Ε λογικά αυτό θα γίνει, αλλά το Σιμάο-Ζιλμπέρτο στο κέντρο δεν ξέρω κατά πόσο είναι λειτουργικό. Εκτός βέβαια αν πάει για βασικός ο Καραγκούνης![]()
Ε λογικά αυτό θα γίνει, αλλά το Σιμάο-Ζιλμπέρτο στο κέντρο δεν ξέρω κατά πόσο είναι λειτουργικό. Εκτός βέβαια αν πάει για βασικός ο Καραγκούνης![]()
ε ναι...απλα αυτη η τρυπα στην αμυνα εχει καταντησει αστεια..τεσπα να δουμε..αν βγει ο πλεσις τουλαχιστον θα εχουμε πληροτητα και οταν αποχωρησει ο ζιλμπερτο
κοίτα, πέρα από την πλάκα, το να παίρνεις έναν πιτσιρικά για back up 1-2 χρόνια πριν σου αποχωρήσει ο βασικός παίκτης δεν είναι κακό. τον συγκεκριμένο ούτε τον ξέρω, ούτε έχει παίξει πολλά ματς. θα δείξει. μη γελιόμαστε όμως ότι ο τζιγγερ "άλλαξε" - όπως δήλωσε ο ίδιος - με τέτοιες κινήσεις όμως.
Rock or Nothing
ε καλα εννοειται..δεν ειδα να εχει καμια διαφορα με την τακτικη που ακολουθουσε(ελευθερους-φθηνους παιχτες)..το καλο ειναι παντως οτι αποχωρησαν οι αχρειαστοι
Μια χαρά κινήσεις είναι και ο Γκαρσία (ο οποίος έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε περίπτωση Σισσέ δηλαδή να θέλει να κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα γιατί το παλικάρι ξέρει πολλά κιλά μπάλα) αλλά και ο Πλεσίς (από άποψη ηλικίας, ταλέντου κλπ). Οπως και να έχει τους προτιμώ χίλιες φορές από τους γνωστούς παγκίτες της περσινής χρονιάς γιατί θα δημιουργήσουν ακόμα μεγαλύτερο ανταγωνισμό για τις θέσεις.
I'll bury you in your god's fucked garden
Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση ο Τζίγκερ να προλάβει να πουλήσει τον Ζιλμπέρτο...
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
entaksei,xergia psila.paraitoumai
Ναι αλλά αυτά είναι πριν μια 5ετία. Τα τελευταία 3 χρόνια έχει 3 γκολ , έχει βγάλει ένα σωρό τραυματισμούς και δεν έχει κάνει και προετοιμασία. Μεταγραφή που έγινε απλά επειδή ήταν φθηνός και είναι γνωστό το όνομα. Επίσης δεν είναι καν σέντερ φορ οπότε αν δεν γίνει άλλη μεταγραφή (το πιθανότερο) πας όλη τη χρονιά με δυο.
na ki aftos exei oreo vinteaki kai einai kai senter for !
the game is the game
Δε διαφωνώ ως προς το τζιγγερομεταγραφή κομμάτι,απλά να αναφέρω πως στο νησί έχει παίξει και κορυφή.
daffy αν θες πες (ή στείλε σε πμ) το site όπου βρήκες την φωτο του sig σου, θενξ.
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
a me gamises tora
katalanara konta sti toumpa
![]()