Xronia polla Krux!!!!!!!!!!!
I tore myself away from the safe comfort of certainties through my love for truth; and truth rewarded me.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Χρόνια Πολλά κι από εμένα Krux!!!Υγεία πάνω απ' όλα & καλές διακοπές να κάνετε!
![]()
Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.
Χρόνια πολλά Krux!
Να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου Swollen, πιστεύω ότι το καλύτερο είναι μια σαντουιτσάρα με ζαμπόν, τυρί, λουκάνικο χωριάτικο, ντομάτα, πατάτα, κρεμμύδι, κέτσαπ, μουστάρδα, ταμπάσκο κι αν έχεις και καμιά τυροκαυτερή! Καλύτερα να το φας το ίδιο βράδυ, αλλά και το άλλο πρωί αν δεν έχεις καλό στομάχι σε σώζει! Κοκακολίτσα, ρεψιματάρα, και αφού χωνευτεί αυτό κάπως πιάνεις και πίνεις ένα λίτρο amita. Ρίχνεις και μια επική μπεκροχέσα και καθαρίζει όλος ο οργανισμός.
Να 'στε καλά όλοι. Με συγκινήσατε ρε κωλόπαιδα...
I'll bury you in your god's fucked garden
o Firestorm έχει sig Evanescence, trololol![]()
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
επιστροφη απο βελιγραδι
μαλακια που μου ελεγαν συγγενεις και φιλοι τοσο καιρο να παω και τους ελεγα σιγα μωρε,σουπερ ειναι
α και οι σερβες ειναι απο πιο ομορφες γυναικες ευκολα
Αν παραπονεθεί ακόμα Ένας πως εκεί που πήγαινε στο καράβι να κάνει τις διακοπάρες του, σταμάτησε στο λιμάνι για φραπέ και ζαμπονόπιτα και έδωσε το "εξωφρενικό ποσόν" των 7,60 ευρώ (4 ο φραπες, 3,60 το αρτοσκεύασμα), θα τον βάλω να δαγκώσει πεζοδρόμιο ενώ το πόδι μου θα κάνει την χαρακτηριστική εκεί κίνηση. Αν πει "τουλάχιστον μας έκοψαν και απόδειξη....πάλι καλά!", θα εκπορνεύσω και τα παιδιά του.
αυτό το αρούρι φταίει για όλα που κάθεται και γράφει η κάθε κυράτσα. Όχι τίποτε άλλο, αλλά δεν σου έκοψε απόδειξη η καφετέρια που ήπιες τη Μαργαρίτα σου και την πλήρωσες 12 euroz, ζήτα την επι τόπου και κάνε κάτι άλλο πέρα από το να τρέχεις να το γράψεις σε ένα μπλογκ. Παθητικοί σε όλα