Καταπληκτικό το τελευταίο, και τελείως σουρεαλιστικό.![]()
Καταπληκτικό το τελευταίο, και τελείως σουρεαλιστικό.![]()
κάθεται πολύ καιρό αυτό, αλλά θα υπάρξει ένα διήμερο για την πάρτη του μόνο, είναι και τεράστιο.
![]()
James Ellroy - Blood's a Rover (γιατί η πρώτη φορά δε μού 'φτασε)
Ζυράννα Ζατέλλη - Και με το Φώς του Λύκου Επανέρχονται (για να δώ αν το βιβλίο είναι τόσο ωραίο όσο ο τίτλος)
Julio Cortasar - Κουτσό (ε πρέπει.)
Dashiell Hammett - Red Harvest (έχουν εμπνευστεί από brick μέχρι αδερφοί κοέν, επίσης πρέπει.)
Βιτκίεβιτς - Αδηφαγία (απ'τα πρώτα μοντερνιστικά λένε, πρίν από τζόυς και ιονέσκο.)
σκοπεύω επίσης να βρώ το μεγάλο ύπνο του τσάντλερ, το οποίο μαθαίνω ότι δεν έχει επανεκδοθεί ορ σμθ. ξέρει κανείς τίποτα;
Λογικά κανα θεατρικό του Ibsen αλλά και το Portrait of a Lady του Henry James.
grammiki algevra , c ++ ante k ligo analusi
on topic party genethliwn pinter k vlepoume
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
Δες και το The Dumb Waiter του Pinter. [Είναι σύντομο κι αυτό.]
http://www.itia.ntua.gr/el/docinfo/115/ μέχρι τώρα αυτό![]()
Rock or Nothing
Αχαχαχαχα. Και νομιζα πως θα ειμαι η μονη που διαβαζω τεχνικες και νομοθετικες αηδιες.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
γάμησέ τα... έκατσε μια δουλειά κ πρέπει να τα ξαναμάθω χεχεχ
Rock or Nothing
φθογγον, τον Αντι-Οιδιποδα τον εχω κι εγω μαζι μου, το ειχα ξαναπροσπαθησει και παλιοτερα σε πασχαλινες διακοπες αλλα δεν εβγαινε. το ξεθαψα τωρα μαζι με μια μπροσουρα που ειχε βγαλει παλια ο flesh machine με συνεντευξεις τον Ντελεζ και Γκουαταρι ("Τρεις συνεντευξεις για τον καπιταλισμο και τις επιθυμητικες μηχανες") που ειναι πολυ καλη εισαγωγη.
το ειχα βρει καποτε και σε pdf στο scribd, αν θες ψαξου λιγο.
this is radio freedom.
ποιόν αντι-οιδίποδα ρε αργοσχολόσαυροι, να προτείνω κάνα ΜΑΡΞΙΣΜΟ;
Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο κάπως όταν έχω διαβάσει μάρξ και φρόιντ από τις wikipedias, αλλά το θέμα και ο τρόπος προσέγγισης φαίνονται πολύ ελκυστικά. Η εισαγωγή από τον Φουκώ πολλά υποσχόμενη, η πρώτη επαφή με το κείμενο δεν είναι και πολύ ενθαρρυντική αλλά θα δείξει. Επίσης διαβάζω αυτό και ένα μήνα μετά μπαίνω στρατό ε, fml. Κάλκι θενκς φορ δε σαγκέστιον αν και δε νομίζω να έχω το χρόνο να ασχοληθώ με όλα αυτά, επίσης ρε μαλάκα η διαφήμιση με τις δύο ξανθιές (ο Ντεριντά και ο στρουκτουραλισμός...)
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
για να πουμε την αληθεια, περα απο τον νεαρο μαρξ και την κοκκινη ροζα δεν μας χρειαζεται ο υπολοιπος
γουατ, δεν σε πιανω.Κάλκι θενκς φορ δε σαγκέστιον αν και δε νομίζω να έχω το χρόνο να ασχοληθώ με όλα αυτά, επίσης ρε μαλάκα η διαφήμιση με τις δύο ξανθιές (ο Ντεριντά και ο στρουκτουραλισμός...)
η μπροσουρα που σου προτεινω ειναι 60 σελιδες παντως και θα σου διευκολυνει πολυ την αναγνωση του Αντι-Οιδιποδα.
this is radio freedom.
ρε παιδί μου, είναι δύο ξανθιές κωλοφτιαγμένες σε ένα περιβάλλον κομμωτηρίου με χίλιες δύο μαλακίες και φτιάχνουν τα νύχια τους και λέει ξαφνικά η μία στην άλλη "αγάπη μου, πιστεύεις τελικά πως ο ντεριντά ήταν πραγματικός αποδομιστής ή είχε οιδιπόδειο σύμπλεγμα με τη μάνα του" ή κάτι τέτοιο δε θυμάμαι, μόνο εγώ το είδα αυτό ρε πούστη? Στο θρεντ φεμινισμού κοίτα. Θα το 'χω υπόψη μου τότε.
"we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"