το κουράζουμε το θέμα. εγώ βλέπω ότι έχουμε μια ομάδα με πολύ καλή βάση, στην οποία έχουν γίνει προσθήκες εκεί που χρειαζόταν πλην του επιθετικού και όλα τα άλλα πάνε κατά διαόλου από τότε που γύρισε ο καρκίνος στο προσκήνιο. απλά πράγματα. είμαι με τζακ στη φάση ότι δε θα μπω στη λογική ότι πρέπει να δωθούν ντε και καλά ένα σωρό εκατομμύρια για να φτιαχτεί η ομάδα - άλλωστε κ ο τζίγγερ έχει σκάσει λεφτά στο παρελθόν με τραγικά αποτελέσματα - αλλά δε μπορώ να βλέπω τη διοίκηση να υπονομεύει με κάθε τρόπο τον προπονητή - που δυστυχώς θα είναι ο πρώτος που θα την πληρώσει ελέω του γεγονότος ότι αποτελεί ξεκάθαρη επιλογή Πατέρα - και γενικά ότι έχει χτίσει η προηγούμενη διοίκηση αυτά τα δύο χρόνια.

τους παίκτες που ήδη ήρθαν δεν τους κρίνω πριν τους δω, αλλά για τον ιωαννίδη θα διαφωνήσω. για μπακ απ είναι μια χαρά επιλογή και αν βγει off ο σπυρόπουλος (όχι και ανεπαρκής ρε κρις) σε σημαντικό ματς μπορεί να παίξει ο βύντρα ή ο καντέ αριστερά, αφού ο σεϊταρίδης δείχνει να επιστρέφει 100%. και ο γκοβού για ελεύθερος μια χαρά επιλογή είναι. με τον μπουμσονγκ θα δούμε. είναι ξεφτίλα όμως ο προπονητής να ζητάει ξεκάθαρα πράγματα κ να τον γράφουν τόσο κατάφωρα για να τον αναγκάσουν να φύγει ή να τον διώξουν με την πρώτη ευκαιρία.

κρίμα, πραγματικά, γιατί φέτος ήταν μεγάλη ευκαιρία να φτιαχτεί μια πολύ δυνατή ομάδα με ένα προπονητή ευέλικτο, ο οποίος δείχνει να έχει κερδίσει τους παίκτες. αν έμενε κ ο έμπεν... το οποίο πρέπει κ αυτό να χρεωθεί ως σοβαρότατο λάθος της νέας διοίκησης. παρότι ο τύπος ζήτησε πολλά λεφτά νομίζω η δουλειά του τα άξιζε. έτσι κ αλλιώς δεν ξόδεψαν κ πουθενά αλλού!