Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 35

Thread: η πραξε η σκασε.

57% not burnt μπιζαριος's Avatar

Default η πραξε η σκασε.

Ε οτι λεει και ο τιτλος.
    Σε φαση οκ ολοι εχουμε τα προβληματα μας. Το θεμα ειναι τι κανουμε για να τα ξεπερασουμε. Ειναι πραγματικα ο πιο ευκολος τροπος να "κλαιγομαστε" στους αλλους? Δηλαδη, τα περισσοτερα σιγουρα λυνονται με λιγη σκεψη. Δεν μιλαω για προβληματα υγειας αλλα απο γκομενικα, δεν εχω φιλους μεχρι πραματα του στυλ: "ειμαι χοντρος/η"
    Αν σου αρεσει που εχεις καποιο προβλημα το οποιο λυνεται (τονιζω το λυνεται μην αρχισετε τα flame με ασχετα πραματα) γιατι να μην προσπαθησεις να το λυσεις παρα να μιζεριαζεις η να καθεσαι να κλεγεσαι στους φιλους/γνωστους.
    Τουλαχιστον το αναγνωριζεις το προβλημα και το ξερεις, γιατι δεν το λυνεις? Δεν θα ηταν καλυτερο να σπαταλας τον χρονο σου προσπαθοντας να το λυσεις παρα να πριζεις τους φιλους σου?
    Δεν μιλαω σε καποιο συγκεκριμενο χρηστη απλα θελω να δω τι πιστευετε σ'αυτο το θεμα και αν κανενας θελει να βγαλει τα σοψυχα του να τον ζμπροξουμε προς το να ξεκινησει να διορθωνει πραματα, ειμαστε εδω γιαυτονα.
    Παραδειγματα ευπροσδεκτα.
    Ειτε αποτυχημενα ειτε επιτυχημενα.

discuss pls no flames kkthxbai.
    υπομονή

metaphor fandango's Avatar

αν όλα ήταν τόσο εύκολα στο να τα κάνεις παρά να μιλάς στους φίλους σου γι'αυτά, τότε κανείς δε θα είχε προβλήματα και οι καφέδες θα διαρκούσαν 1', όσο ο διάλογος
    -τι άλλα;
    -τα ίδια.

γενικά δε διαφωνώ με το σκεπτικό σου εκτός από τη φάση με το πρήξιμο φίλων, αν δεν μπορούμε να πρήζουμε (και να μας πρήζουν εννοείται) ούτε τους φίλους μας και τα κρατάμε όλα μέσα μας θα πεθάνουμε όλοι από καρκίνο λίγο μετά τα 40 (copyright Κ.Ανάν)
    Last edited by fandango; 20-06-2010 at 10:17.
    these walls built to stand come-what-may
    lie shattered in the ashes.

Διονύσης Ρόδμανν Comte de Saint-Germain's Avatar

Τα μισά μου/σου/μας προβλήματα τέτοιας κλίμακος προκύπτουν από τα κόμπλεξ μας (ή τις λάθος επιλογές μας που προέκυψαν, κατα κανόνα, από αυτά), οπότε είναι ιδιαίτερα χρονοβόρο να τα λύσει κανείς, είναι θέμα του να ξεπεράσεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Εγώ το παλεύω, αλλά δεν έχω πάντα το χρόνο (αλήθεια). Κατά τα άλλα δεν νομίζω ότι έχω γράψει στο fml εκτός αν πρόκειται για κάτι αστειο και εκείνη τη φορά που πέθανε ένας παλιός συμμαθητής μου από καρκίνο.

έντιτ: ouch, τρομακτικός ο συνδυασμός του ποστ μου με του απωπανω

δεν μιλαω να σταματησει το πρηξιμο. απλα να μην γινεται για μηνες ξερωγω η ιδια συζητηση και να μην κανεις κατι για αυτο. Δηλαδη ναι μπορουμε να λεμε τα προβληματα μας στους φιλους μας αλλα μερικες φορες γινεται τοσο συχνα η ιδια συζητηση για το ιδιο θεμα που θα μπορουσε αυτος ολος ο χρονος να γινουν πραξεις που θα διορθωναν το προβλημα και εμας απλα μας αρεσει να καθομαστε στη μιζερια μας για να μπορουμε απλα να κλαιγομαστε. που στο τελος ειναι και το πιο ευκολο. γιατι το να κανουμε κατι χρειαζεται αποφασιστικοτητα και κοπο. πραμα που πολλοι δεν εχουμε τα αρχιδια να το δωσουμε. Μερικοι απλα γουσταρουμε να ειμαστε μιζεροι και δημιουργουμε προβληματα στο κεφαλι μας που πολλες φορες δεν υπαρχουν καν μονο για να μιζεριασουμε, να κραξουμε, να κατσουμε στην απεξω και να κρινουμε περιμενοντας να ερθει η λυπηση και να μην την αποδεκτουμε ουτε αυτην γιατι "τι λες ρε μαλακα σιγα μην δεχτω τον οικτο σου" και να γινεται ενας φαυλος κυκλος.
    υπομονή

A rock, an island Drumsick's Avatar

Ο μπιζάριος το'βαλε στόχο κι έχασε 100 κιλά και ξαφνικά νιώθει σούπερμαν και νομίζει πως όλοι οι άνθρωποι έχουν την ίδια ιδιοσυγκρασία, αποφασιστικότητα και τις ίδιες δυνατότητες.
    Μην γίνεσαι σκατόψυχος μαν, κάποιοι άνθρωποι τραβάνε τα ζόρια τους διαφορετικά και τα ξεπερνάνε διαφορετικά. Αν βαριέσαι τόσο να ακούς για τα προβλήματα των φίλων σου, τότε μάλλον δεν είσαι και πολύ καλός φίλος.

εντιτ: Κι αν την τελική είσαι τόσο ΓΑΜΑΤΟΣ, δώσε λύσεις και στήριξη και βόηθα έμπρακτα τον άλλων που βλέπεις πως δε την παλεύει, αντί να τον κράζεις για τη συχνότητα με την οποία κλαίγεται.
    Last edited by Drumsick; 20-06-2010 at 11:47.

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Μην γίνεσαι σκατόψυχος μαν
    Σωστή συμβουλή απ'το σωστό άτομο.

Σωστό σχόλιο από κάποιον που με ξέρει τόσο καλά!

το θεμα δεν ειναι να σταματησουν να μου λενε τα προβληματα. το θεμα ειναι η πραξη.
    δηλαδη στηριχτικατε ολοι στο "σκασε" αντι στο "πραξε" του θεματος.
    Εγω προσωπικα πιστευω οτι εδω μεσα υπαρχουν ατομα που απλα θελουν ενα μικρο σμπροξιματακι να φτιαξουν αυτα που πραγματικα θελουν. και με μια τετοια συζητηση μπορει καποιος να βγει γεννημενος. δεν εχει να κανει με μενα το ποστ ουτε με το αν με πριζουν οι φιλοι μου/γνωστοι μου. κανενας δεν με πριζει εμενα το ξερεις οτι ειμαι απαυτους τους ανθρωπους που και 900 ατομα να του μιλανε θα μιλαει σε ολους γιατι ειμαι γεννημενος ΠΡΗΧΤΗΣ και γενικα δεν μπορω να αγνοησω ατομο ουτε να μισησω ατομο ουτε να βαρεθω ουτε τιποτα. Ειδικα επειδη μου μιλαει. αυτο μας ελειπε. ο αλλος καθεται και μου μιλαει και εγω τον βαριεμαι?
    Γενικα το ξανατονιζω. αυτο που με ενδιαφερει να συζητηθει ειναι το να γινουν πραξεις. οχι να σταματησει η κλαψα.
    υπομονή

Διονύσης Ρόδμανν Comte de Saint-Germain's Avatar

Πατζάριε αυτά μόνο μέσω των φίλων γίνονται. Εγώ τους άλλους μπορώ να τους βοηθήσω, τον εαυτό μου δεν μπορώ. Είμαστε όλοι δυναμικά συστήματα σε μια ασταθή ισορροπία, μια μικρή αρχική διέγερση θέλουμε και θα πάμε εκεί που πρέπει.

Metal Without Mercy Ruthless's Avatar

Έλα ρε μπιζάριε έπικ μέταλ.

Με ατσάλι τα πάντα τα προσπερνάμε και στα αρχίδια μας όλα.
    Behold the Urkraft - behold the sacred force!
    We strike with the wrath of the rightful
    We wield the invincible puritan blade
    Behold the Fire - behold the Force!
    We command the iron batallions
    In the dawn of this new iron age

Εσένα κόμτε έχω αρχίσει να σ'αγαπάω. Ίσως το μόνο αξιόλογο νούμπ της τελευταίας χρονιάς

Chef Wannabe Clockwork Orange's Avatar

Quote Originally Posted by Ruthless View Post
    Έλα ρε μπιζάριε stoner να πουμε

Με μπαφους τα πάντα τα προσπερνάμε και στα αρχίδια μας όλα.
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

διασκεδάννυμ cancer's Avatar

Quote Originally Posted by μπιζαριος View Post
    Εγω προσωπικα πιστευω οτι εδω μεσα υπαρχουν ατομα που απλα θελουν ενα μικρο σμπροξιματακι να φτιαξουν αυτα που πραγματικα θελουν.
    katalabaineis oti auto to "edw mesa" akougetai arketa periergo sa dilwsi kai isws ligo af' ipsilou.

i tapeini mou peira me didaskei oti oi anthrwpoi sinithws klaigontai otan briskontai se adieksoda ki oxi epeidi etsi ti briskoun.
    (poly atixes to paradeigma sou me to "eimai xontros", you had to see that coming from barbara.)

pantws eimai ki ego tis apofsis, opws grafei kai sena 8ranio sti sxoli mou, oti skopos tou anthrwpou einai h skepsi kai oxi h praksi (leei oti to eipe o bruce lee alla sto google mou bgazei oti eipe auto "If you spend too much time thinking about a thing, you'll never get it done", anyway).

Αναγκάστηκα να δώσω πινκ στον ρουθλες...

nihil pop metamelia3's Avatar

σιγα τον νιτσε ρε μαλακα μπιζαριε.
    this is radio freedom.

Tags for this Thread