Και ο,τι ετοιμαζομουν να ρωτησω.
Θελετε να μου πειτε πως βγαζετε το ζωντανο τοσο τακτικα οσο εχει αναγκη?
Κινειται και εκτονωνεται το ιδιο με εξω?
Και η πιο μαλθακη ρατσα δεν εχει καμια σχεση στη συμπεριφορα της σε εναν κλειστο περιορισμενο χωρο -διοτι μη μου πειτε οτι σε ενα διαμερισμα με τον εξοπλισμο του κωλοχτυπιεται οπως εξω η κινειται το ιδιο ανετα αναμεσα στα επιπλα , ελεος δλδ-απο τον τροπο που συμπεριφερεται σε εξωτερικο χωρο, πολυ περισσοτερο δε με την αγελη της που δεν ειναι ενας τυπος μεσα σε κλασικο αστικο τοπιο.
Το οτι ενα μεγαλοσωμο ζωο προσαρμοζεται στα ανθρωπινα μετρα και σε μικρες διαστασεις οκ δεν το αναγει σε κακοποιηση αλλα μην προσπαθειτε να πεισετε πως ειναι και το καλυτερο του γιατι γουσταρετε εσεις παιχνιδι οταν γυρνατε απο τη δουλεια σας.
Η βολτα που θα κανεις το ζωντανο οταν τελικως θα μπορεσεις-γιατι μη μου πεις πως το μεγαλυτερο μερος της μερας σου δεν δινεται σε δουλεια και αλλες δραστηριοτητες εκτος του σπιτιου σου-δεν εχει καμια σχεση με το πως πχ ενα λυκοσκυλο περνα την μερα του σε ανετο εξωτερικο χωρο, και το βλεπω καθημερινα με τα δικα μας που ζουν σε κτημα γυρω απο γεωργικες δραστηριοτητες. Εγω εκει βλεπω το φυσικο τους τοπιο και τα ενστικτα τους και το δυναμικο τους στο φουλ. Να τα χωσω σε 120 τετραγωνικα με σαλονια και κουζινες και εγω να λειπω ολη μερα, δεν μου φαινεται για αγελη τους και για κατι χρησιμο για αυτα.

Α, και ενα τελευταιο. Μαζευετε τα σκατα τους οταν βγαινεται εξω. Plsthanx