Εγώ είμαι αργά αργά στο τέλος της 4ης τώρα που το ξαναμαναβλέπω με κόσμο που δεν το έχει δει. Κρατιέμαι πάρα πολύ να μην κάνω κουραστικό σχολιασμό κατά τη διάρκεια. :ρ
Εγώ είμαι αργά αργά στο τέλος της 4ης τώρα που το ξαναμαναβλέπω με κόσμο που δεν το έχει δει. Κρατιέμαι πάρα πολύ να μην κάνω κουραστικό σχολιασμό κατά τη διάρκεια. :ρ
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
κοντεύω 5 μέρες που το τελείωσα ...
Κρίμα ....
Spoiler
χα έφτασα στα μισά της τέταρτης, το σταμάτησα με υπερπροσπάθεια και ξαναβλέπω παρέα με την κοπελιά την πρώτη σαιζόν. προφυλακτικό με επιβραδυντικό για έναν εξπλόσιβ οργασμό!!!!
η αβάσταχτη πλαδαρότητα του αδυνατισμένου θράσερ
Είμαι μαλάκας που δεν το' χα δει τόσα χρόνια. Το Σ/Κ δεν έκανα τπτ άλλο εκτός από το να βλέπω Wire.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Κοίτα που έφτασε 15 σελίδες το τόπικ. Με (σχεδόν) απόλυτη ταύτιση απόψεων.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
Αφου ειναι η καλυτερη αστυνομικη σειρα ολων των εποχων, τι να λεμε παραπανω ρε σεις...
αστυνομική λέει ο άλλος. τόσα κατάλαβες;
Vielen Dank für alles was mal war
Μια σειρά με μπάτσους και υπόκοσμο, πώς στο καλό έβγαλε τέτοιο συμπέρασμα...
Αν έχει και άλλες πτυχές, την πολιτική και την διαφθορά ή τη ζωή στα γκέτο, όλα αυτά δεν την σταματούν από το να είναι crime fiction. Ούτε το crime fiction περιορίζεται σε whodunnit detective stories.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Κοιτα ρε που θιχτηκες κιολας enitharmon.
Στο πολυ γενικο το χαρακτηριζουμε "αστυνομικο δραμα", θες δεν θες. Με ολα τα συμπαρομαρτούντα.
Κουραση.
Τελείωσα μόλις 3η σεζόν. Πόσο γαμάει.
Spoiler
"Life: It's the shit that happens while you wait for moments that never come"
Καλύτερη ατάκα που έχει ειπωθεί σε σειρα.
από πρώτη σεζόν δεν είναι αυτό;
(ξεκίνησα πάλι προχτές)
Μπα, o λεστερ το λεει στο 10ο? 11ο? της τρίτης.
Kati allo pou de katalavainw
Spoiler
a cry for help, a hint of anaesthesia
Spoiler