Page 68 of 96 FirstFirst ... 1858666768697078 ... LastLast
Results 1,006 to 1,020 of 1429

Thread: Ubuntu.

Spammity Spam rat_poison's Avatar

Really? 1 λεπτό; Εμένα από το GRUB ως το login κάνει λιγότερο από 10 sec σε pc τετραετίας. Τι αρχειοσύστημα έχεις για το / σου; Mε ext4 πάντως θα'σαι πύραυλος. In another note, σε ένα φίλο μου που του καθυστερούσε το boot (επί 6.10 μιλάμε τώρα) έφταιγε για κάποιο λόγο το CUPS του. Αν δεν είχε συνδεδεμένο τον εκτυπωτή του μπούταρε κανονικά. Μήπως φταίει κάτι τέτοιο;
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

Senior Member rage for order's Avatar

Quote Originally Posted by Moonspellheim View Post
    Ασχετο. Ειναι λιγο για το πουτσο τα 10.04 ή ιδεα μου?
    Πανικοβλητος πισω στο Karmic Koala!
    Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    πειτε τι παιζει με το 10.4, γιατι σκεφτομουν αναβαθμιση από το κοαλα
    Don't do it, Φαιδων!
    κανει ενα λεπτο παραπανω να bootαρει

Μία έκδοση την έβγαλες γτπ και γύρισες πίσω πανικόβλητος επειδή αργεί να σου ανοίξει. Αυτός είσαι. Άσε που στον περισσότερο κόσμο (και σε μένα) ανοίγει πιο γρήγορα. Κάποια μαλακία παίχτηκε, ή έκανες εσύ μιας και είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ με τους υπολογιστές και καλύτερα να αφήσεις εμάς του χώρου να ξέρουμε καλύτερα, και έβγαλες συμπέρασμα για όλη την έκδοση.

Νοικοκυραίος Moonspellheim's Avatar

Remembrance of Things Past

I swarm deserted away, like glass...
    Warm, and as fevers,
    I am as flame.
    I am death...
    For I, I weave our blasphemies...

Wicthes painted me,
    Like the mysteries created me...
    Like where the poets breathe,
    I were woven into blasphemies.

Τα σπάει η 10.04.

σοβαρα, ΓΑΜΩ ΤΟ UBUNTU. τρεχω 2 μερες, εχει πεθανει ο ssd, εχασα αρχεια, και χαροπαλευω με formats και gparted. windows και παλι windows , οσο ηλιθιο κι αν ακουγεται, βρισκεις την ησυχια σου αν τα χειριζεσαι σωστα.

Senior Member rage for order's Avatar

τα αρχεία ας πούμε πώς κατάφερες να τα χάσεις;

πεθανε ο ssd σου λεει κατι; τα χασα ολα. γαμω το grub που γαμηθηκε ο διας με τα Ubuntia

Son of the Northstar Once_Emperor's Avatar

Quote Originally Posted by Firestorm View Post
    σοβαρα, ΓΑΜΩ ΤΟ UBUNTU. τρεχω 2 μερες, εχει πεθανει ο ssd, εχασα αρχεια, και χαροπαλευω με formats και gparted. windows και παλι windows , οσο ηλιθιο κι αν ακουγεται, βρισκεις την ησυχια σου αν τα χειριζεσαι σωστα.
    PEBCAK
    We revel in our time.

ωραια , pebcak μου λες. ανοιγεις το pc σου , κανει POST κανονικα, αλλα αντι για grub βγαζει μια γκρι οθονη. Τι κανεις;

R U OK Esteban's Avatar

Δοκίμασες να ξανακάνεις τα partitions με cfdisk;

Κάνα recovery προγραμματάκι χρησιμοποίησες;

Son of the Northstar Once_Emperor's Avatar

Quote Originally Posted by Firestorm View Post
    ωραια , pebcak μου λες. ανοιγεις το pc σου , κανει POST κανονικα, αλλα αντι για grub βγαζει μια γκρι οθονη. Τι κανεις;
    Το θέμα δεν είναι τι κάνεις, είναι πως έφτασες ως εκεί. Όπως είπες και εσύ "βρισκεις την ησυχια σου αν τα χειριζεσαι σωστα". Βασιζόμενος σ'αυτό κι εγώ σου είπα ότι PEBCAK. Eκτός να υπάρχει θέμα για ελαττωματικό hardware, οπότε δεν φταις εσύ αλλά ούτε και το OS.

Κατά τ'άλλα μπας και έκανες boot από usb device? edit: ή μπας κι έχεις grub splash screen και απλά δε στη δείχνει?
    We revel in our time.

ελλατωματικο hardware δεν υπαρχει, αυτη τη στιγμη περασα windows στον hdd μου και ολα δουλεουν ρολοι. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑ δεν εβγαζε με τιποτα το grub, και οχι δεν εχω grub splash screen :/ ειχα απελπιστει. Προσπαθησα να bootαρω linux livecd, δεν ετρεχε λογο του οτι εχω την ati 5970 και ενω τρεχει το live cd κανονικα, η οθονη μπαινει σε power save. Ετρεξα hiren's λοιπον και εκανα fix mbr, τιποτα παλι. Ξαναετρεξα livecd linux και το βαλα να κανει check disk. Εκανε 10 ωρες ομως και απο την αγανακτηση εκανα hard reset...νομιζω απο κεινη τη στιγμη γαμηθηκε ο διας και δεν μου βγαζει καν το partition 74,44gb στον ssd. ετρεξα sandisk rescue και μου εβγαλε 88689 άκυρα αρχεία, cache απο msn και google chrome, κατι ακυρες εικονες απο ER, facebook και
    Spoiler
    πολλους τρολολους.jpg
    . Γενικα θελω να σωσω 2-3 πραγματα και δεν μπορω με τιποτα...τρεχω και Gparted και δεν ανοιγει λογο της ATi μου...κανα καλο recovery προγραμματακι ή κατι που μπορώ να σωσω αυτα τα 2-3 πραγματα; :/

R U OK Esteban's Avatar

photorec προτείνω εγώ

http://www.cgsecurity.org/wiki/PhotoRec

Spider Jerusalem Deggial's Avatar

Εγώ ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί δεν κάνετε backups... δε χρειάζεται καν να κάνεις κάτι πέρα από το να το εγκαταστήσεις και να το βάλεις να αποθηκεύει κάθε ώρα τις αλλαγές.
    No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.

δειχνει πως κανει καλη δουλεια

ελπιζω να κρατησει τα filenames τουλαχιστον γιατι το αλλο μου εβγαζε 00001.jpg, 00002.mp3, 00003.dll, .... 88689.jpg :/

εντιτ: deggial που να φανταστω , ποσο μαλλον για ssd που δεν εχει μηχανικα μερη :/ τωρα που τη πατησα θα χω το νου μου , κατι θα κανω
    Last edited by metamelia1; 19-06-2010 at 23:33.