Λοιπόν στην αρχή είχα πάει να δώσω για δίπλωμα μοτοσυκλέτας , ήμασταν μόνο 3 άτομα , και επειδή είχαν χρόνο οι εξεταστές είχαν σκίσει τους 2 πρώτους , μέχρι γωνία με την μοτοσυκλέτα τους έβαλαν να κάνουν. Όταν ήρθε η σειρά μου και πήγα να ξεκινήσω και με ρωτάνε γιατί κάνω με την μοτοσυκλέτα του δάσκαλου και όχι την δική μου, εκεί κάπου συνειδητοποιώ ότι έχω ήδη δίπλωμα , και αν δεν περάσω τις εξετάσεις θα μου το πάρουν, και αποφασίζω να μην δώσω. Αυτόματα μεταφέρομαι στο "tattoo studio" του Dragonlord... μόλις είχε τελειώσει το χτύπημα στην κυρά μου, και του λέω έχεις χρόνο για μένα? εκεί νομίζω ήταν ο Virus που γυρίζει τον κοιτάει ο Dragonlord και των ρωτάει πως είναι το πρόγραμμα.
Ανοίγει αυτός ένα palmtop και του λέει έχεις 8 ώρες μέχρι το επόμενο ραντεβού, οπότε και ξεκινάμε.
Του εξηγώ τι θέλω, δεν έλεγε να καταλάβει , μου ζωγράφιζε όλο κάτι φοβερά σχεδιάκια αλλά καμιά σχέση με αυτό που του είχα ζητήσει ... Στο τέλος με την βοήθεια ενός σωλήνα για πότισμα τον έκανα να καταλάβει , και πριν αρχίσει να το χτυπάει ξύπνησα ....
Spoiler

Εδώ να σημειώσουμε ότι τον Dragonlord δεν τον έχω δει ποτέ (ούτε σε πικ) και τον Virus νομίζω μόνο μια φορά σε ένα live και αυτό από μακριά μου τον έδειξαν ...