ρε συ Η., σοβαρά τώρα, σοβαρά, μου υπερασπίζεσαι τον Παπάζογλου; τον Παπάζογλου;!;!!;;;; δηλαδή, πόσες ευκαιρίες ακόμα να πάρει όταν χάνει ΤΕΤΟΙΕΣ φάσεις; ναι, στα φιλικά έδειξε πολλά πράγματα, και με την παρτιζάν σκόραρε, στην πούτσα μου όμως, χθες που είχε την μία και μοναδική ευκαιρία να γίνει ήρωας την πέταξε πάλι στα σκουπίδια.
και χθες ρε μαλάκα, αν έχεις το θεό σου δηλαδή, πάει να πιέσει τον τούρκο και στη διαδρομή ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΟΡΔΕΛΑ??!?!?!?! χέσε με που υποστηρίζεις το παλτό τώρα.
εντιτ,
ναι, δικό μου λάθος, νόμιζα μιλούσαμε για το χθεσινό ματς.
Last edited by fandango; 20-08-2010 at 14:49.
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
Ε οκ για να τον λες παλτό και χέσε με και στα παπάρια μου έτσι είναι. Όταν σου έδινε όμως το τρίποντο με τον Ατρόμητο μέσα στην Τούμπα ήταν ο ήρωας ε. Και επαναλαμβάνω, αν σου στοιχίσει κάτι την πρόκριση δεν θα είναι ο Παπάζογλου αλλά μια χαζή εντελώς ενέργεια του Βιτόλο και η απουσία και του Ίβιτς.
Στην τελική χέστε με, είπαμε, δικαιούται ο κάθε παίκτης τις κακές στιγμές του όταν είναι λίγες όπως του μικρού.
Κρουξ φαίνεται ότι έχεις παρακολουθήσει τόσο ΠΑΟΚ όσο έχω ακούσει εγώ δισκογραφία Pet shop boys, άστο.
με τον Ηρακλή λες ότι ήταν δύσκολη η φάση γιατί ήθελε ο Σάκης να κάνει το πλασέ από τον αέρα για να μην το πιάσει ο τέρμας και δεν ξέρω τι, με τον Ατρόμητο δεν είδες ότι το έβαλε κατά λάθος;
και στην τελική, όσες κακές στιγμές ακόμα να δικαιούται ο Παλτάζογλου, πες μου ένα σοβαρό επιχείρημα υπέρ της χρησιμοποίησής του και όχι του Κλάους.
για το τι θα στοιχίσει την πρόκριση, πρέπει να είναι μόνο το ένα ή το άλλο; επειδή έκανε τη μαλακία ο Βιτόλο (διαβάζω σε σάιτ "ήταν κίτρινη, αλλά όχι για 2η, μόνο για πρώτη", τι γράφουν ρε) ο Παπάζογλου θα έχει το ακαταλόγιστο; όχι, η χαμένη ευκαιρία του Παπάζογλου, ΣΥΝ το ότι ο Μουσλίμοβιτς δεν μπορεί να κάνει κοντρόλ, ΣΥΝ η μαλακία του Βιτόλο, ίσως μας στερήσουν την πρόκριση.
εντιτ, τώρα είδα το βιντεάκι του σιχαμένου. ας βάλει και ο παπάζογλου τα μισά γκολ που έβαζε ο ρονάλντο στη μάντσεστερ και μετά ας χάνει και τα χθεσινά. επίσης θυμήσου λίγο τη φάση με το γκολ που έβαλε στον οφη στο κύπελλο, είχε πέσει κάτω και ζητούσε η αλλαγή, μπήκε ο φροντιστής που του είπε ότι δεν έχει τίποτα και μετά συνέχισε κανονικά, είναι χαζό το παιδί ρε.
πέρα από την πλάκα, πληρώνεται για να βάζει γκολ. και αυτό που κάνει είναι να φτιάχνει την κορδέλα του.
Last edited by fandango; 20-08-2010 at 15:07.
Πληροφοριακά επειδή απ' ότι είδα δεν το έδειξαν πουθενά, την ευκαιρεία του Μούσλι την έδωσε offside.
Επίσης είναι ψηλότερος και έχει και το άλμα για εκείνη τη γαμημένη κεφαλιά. Το ότι τον είπες όμως Παλτάτζογλου πιστεύω ότι ενισχύει επίσης σφόδρα την θέση σου και κλείνει αυτοδίκαια το θέμα.
δεν είπα Παλτάτζογλου, είπα Παλτάζογλου.
ρε, ξαναρωτάω, σοβαρά τώρα, σοβαρά όμως, στον ΠΑΟΚ που ονειρεύεσαι, σε έναν ΠΑΟΚ που βλέπεις όταν κοιμάσαι (στο κρεβάτι, όχι στο γήπεδο), ο Παπάζογλου τι ρόλο έχει; δεν είναι κρίμα να παίζει αυτός και να μην πάρουν ευκαιρίες (που ο ίδιος τις έχει πάρει πολλάκις) κάποιοι άλλοι; χθες που ήσουν στο γήπεδο, στη φάση του Παπάζογλου τι σκέφτηκες, πες μου αλήθεια, τίποτα που να αφορούσε τη μανα του; (όχι μάνες)
H. σορρυ αλλα μονο ο χρηστις ΜΙΤΣΜΑΝΝ εχει πει την αληθεια απ την 1η φορα που ειδε σε φουλ ματς τον Παπαζογλου, σε ματς της εθνικης νεων και αναφωνησε
"ρε σεις, αυτος ειναι ο διδυμος αδερφος του Λαμπριακου"
συνεχιστε τωρα.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
και τον κόβω επιτόπου οτι θα ακολουθήσει και την ίδια καριέρα. Στόπερ.
I'll bury you in your god's fucked garden
skotoneste gia ton passalo e.
as ksanathimithoume to skiniko tou lino pou zita allagi tou niagk k as xalarosoume
δεν εννοουσα μονο εξωτερικα, ψηλε!
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Είναι δεδομένο πως ο Παπάζογλου θέλει δίπλα του ένα Λαμπριάκο ή ένα Καπάνταη ή ακόμη και τους 2 μαζί για να παίξει τη μπάλα που ξέρει.
Κατά τα άλλα ο μπαρμπαχαλκιάς είναι καιρός να σκέφτεται την αποχώρηση.'Οχι ότι ο Κρέσιτς είναι κάνας ΟΥΓΚΟ ΓΙΟΡΙΣ αλλά γλύτωσε τα παόκια από εμφράγματα.Δύσκολη η ρεβάνς,ο Νιάνγκ είναι παιχταράς και ο΄Ιβιτς βαρόμετρο στην απόδοση του Παοκ.
Мама Люба давай, давай, давай