3 στους 6 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.
καλά τώρα, αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα, μη χρησιμοποιήσει κανείς πληθυντικό και κάψουμε τα χλωρά μαζί με τα ξερά, φάει η ιντερνετική μας περσόνα μια κριτική που δε της αξίζει. Παιδάκια που θέλουν βία δεν είσαι εσύ ή ο γουάινο ή ο νάθινγκμαν, μαντράχαλοι οι οποίοι χρησιμοποιείτε double standards είσαστε, πράγμα ακριβώς που παραδέχεσαι με την τελευταία πρόταση. Στο κάτω κάτω, αφού εσύ αντιμετωπίζεις "γηπεδικά" τα αθλητικά δρώμενα, γιατί να μην αντιμετωπίζω και εγώ γηπεδικά πχ, τα μουσικά δρώμενα και να σου κάνω τσαμπουκά για τη kuyss μπλούζα και να σου πω να τη βγάλεις την επόμενη φορά που θα σε δω? Δε κατάλαβα, όπως εσύ έχεις πάθος με την ομάδα εγώ έχω με το ΧΕΒΙ ΜΕΤΑΛ, και δε γουστάρω φλωράκια στην επικράτειά μου. Και εγώ δημιουργώ έναν χώρο έξω από την κανονική μου περσόνα για να είμαι κάφρος και να γουστάρω, όπως ο καθένας βρίζει και κράζει και λέει καλά τις έφαγε εδω πέρα για άτομα που τη δουλειά τους κάνουν και κανένα δικαίωμα η λόγο δεν έχουν ως προς αυτούς. "Άσε μας ρε άνθρωπε να πούμε καμιά μαλακία" - ναι, αλλά τον ίδιο χώρο, απλά ευρύτερο δημιουργεί ο χουλιγκάνος που θεωρεί και δικαίωμά του να βαράει λόγω της αγάπης του προς την ομάδα. Αυτά, απλώς για ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"