Ευχαριστώ θα τσεκάρω. Πάντως απ' αυτά που έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα μόνο για ένα έχω βρει σαμπς![]()
Ευχαριστώ θα τσεκάρω. Πάντως απ' αυτά που έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα μόνο για ένα έχω βρει σαμπς![]()
λοιπόν είναι πολύ φευγαλέα η εικόνα,αλλά:
είναι σε έναν σκοτεινό μάλλον χώρο ένας τύπος και καλά μαφιόζος,άγγλος νομίζω στην καταγωγή,ίσως γαλάζια μάτια και λίγο σουβλερή μύτη,ψιλογνωστός ηθοποιός.κι από πίσω του μια ομάδα από μπράβους,όλοι τους με κουστουμιές.
και εκείνη την ώρα ο αρχηγός είτε πυροβολάει κάποιον είτε πρόκειται να πυροβολήσει κάποιον και ξεσπάει σε ένα τραγούδι έτσι Paul Anka φάση,ενώ τα τέρατα από πίσω χορεύουν και κάνουν χορευτικό.
δεν θυμάμαι σε ποιο κανάλι το είδα,έχει περάσει πολύς καιρός και ήμουν σουρωμένος.
... δεν είναι ταινία.
10η σεζόν από νόμο και τάξη αν υπάρχει πουθενά.
η φίλη που την ψάχνει μπορεί να ξεπέσει και σε τόρρεντ στην ανάγκη [αν δεν υπάρχει κανένα λινξάκι]
satan was a lez
miny series me kati antikeimena pou htan se ena dwmatio eixan diaskorpistei kai eixan metafysikes idiotites...
edit : to brika The lost room
Last edited by Tribe; 01-09-2010 at 14:08.
eixe proxthes stin net to "enoikoi", enas syggrafeas se ena apomonwmeno ktirio grafei ena vivlio kai meta gnwrizei enan mauro syggrafea pou exoun diaforetikes apopseis. kserete ton original titlo tou?
Don't smoke kids! Unless you're on fire. Then it's only natural.
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
nai, thnks gia to info!
Don't smoke kids! Unless you're on fire. Then it's only natural.
άσε τους πολλούς και δες τον έναν
We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.
θέλουμε ταινιούλες λίγο με τζόγο, λίγο με όπλα, λίγο με σκοτωμούς, λίγο με αυτοκίνητα, λίγο γκανγκστερική, λίγο γρήγορη που κατά την διάρκεια και στο τέλος δεν θα έχουμε να σκεφτούμε τίποτα.
απλές και καθαρές δουλειές, που λένε.
τύπου: layer cake, fight club, snatch, rocknrolla κλπ κλπ
λινξάκια δεχτά αλλά μπορώ να ψάξω κιόλας μη πείτε πως τα θέλω όλα στο χέρι
satan was a lez
?
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
είσαι σε σωστό δρόμο
satan was a lez
http://www.imdb.com/title/tt0479884/ crank
mm!
Μπλε