δεν λέω ότι είναι εφαρμόσιμο στην ελλάδα του 2010 απλά σκέφτομαι πια θα ήταν η ιδανική λύση.
και γιατί να γίνεται τις πουτάνας στα νοσοκομεία; τι λόγο θα είχαν; λεφτά για να πάρουν την δόση τους;
δεν λέω ότι είναι εφαρμόσιμο στην ελλάδα του 2010 απλά σκέφτομαι πια θα ήταν η ιδανική λύση.
και γιατί να γίνεται τις πουτάνας στα νοσοκομεία; τι λόγο θα είχαν; λεφτά για να πάρουν την δόση τους;
ρεητζ αυτο με την επαρχια δεν εχει να κανει με μαμα μπαμπα...αλλα γενικα με καλυτερες συνθηκες ζωης,περα απο την οικογενεια
η ''τζαμπα'' πρεζα ειναι πολυ πολυ μεγαλο κεφαλαιο...και στην ελλαδα της δικτατοριας των ψυχογιατρων απλα δεν τιθετε θεμα
γενικα...οτι διαχωριζει την ποιοτητα ζωης στην αθηνα απο την νιγριτα
ποιοτητα επικοινωνιας
οικειοτητα
διαχειρηση χρονου
κλπ κλπ...
μιλαμε ειδικα τωρα ε? γιατι γενικα...εδω ειναι η κωλοτρυπα του σατανα
έχει απεργία αύριο ο προαστιακός;
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
den katalaba akribws pou einai i diafwnia sas alla otan iparxei provlima metaksi tzankiwn kai katoikwn e de ginetai na perasoun se proti moira ta tzankia otan milame gia katoikimeni perioxi.
kaneis de 8elei na zei se perioxi me tzankia, alla proteraiotita gia ti merimna tou kratous exoun oi katoikoi mias perioxis kai oxi ta tzankia.
to na tous apomonwsoun se mia mi katoikimeni perioxi pos sas fainetai? dedomenou oti afinoume apeksw to 8ema iasis pros to paron.
βρε μινμιν μου δε με νοιάζει να το φιλοσοφήσω κ να γίνω ειδικός κ να το ψάξω μεχρι το κόκκαλο το πράμα. Κρίνω απο πράματα που συμβαίνουν σε εμένα κ στον κάθε ένα γύρω μου.
νταξει, το "εστία μόλυνσης" ήταν υπερβολικό ίσως, αλλά κ σίγουρα ο σχιζοφρενής μπορει να σου κανει τα έντερα γαρδούμπα, αλλά άλλο να έχεις μια νοσηρή κατάσταση ολημερίς κ ολονυχτίς στη γειτονιά σου κ να μη μπορούν να παιξουν τα παιδιά σου, κ άλλο η 1/100000 περίπτωση του κάθε σαηκο με χασαπομάχαιρα. κ στη τελική άμα κυκλοφορούσε κανένας "Δράκος" ή δολοφόνος με κατσαβίδι θα κυκλοφορούσαμε στα λημέρια του με τα ματια μας 14, κ αυτό μέχρι να τον μπουζουριάζανε.
δε μίλησα καθόλου για ζητιάνους με HIV ή μαγουλάδες ή γάγγρενες κ σκουλαμέντο αφρικανικό. Ειναι άλλη κατηγορία. Μιλάω για ζάκια, κ ειδικά όταν αυτά έρχονται με επιθετικές τάσεις. Ανθρώπους που ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ειναι σε μια κατάσταση που θεωρήται "ασθένεια", με επικίνδυνες διαταραχές. Υπάρχουν άνθρωποι που πίνουν ότι πίνουν μεσα στο σπίτι τους κ δεν ενοχλούν κανεναν απολύτως. Για αυτους απλα αδιαφορώ κ ας κάνουν οτι γουστάρουν, όπως εγώ πίνω το λικερ μαστίχα που μου έφερε ο θείος μου πχ.
Κ επίσης δε μίλησα για εγκλεισμό, αλλά για θεραπεία/απεξάρτηση. Η φυλακή ειναι για τους εγκληματίες. Χμ, άμα σκοτώσει καποιος για τη δόση του υπο κατάσταση στέρησης κ πανικού έχει κανένα ελαφρυντικό; κανένας δικηγόρος να μας διαφωτίσει;
ωραια απαντηξις αλλα σχολναω τωρα και δεν μπορω να καμνω αναλυσις...ενα θρεντ ομως πρεπει να γινει
A loaded gun won't set you free.
So you say.
ΚΑΤΡΟΥΛΙΛΑΣ
LIDL ΣΤΟ MOYNI
Η ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ
Γ
Α
Μ
Ω
Φ
Α
Γ