το διευθετησαμε καμωντας κακα στην πλατεια μπουρναζιου...μεγαλη οπαδικη μαγκια...σχηματισαμε το ΠΑΟΚ με τα κακα μας
ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ
το διευθετησαμε καμωντας κακα στην πλατεια μπουρναζιου...μεγαλη οπαδικη μαγκια...σχηματισαμε το ΠΑΟΚ με τα κακα μας
ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ
5 το πρωί και έχεις διαλεκτικό άλμα από μηχανάκια σε χεσίματα σε κεντρικές πλατείες.
Σ'αγαπώ ER.
A loaded gun won't set you free.
So you say.
σαμπρελ...το IT 175
![]()
E ok δεν παίζει συνολικά να έχει σκοτώσει παραπάνω άτομα από το RD. Ο μόνος τρόπος για να γίνει κάτι τέτοιο θα ήταν να εκρήγνυται όταν γυρνάς το κλειδί στη μίζα.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
χαχ μαλλον δεν το εχεις καβαλησει ποτε...μιλαμε για το συγκεκριμενο μοντελο ε? ογδοντιλα...πολλα σπασμενα οστα
πρωην συνεταιρος εμεινε κουλος απο αυτον τον δαιμονα (καλα επαθε το μουνι...μου φαγε λεφτα και πελατες και ηταν και χουντικος)
2600ε, 125 κυβικά.
Δεν είναι ακριβό για 125, εδώ να φανταστείς 2000+ έχουν τα 50άρια τα Gilera.
Θα το πάρω μάλλον, αλλά δε βγαίνει σ' αυτό το γαμάτο χρώμα![]()
Peite kamia kalh custom, oxi para polla kyvika.
a cry for help, a hint of anaesthesia
Όταν λες πολλά; Δεν έχω ιδέα τι τιμές παίζουν.
για πιο λογο ρε να σταξεις 2500 για σκουτερ ρε? συνελθε
παρε ενα με 7-8 κατοσταρικα να τσουλαει και να καιει λιγη βεντζινα και τα υπολοιπα πιες τα ρετσινα
εγω εχω ενα made in malaisia ουτε ξερω τι μαρκα ειναι...με εφταμιση κατοσταρικα και κανω και μοτοκρος μεχρι να παω στο χτημα
σκυλος
Παίρνω σκούτερ γιατί δε μ' αρέσουν τα παπιά και οι μηχανές.
Και τώρα ένα 50αρι Gilera έχω αλλά αν το πάρω Ηράκλειο θα καεί, είναι σάπιο.
Αυτό που πόσταρα πιο πάνω δεν καίει τίποτα ρε, είναι υβριδικό ή κάτι τέτοιο τελοσπάντων.
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!