ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΜΩΡΗ ΘΡΥΛΑΡΑ!
![]()
ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΜΩΡΗ ΘΡΥΛΑΡΑ!
![]()
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
Ψοφαω με ποστ βαζελωνειναι παντα απολαυστικοι, αλλα κανανε λαθος στο θρεντ ρε γμτ... στο ποσο καυλα πανε αυτα..
ας παρουν τον μαραντονα
(να ξαναχαζευει την 4)
Τουλαχιστον βαλαμε κοντομανικα φετος
Remembrance of Things Past
I swarm deserted away, like glass...
Warm, and as fevers,
I am as flame.
I am death...
For I, I weave our blasphemies...
Wicthes painted me,
Like the mysteries created me...
Like where the poets breathe,
I were woven into blasphemies.
κι εγώ θέλω να πιάσω το τζόκερ αδερφέ
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
Χρυσός Χορηγός: "ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ"
Πάμε μωρή λατρείαhttp://www.redplanet.gr/html/ent/968/ent.272968.asp
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 42ο λεπτό χάρη στην κεφαλιά του Ρομπέρτο Κολαούτι. Απαράδεκτη, η διαιτησία του Ιταλού, Λούκα Μπάντι, που δεν μέτρησε κανονικό τέρμα του Ζαϊρί στο 32'. Οι διεθνείς σχέσεις του συλλόγου έχουν αποτύχει παταγωδώς. Ο Μπάντι σφύριζε υπέρ της Μακάμπι, λες και η ομάδα από το Ισραήλ ήταν η Μπαρτσελόνα.
![]()
I'll bury you in your god's fucked garden
και πάει κάπως έτσι:
εγώ το ματς το είδα και δεν το είδα, ήμανε σε σουβλατζίδικο με μη ποδοσφαιρική παρέα που συζητούσαμε για τις διακοπές μας και ποιους χωνεύουμε και τι άλλο πρέπει να αγοράσουμε πριν φύγουμε και να πάρουμε άλλη μια μπύρα που έχει ωραίες Φιξ κρύες φίνο πράμα και που και που έριχνα μια ματιά προς την οθόνη, είτε τυχαία είτε όταν άκουγα κανέναν από τα άλλα τραπέζια να φωνάζει και γενικά άποψη για το παιχνίδι δεν έχω.
άποψη έχω όμως γιατί ο Ολυμπιακός δεν αποκλείστηκε επειδή έπαιξαν το πουλάκι τους οι ντιόγοι απόψε, αλλά επειδή το έπαιξαν το πουλάκι τους μια σειρά από τύποι κάτι μήνες πριν. ιδιοκτήτες, παίχτες, προπονητές, δημοσιογράφοι, φίλοι της ομάδος, κόσμος και κοσμάκης.αυτοί λοιπόν, αυτοί οι ΜΟΥΝΟΠΑΝΑΙΟΙ, αυτές οι ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΝΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΣΗΣ τότε τον έπαιξαν και σήμερα πληρώνουμε τα κερατιάτικα και δίνουν το δικαίωμα σε διάφορους πουθενάδες να κάμουν την πλακίτσα τους. εδώ που τα λέμε αυτό είναι που πονάει, ότι δίνεις το δικαίωμα σε διάφορα μηδενικά τυπάκια, από χρήστες του ηαρ μέχρι το αυριανό εξώφυλλο του ντέρμπυ να κάνουν πάρτυ στον κώλο σου, να ξεχειλώσουν κάθε έννοια πλάκας, να να να, και να πεις τι; ότι εσύ ο μη_γαύρος είσαι μαλάκας και ότι σε κέρδισα τότε και και και και σταρχίδια μας μεγάλε, εδώ μιλάμε για τη μεγαλύτερη ξεφτίλα του Ολυμπιακού που θυμάμαι εγώ τουλάχιστον, 5 αυγούστου αποκλείστηκες από την ευρώπη ενώ ο παοκ ρε μαλάκα συνεχίζει και έχει τουλάχιστον δυο ματς με μη ελληνικές ομάδες ακόμα. αυτό από μόνο του αρκεί για να πάνε από μόνοι τους να παναγαμηθούνε όλοι. αλλά ποιος γαμημένος σε αυτή την ομάδα ντράπηκε ποτέ.
για την αυριανή μέρα αυτής της ομάδας θα τα πούμε μεταξύ μας και αύριο. απόψε μακάρι να γινόταν όλα αυτά τα μαλακισμένα να διάβαζαν και να έβλεπαν ποιοι τους κάνουν πλάκα.
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~