Quote Originally Posted by carheart View Post
phthoggon δεν νομίζω πως κανείς εδώ θέλει στα αλήθεια την βία στα γήπεδα και το ξυλίκι χωρίς λόγο, εκτός αν είναι μπάχαλος. Οι μπάχαλοι είναι λοβοτομημένοι και τέτοια, αλλά εδώ πέφτεις σε ένα κάποιο foul κατά τη γνώμη μου. Σε ξένισε απλώς η εικόνα ενός οποιουδήποτε 62χρονου μεσήλικα που μαζεύει χαστουκάκια από οποιουσδήπτε 25χρονους για τους οποιουσδήποτε λόγους που θα μπορούσαν να υπάρχουν; Ή σε ενόχλησε που κοπανήσανε τον Ντούσαν τον Μπάγεβιτς που αποτελεί καίριο πρόσωπο των τελευταίων δύο δεκαετιών για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με ό,τι και αν σημαίνει αυτό; Επειδή ψυλλιάζομαι πως σε ενοχλεί απλά που πέντε δειλοί σαρδανάπαλοι καθυστερημένοι χουλιγκάνοι έδειραν έναν οποιονδήποτε, και αυτό επειδή γίνεται εις το όνομα του Κακού Ποδοσφαίρου που ΕικοσιΔύο Μαντράχαλοι Κυνηγάνε Μια Μπάλα, αποτελεί μια μορφή ακτιβισμού που προσωπικά δεν εγκρίνεις, σου απευθύνω την εξής ερώτηση, γνωρίζεις ποιός είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς; Πάρε και άλλες : Γνωρίζεις γιατί θέλουν να τον δείρουν όλοι; Έχουν όλοι άδικο; Αν έδερναν τον Μπέο ή τον Μάκαρο τον Ψωμιάδη θα ήταν "άλλο ξύλο αυτό"; Δεν του αξίζει κανενός να τις μαζέψει εκεί έξω; Θύμωσες με τη Σέχτα ή στεναχωρέθηκες για τον Σώκο τον ένα από εμάς; Σε μη ποδοσφαιρικά πλαίσια, αν μαζεύονταν πέντε τυχαίοι τύποι, οτιδήποτε, χρυσαυγίτες, δεν με νοιάζει, δε με νοιάζουν αυτοί, και σάπιζαν τη μούρη του Κούγια, θα υπήρχε ένα ψήγμα, ένα κάτι μέσα σου, ένα ηλεκτρόνιο που θα χαιρόταν με την τροπή ή λίγη "καλά να πάθει" σεροτονίνη; Όταν έδειραν τον Κωστέτσο είπες "ρε μαλάκες γιατί έδειραν τον Κωστέτσο", "καλά να πάθει η σιχαμένη πουστάρα που βγήκε στις ειδήσεις να εκφράσει την ανησυχία του που συναχώθηκε ο κωλοφάκιν σκύλος του" ή "σταρχίδγια μου και ο Κωστέτσος ρε";
οκ, τώρα έχουμε τη συζήτηση του ποιος αξίζει να φάει ξύλο, τέλεια. Γενικά δε πιστεύω ότι αξίζει να φάνε ξύλο άνθρωποι που κοιτάνε τη δουλειά τους, το συμφέρον τους έστω και οι επιλογές τους δεν αρέσουν σε κάποιους άλλους που θεωρούν ότι έχουν λόγο πάνω σε αυτές, αν θεωρείς ότι είναι κάτι τόσο χειρότερο από αυτό ο Μπάγεβιτς πες μου εσύ είτε κάποιος άλλος, να καταλάβω πια. Επίσης, δεν πιστεύω ότι αδερφάρες σαν το κωστέτσο αξίζουν να φάνε ξύλο επειδή είναι αυτοί που είναι και επειδή βγαίνουν στη τηλεόραση με το σκύλο τους, ναι. Εάν πίστευα αυτό, τότε θα πίστευα επίσης πως αξίζει να έρθουμε μία μέρα με τον Ρα Παρίαχ για να σου κάνουμε την μούρη ένα με το πάτωμα με τις αδερφίστικες μαλακίες που ποστάρεις κάθε μέρα. Επίσης, τα ποστ σου είναι το αισθητικό αντίστοιχο ενός βιντεοκλίπ της Λέιντι Γκαγκά, τα τα ιτάλικ σου και τα φάκιν σου και το ψευτολογοτεχνικό αέρα, λες και φτιάχνεις ζωγραφιές ρε φίλε, όχι νοήματα, ίσως τελικά να αξίζεις κανένα χεράκι τώρα που το σκέφτομαι, πιστεύω να καταλαβαίνεις τι εννοώ. Εν πάση περιπτώση, αυτό θα το συννενοηθούμε με τον Ρα. Α ναι, και τους καπιτάλες απατεώνες τραμπούκους τους βαράμε και αυτούς, περισσότερο και από τους φόλς. Α να, πήγαμε και πάλι ον τόπικ με αυτά, σε λίγο και boxing thread.