αγαπημενε μικέ. εχουμε μιλησει για τα παντα χρονια τωρα
οχι. ξεκολλα. παρελαβαν μια τιμητικη πλακετα γιατι καποιος τους θεωρησε αξιους να την λαβουν για την προσφορα τους. αν την επαιρναν απο αλλου θα ταν καλυτερα? ειναι αυτο απο μονος του λογος να χαρακτηρισεις το περιεχομενο τους ? κατα την γνωμη μου καλα εκαναν κ πηγαν, με την διαφορα πως αυτο μαλλον τους εκανε κακο, γιατι ΜΕΡΙΚΟΙ το βλεπετε στενολυαλα.
τα βλεπεις αυτα τα καλα ή οχι ?για τον πλευρη - την λευκανση προσωτρυπιδας - μην τρεφεις αυταπατες...
''τα καλα'' που λες οτι λεειδεν συμφωνω, δεν κρινω ανθρωπους απο το ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΑΣΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ, εχω κριση, εχω διαβασει, μπορω να ακουσω τους παντες πριν παρω θεση, πρωτο μελημα ειναι η ακεραιοτητα κ η τιμιοτητα, παρτε παγκαλο και κωστακη κ γιωργακη να χετε κ ζητω η δημοκρατια (??) που πρεσβευουν.θα γινουν ατμος οταν καποιος του δωσει την παραμικρη αυταπατη εξουσιας. ακη ο δεξιος κι ο αριστερος φασιστας δεν καταλαβαινει απο μετριοπαθειες
ειναι αυτο που ειναι...ΦΑΣΙΣΤΑΣ...
δεν το πιστευω, η δουλεια του πασοκ της νδ του ομπαμα, των εβραιων ειναι αυτη και ολων των πουλημενων [/QUOTE]η δουλεια του ειναι να σε γαμαει
το μονο που θελω να ακουσω ειναι ελευθερες ιδεες απο ελευθερους ανθρωπους, νοημονες κ διαβασμενους, χωρις προκαταληψεις, δηλαδη μου λεει κατι για να με προσυλιτισει ? που ? θα παω να γραφτω σε καμια χρυση αυγη μηπως? δινει δωρεαν μαθηματα αρχαιων ελληνικων, γιατι, για να με παρει με το μερος του λοιπον..και για να τον αφησεις να σε γαμησει θα σε πει οτι θελεις εσυ να ακουσεις
ισως, αμα πειστω, απο την αντιθετη γνωμη, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ κανενος Πλευρη, ειμαι υπερμαχος της αληθειας, αμηνκαι τελος...ΚΟΦΤΟ ρε μαλακα με τον εφταμηνιτικο χιμλερ