Still haven't got around to it. Είμαι 100% πεπεισμένος ότι θα το λατρέψω, αλλά προς το παρόν το καθυστερώ για κάποιο λόγο![]()
Και ήθελες να το ποστάρεις αυτό διότι...;
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
εντάξει , το είδα ....
ίσως η καλύτερή μου σειρά , έντονη συγκίνηση , που δεν είναι επιτηδευμένη.
Μουσική να μιλάει στην ψυχή σου , και χαρακτήρες ο ένας καλύτερος από τον άλλο (εκτός από τον μαλακά τον πρεζάκια που είναι απίστευτα αντιπαθητικός).
ΔΕΙΤΕ ΛΕΜΕ ΡΕ
Ποιό είναι το γαμημένο σου πρόβλημά σου νέγρο μου, τόσο πολύ σε πειράζει το να λατρεύει κάποιος μια σειρά;
Last edited by Dythor; 31-08-2010 at 17:07.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
την ειδα κι εγω σε 1 διημερο το καλοκαιρι
αρχιζω και κλινω επικινδυνα προς λογικη οντονιαν περι του ποιες ειναι καλυτερες σειρες
αν συνεχισει ετσι το Treme ο τιτλος ειναι δικος του
λολ όντως το κάνεις επίτηδες αυτό ε;
είναι υπέροχο ποστ εκείνο αλλά ας σταθούμε μόνο σε ένα
Γιατί ήσουν εκεί και τα είδες και πριν το εντιτινγκ ε; Ξέρω ξέρω, απλά ήθελες να δείξεις πόσο υπέροχο το βρήκες, ok. Aλλά παραδεξου το πως ήταν λίγο μαλακιούλα αυτό.κλειστοφοβικά πλάνα και χρώματα που απλά δεν χρειάζονται video editing![]()
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Best. Show. Ever. Μου το 'λεγαν και το πίστευα λόγω της περιοχής και της μουσικής, αλλά δεν περίμενα να 'ναι ΤΟΣΟ καλό!
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
το τελείωσα χτες, πούστη Simon κανένα closure, ποτέ, σε υπεραγαπώ!
ο τύπος έχει δώσει νέα διάσταση στο στορυτέλλινγκ μέσω τηλεόρασης...
Οι σκηνές με τους ινδιάνους, όντως λίγο κουραστικές, αλλά απαραίτητες και κορύφωση ο αντικρυστός χορός των δύο φυλών στο st. josephs day. Πολύ δυνατή συγκινισιακά σκηνή.
η αβάσταχτη πλαδαρότητα του αδυνατισμένου θράσερ
με μια 2η ικανοποιείσαι προς το παρόν;
Vielen Dank für alles was mal war
μια δεύτερη και να κλαίμε που τελείωσε νωρίς, παρά να κλαίμε που ακόμα να τελειώσει
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;