Φαραγγι Σαμαριάς, θεε μου ΠΟΤΕ ξανα. 16 γαμημένα χιλιόμετρα περπάτημα στα κατσάβραχα με μηδέν ύπνο. Δε μπορούσα να κουνηθώ για τρεις μέρες.
Σούγια γάμησε. Συγκεκριμένα η παραλιούλα πέρα, μετά τα βράχια. Φανταστικά νερά.
Κεδροδασος χαριτωμένο, ωραία η φάση με τους χίππηδες. Στα πλην η ελλειψη ντουζιερας και κανενος αναψυκτηριου.
Ελαφονήσι πολύ όμορφο, αλλά απάλευτο λιοπύρι και πολυκοσμία. Μετά τις 7μιση το απογευμα μεταμορφώνεται σε ένα απο τα ομορφότερα μέρη στην ελλάδα. Kακάσχημες οι περιφράξεις γύρω από τους κέδρους.
Φαλάσαρνα, όμορφη γενικά αλλά πάλι τρελό λιοπύρι και την πετύχαμε με κύμα και δεν ήταν και πολύ ωραία.
Μπάλο απορρίψαμε επειδή δεν αντέχαμε άλλο ψήσιμο.
Ροδάκινο δεν ξέρω αν βρήκαμε την παραλία που έπρεπε.. =S . Καταλήξαμε σε κάποια παραλία κόρακα. Καλούτσκη ήταν.
Πρέβελη πολύ όμορφη, αλλά πολύς κόσμος και μπίχλα στα νερά. Σκατά στους γύφτους που χέζουν στα μονοπάτια στο φοινικόδασος κι αφήνουν κωλόχαρτα και σκουπίδια παντού.
ΛΙΜΝΗ ΚΟΥΡΝΑ, το δεύτερο αγαπημένο μου μέρος στον κόσμο ως τώρα. Απλά γαμάει. Πολύ κουνούπι και τρελή υγρασία το βράδυ, αλλά κατα τ'άλλα το μέρος είναι υπέροχο. Ποδηλατάκι νερού κατά το σούρουπο και μπαφάκι υπό τους ήχους διαφόρων 70ς φολκς στο κέντρο της λίμνης. Βουτιές και μετά ταβερνάρα με ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ εξυπηρετηση και φαγητά φτιαγμένα με απίστευτο μεράκι. Λαδάρες, ντοματάρες, φετάρες, υπέροχα κρέατα και εξαιρετική ρακή. Κι όλα αυτά με 10ευρακι το άτομο. Κλείσιμο μέρας με λιώσιμο κάτω απο τα αστέρια παρέα με ρακόμελα, τσιγαράκια και μπλούζ. Ξύπνημα πριν την ανατολή για κάψιμο με την κάμερα, όντας το μοναδικό ξύπνιο ον εκείνη την ώρα. Απλα γαμημένα υπέροχες στιγμές.
Αντε, και του χρόνου. Καλή μας επιστροφή στα σκατά!