Ε για καλό το λες τώρα αυτό?
Ε για καλό το λες τώρα αυτό?
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
Δεν έχεις ακούσει ότι ο Κάι ψάρωσε με τον Κίσκε γιατί του θύμιζε τον Tate; Είχε πει ότι ήθελε να φύγει από το σπιντ γιατί από κάτω κάνανε σαν ούνοι και να πάει σε πιο μελωδικά πράγματα αλά Queensryche. Μπορεί κατόπιν εορτής να συγκρίνουμε το ΕΡ με παρόμοιες ηχητικά δουλειές της εποχής και να μη βρίσκουμε γιγαντιαίες διαφορές αλλά αυτό ήταν που έκανε την αρχή και το μπαμ που τους οδήγησε στην ΕΜΙ και το επακόλουθο major exposure.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Εμένανε μου αρέσουνε τα Κίπερς. Δεν ξέρω για σας.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
το πρωτο ναι, το δευτερο οχι
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
Τα άκουσα μαζί, τα λάτρεψα μαζί![]()
My Mission will save the World.
But I'm still chasing time.
Vanity...definitely my favourite sin.
Μαλάκες όντως wtf.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Άσε, αυτή η περιοδεία "καμπαρέ" μάλλον αποτελεί την πιο μελανή σελίδα τους, δεν ξέρω ρε γμτ....όλοι ξέρετε πόσο τους αγαπώ αλλά τώρα, να παίζουν αγαπημένα τραγούδια κ δίπλα να χορεύουν στριπτιτζούδες κ λοιπές, ε όχι, αυτό δε θα κάτσω να το δω...
Edit: διάβασα εντωμεταξύ χτες στο Blabbermouth κάτι δηλώσεις Tate κ Rockenfield ότι στο καινούριο που είναι σχεδόν έτοιμο για ηχογράφηση θα έχουν περίεργους, "μοντέρνους", ηλεκτρονικούς ρυθμούς στο rythm section...![]()
Last edited by GuardianOfIvorytower; 31-08-2010 at 14:10. Reason: ξεχασιάρης
My Mission will save the World.
But I'm still chasing time.
Vanity...definitely my favourite sin.
Απ' το ένοχα απολαυστικό prog-power kitch κατήντησαν στο καθυστερημένο ξαδερφάκι των Tiger Lillies. Κρίμα.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Εμένα πάντως το βίντεο μου άρεσε πολύ, δεν καταλαβαίνω γιατί είστε κλειστόμυαλοι.
Έλα ντε.
Θα μπορούσε βέβαια αυτό να είναι μια φωτογραφία από κάτι πολύ προχωρημένο και σαρκαστικό και κουλ με αποψάρα.
Αλλά έλα που δεν είναι.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
χαχαχαχααχ απο τα τραγικοτερα συγκροτηματα
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!