Results 1 to 15 of 33

Thread: Οτοστόπ.

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Ναι, όλους. Μια φορά δε πήρα έναν Εσθονό χίπη Θεσσαλονίκη-Αθήνα με το Λόκη.

Πιστεύω πως βάσει του πόσο συχνά συμβαίνουν μαλακίες (όχι συχνά) με χιτσχάικερς αξίζει το ρίσκο να γατζώσεις πάνω έναν αδερφό. Επίσης το φέις κοντρόλ μου ακούγεται τελειώς μαλακία, δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας λόγος να πιστεύεις ότι θα καταλάβεις τον δολοφόνο/απαγωγέα/κλέφτη απ' το παρουσιαστικό/φέρσιμο εκτός αν είναι τρανταχτά ψυχοπαθής.

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Μη πείτε για εμπειρίες που κάνατε εσείς οτοστόπ, όλοι ξέρουμε ότι θα είναι γαμάτες και θα έχετε γυρίσει όλο τον κόσμο με καλή διάθεση και δυο παπούτσια πάνινα, αλλά ας τις αφήσουμε για άλλη φορά.
    Απ' ότι φαίνεται μάλλον δεν το έχεις πολυκάνει και σίγουρα ζηλεύεις, αν δε ζηλεύεις την ίδια την πράξη σίγουρα τα όμορφα ψηλά παιδιά με τα ξανθά μαλλιά που διηγούνταν περιπέτειες και σου έπαιρναν τα κορίτσια. Αισθάνομαι κατόπιν τούτου υποχρεωμένος να σε διαβεβαιώσω φίλε μου ότι δεν χάνεις και πάρα πολλά, τις περισσότερες φορές απλά πας απ' το ένα μέρος στο άλλο (σχεδόν) τζάμπα. Στο δρόμο δεν ζεις περιπέτειες, δεν κάνεις φίλους ούτε βαθυστόχαστες συζητήσεις.

Μια φορά όμως που λέτε γυρίζαμε από ένα πανηγύρι στην Ικαρία μεθυσμένοι, μας πήρε τρικάβαλο μια γουρούνα και...
    Last edited by Dythor; 31-08-2010 at 17:25.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.