αντι να πας και να δινεις λεφτα για να νοικιαζεις ντεβεντε ελα για καταδρομικη παρεα με τον θρασερ
φρεσκο πραμα λεμεhttp://www.greeceladies.com/sedcards/details/55
![]()
ακου ΦΑΝΗ.
αντι να πας και να δινεις λεφτα για να νοικιαζεις ντεβεντε ελα για καταδρομικη παρεα με τον θρασερ
φρεσκο πραμα λεμεhttp://www.greeceladies.com/sedcards/details/55
![]()
ακου ΦΑΝΗ.
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
E δίκιο έχει. Μετά από τις πρώτες είκοσι κόβουν έξι ευρώ.
ήθελα να ήξερα σε μια αντίστοιχη κουβέντα μεταξύ γυναικών τι συμβουλές θα δίνονταν αν ήθελαν να πιασουν κουβέντα σε κάποιον (αναφέρομαι σε όσες δεν έχουν βυζιά,οι αλλες δεν χρειάζονται λόγια).ΌΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΥΠΟΤΙΜΩ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ.
The Wilderness is Gathering all its Children in...
όσες δεν έχουν βυζιά και να μας έπιαναν την κουβέντα με κάποιο τρόπο, δεν θα τη συνεχίζαμε εμείς!
![]()
Where's the booze?
I used to be perfect but now I'm even better
'παλούκωσέ με μάστορα' αυτό πιάνει σε μένα
Fantagko.
Γενικά η διαδικασία έχει 2 βασικές επιλογές. Η μία είναι να απαντάς όπως λέει ο ikonoklast αλλά με μια δόση ειρωνείας και χιούμορ. Πχ:
- Τί ακούς;
- Ελληνικά και λίγα ξένα.
Έτσι της τονίζεις το πόσο ηλίθια είναι η ερώτηση αλλά με τον πιο χιουμορστικό τρόπο.
Εναλλακτικά, παίρνεις ένα ιδίωμα, από το δόγμα μέχρι τις american teen movies και τις υποστηρίζεις σαν ιδίωμα, αναφέροντας ΠΟΛΛΑ παραδείγματα. Πχ:
- Γενικά γουστάρω οτιδήποτε έχει αισθητική romero, πιστεύω ότι ήταν πρωτοπόρος. Αν θυμάσαι στο (...) παρουσιάζει αυτό, ενώ στο (...) παρουσιάζει το άλλο.
Επειδή όμως η κοπέλα είναι από την επαρχία προτείνω να κάνεις το 2 Ή να την αφήνεις να μιλάει και να δεις ότι μαλακία σου προτείνει. Κυρίως άφηνέ την να μιλάει. Μετά από 3 φορές (σου μένουν άλλες 2) πρότεινέ της να δείτε καμία μαζί και προχώρησέ το γενικά.
Πολλά επίσης εξαρτώνται από την εξωτερική της εμφάνιση. Αν είναι μουνάρα, δεν το πολυέχεις γιατί είσαι μπουλούκος με εβραικό τατουάζ οπότε πρέπει να δουλέψεις πολύ το μπλαμπλα. Κυρίως με το να της μιλάς για ταινίες που αποκλείεται να έχει δει. Επειδή αυτές γουστάρουν μηχανάκια, οπότε πρέπει να της παρουσιάσεις ένα άγνωστο προφίλ άνδρα για τα μάτια της.
Αν είναι στα κυβικά σου, μην κάνεις θρέντ καν.
Πες κανα εξαρταται την παρεα και την διαθεση και ρωτα την τι βλεπει. Οντως αυτο που λεει το ναμιροθ αλλα μην το πας αμεσως εκει.
1) e4, c5
2) Νf3
Δεν ειναι δικο μου το διαγραμμα! Εγω απλα το βρηκα. Ολα κι ολα. Δε μπορω να παρω κρεντιτ. Κατα τα αλλα για κλασικο παραδειγμα του ανθρωπου που περιγραφει το διαγραμμα, πολυ εχεις πωρωθει με το διαγραμμα! Βλεπω το εφτιαξες κι εσυ με το λογοτυπο Μεταλλικα, ενα πραγματικα πολυ καλο αστειο! Σου δωσα κι εγω πινκ παντως γιατι το ποστ σου ηταν πολυ καλυτερο και οντως γελασα! (ασε που θα επιανε οντως)
Που λες φαντανγκε, δεν καταλαβαινω γιατι σε ενοχλει τοσο πολυ αυτη η απαντηση στην ερωτηση, σιγουρα δεν ειναι κι η καλυτερη, αλλα δε σημαινει κιολας οτι ο αλλος ακουει ΟΛΑ τα συγκροτηματα που υπαρχουν. Αλλα μπορει να του αρεσουν πολλα ειδη μουσικης, οποτε τι να καθεται να σου λεει τωρα, ακουω μοναστηριακο πανκ και χεβι μεταλ και λιγο απο τζαζ αλλα την αμερικανικη δεκαετιας 30'ς μονο? Και ειδικα στις ταινιες, εκει κι αν δεν ειναι περιεργο. Ισα ισα εγω νευριαζω οταν ρωταω (κοπελες συνηθως) τι ταινιες βλεπουνε και μου λενε "α δε βλεπω επιστημονικης φαντασιας και θριλερ" λες και ολες οι ταινιες που μπαινουν σε αυτα τα δυο ειδη ειναι ιδιες. Τεσπα, επι τουτου, απλα να εισαι ο φαντανγκος και πετα μαλακιες παρομοιες με αυτην με το σουβλακι και θα σε γουσταρει, δε γινεται να μην. Παντως ειναι κλασικη παγιδα το "γκομενακι στο βιντεοκλαμπ", οσοι ξερω την εχουν πατησει και οι ελαχιστοι που βγηκαν ραντεβου με μια τετοια ξενερωσαν πληρως. Τυχαιο φυσικα, αλλα θελω να πω πως ειναι μερος της φαντασιωσης μαλλον κι αυτο.
από τα πιο ηλίθια, ποζεράδικα, οτινάναι, μεταλλικάδικα, μεταλλάδικα διαγράμματα έβερ. Μπράβο φίξξερ που το βρήκες!
Φαντάνγκο, μη γίνεις προσχεδιασμένος παπάρας, άκου τι σου λέει ο ρέηβεν σε συνδυασμό με γκούντσαν.