλοφόρους (σαν τον μαλάκα στο Αμέρικαν Χίστορι Χ ένα πράμα στο πιο σοφιστικέ), νομίζω ότι στο παράδειγμά σου λέει ότι θα διάλεγε τους καλύτερους παίχτες από βάζελο και γαύρο για να κάνει την ντρημ τημ του. Το οποίο στην πράξη όπως τα λέει εμένα δεν με πείθει όπως είπα αλλά δεν θα το έλεγα και παρανοϊκά βλαμμένη θεωρία σαν προσέγγιση.

cybernaut, εγώ γενικά έχω εκδηλώσει σεβασμό για την ελληνική γλώσσα και τον μεγαλέξαντρο και όλα αυτά, αλλά δεν βλέπω πώς μπορείς να κάνεις το λογικό άλμα και να φτάνεις στο συμπέρασμα ότι οι Έλληνες είναι "ικανότεροι" λόγω αυτών των στοιχείων, όταν εκ των πραγμάτων είμαστε πολύ πιο κάγκουρες και ζωντόβολα πολιτισμικά από τους ανικανότερους σε άπειρα πράγματα. Θέλω να πω ότι και εγώ πιστεύω ότι ο τόπος αυτός προσφέρει (εν δυνάμει) πολύ πλούσια πράγματα εύκολα διαθέσιμα για να καλλιεργηθεί, για παράδειγμα έχουμε μια γλώσσα όντως πολύ πλούσια σε λέξεις που έχει φορτώσει από αρχαίων χρόνων με δυνατές και βαθιές έννοιες και όλα αυτά τα ωραία αλλά όλα αυτά είναι άχρηστα αν απλώς αυνανίζεσαι με το πόσο γαμάτο είναι αυτό και εσύ δεν δημιουργείς τίποτα. Θα ήμουν πιο δεκτικός γενικά αν αυτός ο τύπος συναναστρεφόταν με κάτι αξιολογότερο από τους Ούνους της χρυσής αυγής και τους καθυστερημένους αρχαιοκάπηλους θεομπαίχτες του ΛΑΟΣ και δεν συνεισέφερε στο γενικότερο κλίμα "εμείς γαμάμε, οι άλλοι είναι πίθηκοι ή εβραίοι που θέλουν το κακό μας (το καλό τους θέλουν λέω εγώ, ας πρόσεχαν οι υπόλοιποι). Δηλαδή τι σκατά έχει προσφέρει ο Πλεύρης, δεν το εννοώ ούτε εγώ. Τι δημιουργία έχει προσφέρει; Και μη μου πεις διδάσκει αρχαία, μαζί με τον οχετό της ρατσιστικής ιδελογίας του, πιο πολύ κακό κάνει. Αυτή η κιτς αρχαιολατρεία, εντελώς στείρα και επιφανειακή, με μηδέν κριτική σκέψη. Το είπανε οι αρχαίοι, έτσι είναι, αυτό είναι σωστό, γαμάμε εμείς που τα διαβάσαμε.

Και γενικά αυτή η εμμονή με τους εβραίους (που δεν ξέρω και κανέναν αριστερό να επικροτεί το Ισραήλ ε; Χωρίς καμία επισήμανση του Πλεύρη) μου βγάζει ένα φθόνο για την δύναμή τους, κοίτα ποιοι έχουν τα ηνία, αυτοί οι βοσκοί της ερήμου, οι αγράμματοι, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ!

Τέσπα. Πρέπει να είσαι εντάξει άτομο πάντως για να μην σε έχουν ταράξει στο μπινελίκι, ομολογώ εντυπωσιάστηκα.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος