Quote Originally Posted by carheart View Post
ή δείχτης το διάγραμμα του φίξξξερ και κλείστης το μάτι
Δεν ειναι δικο μου το διαγραμμα! Εγω απλα το βρηκα. Ολα κι ολα. Δε μπορω να παρω κρεντιτ. Κατα τα αλλα για κλασικο παραδειγμα του ανθρωπου που περιγραφει το διαγραμμα, πολυ εχεις πωρωθει με το διαγραμμα! Βλεπω το εφτιαξες κι εσυ με το λογοτυπο Μεταλλικα, ενα πραγματικα πολυ καλο αστειο! Σου δωσα κι εγω πινκ παντως γιατι το ποστ σου ηταν πολυ καλυτερο και οντως γελασα! (ασε που θα επιανε οντως)

Που λες φαντανγκε, δεν καταλαβαινω γιατι σε ενοχλει τοσο πολυ αυτη η απαντηση στην ερωτηση, σιγουρα δεν ειναι κι η καλυτερη, αλλα δε σημαινει κιολας οτι ο αλλος ακουει ΟΛΑ τα συγκροτηματα που υπαρχουν. Αλλα μπορει να του αρεσουν πολλα ειδη μουσικης, οποτε τι να καθεται να σου λεει τωρα, ακουω μοναστηριακο πανκ και χεβι μεταλ και λιγο απο τζαζ αλλα την αμερικανικη δεκαετιας 30'ς μονο? Και ειδικα στις ταινιες, εκει κι αν δεν ειναι περιεργο. Ισα ισα εγω νευριαζω οταν ρωταω (κοπελες συνηθως) τι ταινιες βλεπουνε και μου λενε "α δε βλεπω επιστημονικης φαντασιας και θριλερ" λες και ολες οι ταινιες που μπαινουν σε αυτα τα δυο ειδη ειναι ιδιες. Τεσπα, επι τουτου, απλα να εισαι ο φαντανγκος και πετα μαλακιες παρομοιες με αυτην με το σουβλακι και θα σε γουσταρει, δε γινεται να μην. Παντως ειναι κλασικη παγιδα το "γκομενακι στο βιντεοκλαμπ", οσοι ξερω την εχουν πατησει και οι ελαχιστοι που βγηκαν ραντεβου με μια τετοια ξενερωσαν πληρως. Τυχαιο φυσικα, αλλα θελω να πω πως ειναι μερος της φαντασιωσης μαλλον κι αυτο.