αυτο ακριβως, μονο κατ ονομα τα πραγματα εχουν καλυτερεψει, δημοκρατια με μασκα, η shell αφανιζει ολοκληρα χωρια στην Αφρικη για να εξορυξει το πετρελαιο τους, εχουμε μαυρο πλανηταρχη (οχι πως ειναι κακο αυτο καθ αυτο, απλως αυτος εκτελει διαταγες κ με σκυμμενο κεφαλι συν τοις αλλοις) κ το εβραικο λομπυ κυβερνα με αποκλειστικο γνωμονα το κερδος κ εχουν κανει το χρημα παγκοσμιο θεο, ξερω πως ακουγεται πολυ κονσπιρασι θεορυ αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου, κ σε τελικη αναλυση ρε σεις μπορουν ολοι να γινουν πχ γιατροι ή ολοι να τρεξουν το καστοταρι σε 10 δευτερα, γιατι ολοι να μπορουν να ψηφιζουν? ειναι απλα θεμα ικανοτητων..
Αν καποιος μου λεγε, φιλε ΜΑΛΑΚΙΕΣ λες, κοιτα , η ανθρωποτητα ζει σε μια δημοκρατικη ευδαιμονια κ ολα πανε τελεια, πως ερχεσαι συ να μας πεις τις αηδιες σου, θα συμφωνουσα, η διαφορα ειναι πως παμε απ το κακο στο χειροτερο με αυτην την ψευδαισθηση πως επιλεγεις, ενω απλα ειναι η μαριονετα στα αριστερα ή η μαριονετα στα δεξια.
ο Σωκρατης ελεγε πως αν σπασεις το ποδι σου θα πας στον ειδικο, απο ποτε γιναμε ολοι ειδικοι στην πολιτικη ?
ο φασισμος ειναι οι πολυεθνικες που πηραν το πανω χερι κ οι λαοι παιζουν το παιχνιδι τους.
Για μενα το ιδανικο διακυβερνησης μιας χωρας θα ταν ο συνδυασμος των ιδεων Ψαριανου και του Πλευρη, κ επιτελους σταματηστε το μισος, αν παρατηρησετε τα σχολια στο utube (θα σας δωσω λινκς αν θελετε) 'ΠΟΥΤΑΝΑ η μανα του πλευρη' κ αυτο ειναι ολο, καμια ιδεα προς συζητηση,77 likes διπλα, ποιοι, αυτοι κ καλα που υποστηρίζουν την ελευθερια του λογου, ο καθε γαμωσπιτος Παγκαλος που αρνειται τον διαλογο επειδη ο αλλος ειναι κ καλα φασιστας κ ουτω καθ εξης..
επισης στην αρχαια ελλαδα ολοι ζουσαν ευτυχισμενοι, οι δουλοι κ οι γυναικες που δεν ειχαν ισα δικαιωματα, αλλα η πικρη αληθεια ειναι πως δεν μπορει να υπαρξει δημοκρατια χωρις την καταλληλη ΠΑΙΔΕΙΑ κ εδω ειναι που πασχουμε πολυ, σε παγκοσμιο επιπεδο.
πηγα με μια Εβραια φετος το καλοκαιρι, εμεινα με ανοιχτο το στομα οταν μου λεγε 'ποιος ειναι ο Διας, πρωτη φορα ακουω το ονομα' της ελεγα δηλαδη ουτε τα διαστημοπλοια που πηγαν στο διαστημα δεν γνωριζεις απο που ονομαστηκαν '-οχι APOLLO νομιζα πως ειναι απλα μια λεξη..'
πολλα μεζεμενα κ τεραστια κουβεντα, χανω κ τον οιρμο μου οταν πληκτολογω, καθοτι παιδι της παλαιας σχολης εμαθα να γραφω στο χερι.