Page 20 of 21 FirstFirst ... 1018192021 LastLast
Results 286 to 300 of 311

Thread: Lenos xrhstidhs

Senior Member ChromeBlackFuture's Avatar

το μόνολογκ δεν ήταν πολύ μέτριο σε σχέση με τα υπόλοιπα του(ιδίως Χαστουκόψαρα?) Η απλά μεγάλωσα κι ωρίμασα ανάμεσα στα δυο βιβλία!?
    The Wilderness is Gathering all its Children in...

I like turtles pixies's Avatar

το μονολογκ ηταν σκατα.
    There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away

A rock, an island Drumsick's Avatar

Σκατά στον βλάκα.

Senior Member

A rock, an island Drumsick's Avatar

valor camarada

Δυο ανθρωποι και δυο λαμα βαδιζαν σιωπηλα. Οι δυο ανθρωποι ηταν ο Αλεξει και ο Τσουι, ο Κινεζος οδηγος. Τα δυο λαμα ηταν τα δυο λαμα.
    a cry for help, a hint of anaesthesia

Senior Member Dal-'s Avatar

Για μένα κάπως έτσι πάει μέχρι τώρα.

Μόνολογκ > Μπορορό > Λόστρε.

Και η Φάση, ναι Ωραία ήντονε.
    Black-and-white TV with the sound turned low.

—μόλις τελείωσα πήρα βαθειές ανάσες κρατούσα ακόμα τό τσιγάρο μου τό πέταξα στήν μπανιέρα τήν ξέβγαλα απ’ τά ξερατά έριξα νερό στή μούρη μου ξέπλυνα τό στόμα μου άρπαξα μιά πετσέτα που μύριζε Βιθέντε σκουπίστηκα νά δείς τώρα που θά βγώ έξω θά τήν έχει αράξει στήν πολυθρόνα καί θά γελάει ή κουφαλίτσα…

σεξιστής cybernaut's Avatar

Χαστουκόψαρα ρε ! Μου ξύπνησε κ αναμνήσεις απο Άγιο Όρος..
    "I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."

www.monolith.gr

Senior Member Dal-'s Avatar

Quote Originally Posted by cybernaut View Post
    Μου ξύπνησε κ αναμνήσεις απο Άγιο Όρος..
    Ψήσου να μπεις.

Τα Χαστούκια απο καλοκαίρι τώρα, δεν μου πάει ο Χρηστίδης τα Χειμωνοφθινόπωρα.
    Black-and-white TV with the sound turned low.

—μόλις τελείωσα πήρα βαθειές ανάσες κρατούσα ακόμα τό τσιγάρο μου τό πέταξα στήν μπανιέρα τήν ξέβγαλα απ’ τά ξερατά έριξα νερό στή μούρη μου ξέπλυνα τό στόμα μου άρπαξα μιά πετσέτα που μύριζε Βιθέντε σκουπίστηκα νά δείς τώρα που θά βγώ έξω θά τήν έχει αράξει στήν πολυθρόνα καί θά γελάει ή κουφαλίτσα…

Milf & Cookies sabbattack's Avatar

Το βάζω εδώ γιατί στο Cinema θα θαφτεί.

11 του μήνα (Φεβρουαρίου) στο Studio Μαυρομιχάλη ανεβαίνουν πάλι οι 2 Θεοί.

Δυστυχώς το κάστ δεν είναι ικανοποιητικό (Νινιός και Μανουσάκης το κερατό μου) αλλά έχοντας δει την άλλη παράσταση που παίζεται αυτό το καιρό εκεί νομίζω ότι θα έχουν προσπαθήσει αρκετά.

θα τιμήσω, at least μια φορά.

Senior Member freak brother's Avatar

αν και το διαβασα σε μια μερα (λογω ελειψης ιντερνέτ) δεν μου ειπε κατι . Μπιτ γραφη μεν αλλα περιμενα παραπανω πραματα.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

I like turtles pixies's Avatar

Quote Originally Posted by pixies451 View Post
    το μονολογκ ηταν σκατα.
    λοιπόν, 2 χρόνια μετά ειπα να του δώσω μια 2η ευκαιρια και να συμφιλιωθω μαζι του και αποφασισα οτι οκ, δεν ειναι σκατα αλλα δεν εχει σχεση με τα υπολοιπα βιβλια του τα οποια εχουν μια καπως ο θεος να την κανει συνοχη.
    Βασικα θα τον δικαιολογούσα πιο ευκολα αν ηταν το 1ο του και οχι το τελευταιο.
    Αυτό, ήθελα να δηλωσω οτι τον συγχωρω και αν ειπαμε κ μια κουβεντα παραπανω, ψωμι κ αλατι.
    There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away

Senior Member landy's Avatar

εντελώς ατάλαντος αυτός ο χρηστίδης..για τα μπετά...άσε τη λογοτεχνία αγόρι μου...ρίξου στην οικοδομή να πάρει μπροστά η χώρα

Senior Member cloud's Avatar

To μόνολογκ 4 ευρώ σε περίπτωση που ενδιαφέρεται κανείς εδώ: http://www.ianos.gr/eshop/biblia/pro...ogk/0201945pp/

. Ghoul's Avatar

εφηβική θεατρική παράσταση λέει. να πάτε να μας πείτε εντυπώσεις.

Τι κοινό έχουν ένας φανατικός θαυμαστής του Τζάστιν Μπίμπερ με μια κοπέλα που τραγουδάει φανατικά τον εθνικό ύμνο; και πώς βρέθηκαν στο ίδιο βαγόνι με έναν επίδοξο φωτογράφο; Πώς συνδυάζεται μια τούρτα γενεθλίων με ένα νυφικό φόρεμα; και ένα λουλούδι με ένα τσιγάρο; Τι ρόλο διαδραματίζει ένα μυστήριο τρένο-DJ που παίζει για τους επιβάτες πασίγνωστα ροκ τραγούδια; Και ποιος από όλους τους κουβαλά μαζί του ένα όπλο; Ένα αστείο αλλά και αιχμηρό έργο για την περιπέτεια της ενηλικίωσης, "Το Τρένο", γραμμένο από τον Έλληνα συγγραφέα Λένο Χρηστίδη, με τη συμμετοχή μαθητών Λυκείου, πρόκειται να παρουσιαστεί στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών από τις 7 Νοεμβρίου 2013 έως και 13 Απριλίου 2014.
    Ένα τρένο. Ράγες. Έξι επιβάτες. Έξι ιστορίες. Σε παράλληλες ράγες. Που διασχίζουν τις φλεγόμενες πόλεις. Εικόνες εξέγερσης. Εξωτερικής και εσωτερικής. Προορισμοί. Επώδυνοι αλλά απαραίτητοι για την ενηλικίωση.
    http://www.catisart.gr/index.php/cat...-00-47-09.html

We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.

Tags for this Thread