kalh kai h hot, exv παρει απο εκει. αλλα τελικα η Mamma PIzza ειναι πολύ καλύτερη, με την Sweet Mamma
αυτη ειναι γιγας.. χαραγμένη στην καρδιά μου..
well.. περιμένω εντυπώσεις για το σεντόνι και το κομποσκίνι
kalh kai h hot, exv παρει απο εκει. αλλα τελικα η Mamma PIzza ειναι πολύ καλύτερη, με την Sweet Mamma
αυτη ειναι γιγας.. χαραγμένη στην καρδιά μου..
well.. περιμένω εντυπώσεις για το σεντόνι και το κομποσκίνι
Hey Bobby Marley, sing something good to me
this world go crazy, it's an emergency
τη Μάμας μου την πρότειναν ξανά παλιότερα αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα... την επόμενη θα τσεκάρω στάνταρ.
Ρε θείο εσύ όταν βγαίναμε με Μαρίλιον και Σφήνο που ήσουν; Έχασες πολλά ρακόμελα... κακώς!
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
σταμάτα να ποστάρεις την αηδία!
satan was a lez
μπιζ, έτσι και συνεχίσεις να υποστηρίζεις τον εμετό ξέχνα ό,τι σου έχω υποσχεθεί τόσο καιρό.
satan was a lez
ειναι θεμα ΠΡΕΣΤΙΖ. δεν γινεται να μην δοκιμασω αυτο το πραμα. εστω και αν δεν μου αρεσει στο τελος
υπομονή
δε ξερω για ποτε μιλας και τι ρακόμελα.. παραθέτω και το μετά..
Spoiler
σε κοιτάει με απορία...
δεν εχει φαει ποτε κανεις σας γλυκια κρεπα με nutella, μπανανα, τριμμενο καρυδι. mallteze's, κουφετάκια smarties και συρόπι σοκολάτας? ε αντι για κρέπα είναι σε ζυμάρι ποιο χοντρό και είναι ανοιχτή για να την βλέπεις..
άραγε..... την κάνουν και καλτσόνε??!?! (ιδέα!)
επιρροες tech expert βλεπω καρχαρια... να το προσεξεις!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
μη ξεχάσεις να πάρεις να τη ζητήσεις και να μας ενημερώσεις για το πως πάει η παραγγελία σου.
satan was a lez