Page 9 of 9 FirstFirst ... 789
Results 121 to 130 of 130

Thread: Αντιεμπόριο και κριτικές της κωλάρας.

nihil pop metamelia3's Avatar

θα το λεμε ικονογκραντ!
    this is radio freedom.

Quote Originally Posted by hyatari View Post
    στο διά τάμτα τώρα. γενικά ο σκοπός σου ποιος είναι; να φέρεις το τάδε γαμάτο γκρουπ με έξι ευρώ για να πει την επόμενη μέρα ο απολιτίκ φοιτητάριος wow file eida last drive me eksi euro και να του πει ο μη-κύπριος φίλος του GAMATOS man! pos egine auto?! και να απαντήσει ο πρώτος yo man tous efere to nar sto festival tou!! και να ανταπαντήσει ο δεύτερος GA-MA-TO man! thumbs up kai kudos sto nar!!!. αν είσαι ικανοποιημένος με αυτό (γιατί αυτό συμβαίνει πάντα και τίποτα παραπάνω) με γεια σου με χαρά σου, και μένα με γεια μου και χαρά μου να μη σε θεωρώ σοβαρό. μπορείς να κάνεις μια ζωή τις ίδιες εκδηλώσεις δυο-τρεις φορές το χρόνο, στις οποίες πάντα θα σκάνε από νωρίς οι ίδιοι και οι ίδιοι σαράντα-πενήντα για τις συζητήσεις και όλοι οι υπόλοιποι μόνο για το GAMATO λάιβ με το φτηνό εισιτήριο και στο τέλος να μένει μόνο ο παραπάνω διάλογος. και μπορείς να νιώθεις και ταξικός ήρωας στη φάση "ντάξει το τρέξαμε μόνοι μας, μπήκαμε μέσα φυσικά, αλλά προσφέραμε στο λαό, μπράβο μας". α και κάποια στιγμή αποφασίστε αν μπαίνετε μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις ή αν γίνονται για να βγει κάποιο κέρδος που θα καλύψει τα έξοδα σας (και αυτά πέραν του φεστιβάλ) -ubu's words-.
    από την άλλη υπάρχουν κι άλλοι τρόποι, που προσωπικά τους θεωρώ σωστότερους και πιο αποτελεσματικούς μακροπρόθεσμα, αλλά αν εσείς καλύπτεστε πολιτικά και ηθικά από τα να-δείξουμε-ότι-είμαστε-κι-εμείς-εδώ πανηγυράκια, δικαίωμα σας.
    μία μικρή παρέμβαση μόνο, δεν είναι (είμαστε, είμαι) απαραίτητα ηλίθιοι όσοι απολιτίκ έρχονται σε πολιτικά φεστιβάλ κυρίως για να ακούσουν τη μπάντα, ή όσοι απολιτίκ υπάρχουν γενικά. Ίσως πολλοί από αυτούς δεν είναι απλά gamatoi - ψαγμένες φατσούλες και ίσως κάτσουν μετά σε μία πολιτική συζήτηση μήπως ακούσουν κάτι ενδιαφέρον, και δεν αποκλείεται να ακούσουν κάτι ενδιαφέρον (αν υπάρχει κάτι να ειπωθεί)το οποίο θα το πάρουν μαζί τους όταν γυρίσουν σπίτι. Στο κάτω κάτω, εάν ο κόσμος χωρίζεται τόσο εύκολα στους GAMATOS man! και στους υπόλοιπους, γιατί να μπαίνεις στον κόπο καν να προσεγγίσεις τους πρώτους? Διότι, αν θες πραγματικά να τους προσεγγίσεις, έναν τρόπο δε μας γράφεις εσύ.
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

alan turing hyatari's Avatar

nai, exeis dikio kai sostes oi paratiriseis sou, kathoti o tropos pou eksefrasa ta parapano itan ligo ypervolikos.

katarxin de xaraktirisa kanenan "ilithio" (an kai mallon yponoeitai apo ton ypothetiko dialogo). den einai ilithio na eisai apolitik (pote den exo ypostiriksei kati tetoio, stin ousia ki ego sauti tin katigoria empipto), alla kalo einai toulaxiston na ksereis gia poio logo symvainei auto kai oxi epeidi i kathimerinotita sou einai douleia (i akadimaiko idryma) - kafes - stoixima - facebook - lost - pro.

katadeuteron den yparxei diakriti grammi pou na xorizei tous GAMATOS man! apo tous ypoloipous. oloi eimaste kai GAMATOS man! kai ypoloipoi, alla me diaforetika pososta o kathenas, ta opoia fysika kai allazoun kai ston idio ton anthropo kata kairous.

den einai ekei to thema mas omos. to thema pou ithela na thikso (kai nomiza pos itan emfanes) einai oti apo autes tis ekdiloseis POTE de tha meinei kati peran ton synaulion giati den yparxei kamia prothesi apo tous idious tous diorganotes gia kati tetoio. dld gia na mi leme kai o,ti na nai rikse katarxin mia matia stis idies tis afises. oi synaulies me TERASTIES grammatares kai oi opoies alles drastiriotites (omilies-provoles-otidipote) me mikra mikra grammatakia. kai otan o kraxtis ginetai autoskopos kai telika ek tou apotelesmatos de menei tpt allo ektos apauto, e kati paei lathos. ki autos pou einai 100% GAMATOS man! den prokeitai na asxolithei etsi ki allios. me to meros sou prepei na pareis auton pou exei kai ligo pososto ypoloipoi. kai pisteuo oti yparxoun arketoi tetoioi kai o teleutaios enamisis xronos de me diapseudei. alla de ftanei i ORGI tou kosmou kai i mazikotita stis poreies, logw krisis kai synthikon.

tora gia tropous, exo anaferei diaforous kata kairous, kapoioi leitourgoun kapos, kapoioi ligotero, opos kai na xei den einai dikes mou idees, an mporousa na skefto kati parapano tha ekana logout kai ksana login me to subcomandante_hyatari account mou kai tha odigousa tin epanastasi. opote pros to paron kathomai kai kritikaro tous tropous pou pisteuo oti de leitourgoun. giati auto ksero na kano kalytera. [abed]i'm batman [/abed].
    Last edited by hyatari; 18-06-2010 at 14:25.

genika gia na min kanoume synexeia kyklous kai leme ta idia kai ta idia, yparxoun xilioi tropoi na kaneis/peis kapoia pragmata, kai yparxoun kai alles toses dikaiologies gia na katseis spiti sou. etsi ki allios opou na nai xreokopoume kai tha pame sto diaolo oloi mas!

εγώ χαρακτήρισα του hey gamatos ως ηλίθιους έχοντας ως αναφορά το ποστ σου, για να δείξω αυτή την απαξίωση που λέγαμε και λίγο καιρό πριν απέναντι στους οποίους δεν θα έπρεπε κατ΄εσέ να απευθύνονται ως αντικείμενο αυτές οι προσπάθειες. Αυτό που καταλαβαίνω κατά τ' άλλα είναι πώς κατηγορείς το συγκεκριμένο χώρο για ατολμία ή και κάτι χειρότερο, κάτι το οποίο δε μπορώ να σχολιάσω γιατί δεν έχω ιδιαίτερη επαφή, αλλά ε τώρα με παράδειγμα το μέγεθος της γραμματοσειράς σε αφίσα μου φαίνεται λίγο χοντράδα. Όσον αφορά τις προτάσεις σου κρίμα, θα έπρεπε να παρακολουθώ τα παλιά ποστ μάλλον αφού τώρα δε φαίνεται να έχεις την όρεξη να τις επαναλάβεις, και παρ' όλα αυτά με ενδιαφέρουν.
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

Quote Originally Posted by Shadowking View Post
    Λες και στο bfest οι πόσες χιλιάδες που πήγαν να δουν κένυ αρκάνα φύγανε σκεφτόντουσαν ότι "η ιδεολογία είναι το όπλο των αφεντικών", επειδή δεν είχε είσοδο, είχε τιμή ενίσχυσης.
    Εγώ το σκεφτόμουν πάντως! Απλώς αγνοείτε το παράδοξο του να εργάζεσαι για την ανατροπή του καπιταλισμού λειτουργώντας με αυτόν τον τρόπο (ειδικά δε με "σεκιουριτάδες" που γράφτηκε). Κάποιος που θέλει να ζήσει εκτός καπιταλιστικού πλαισίου είναι λογικό να βρει στο φεστιβάλ του μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να βγει έξω από το όλο "πάρε-δώσε". Και ναι, νομίζω ότι το μήνυμα του b-fest ήταν πιο πετυχημένο λόγω αυτού, γιατί κάποιοι θα σκεφτούν μετά "για δες τι μπορεί να γίνει με την αυτοοργάνωση και την εθελοντική προσφορά" - είναι ο αναρχισμός στην πράξη σε ένα μεγάλο βαθμό (στο βαθμό που επιτρέπεται τέσπα από αντικειμενικά κριτήρια). Για τις αναιρέσεις αμφιβάλλω αν κάποιος τις εξέλαβε σαν κομμουνιστική πρακτική σε κάποιο βαθμό. Εντελώς καπιταλιστική πρακτική είναι για την ακρίβεια, όποιος πληρώνει παίρνει, και μάλιστα ούτε καν μόνο για τα έξοδα, αν κατάλαβα καλά κάτι βγαίνει και για το κόμμα.
    Όλα αυτά καλοπροαίρετα, γενικά νομίζω ότι η αριστερά στην ελλάδα μπορεί να έχει (γενικεύω, το ξέρω) καλές προθέσεις αλλά παρουσιάζει άπειρες αντιφάσεις (όπως όλοι οι χώροι άλλωστε). Αυτή νομίζω ότι είναι μία από αυτές τις αντιφάσεις ή έστω άστοχες κινήσεις. Δεν μπορεί από την άλλη να είναι και το κεντρικό σημείο κριτικής στο ναρ ε.

Quote Originally Posted by phthoggon View Post
    εγώ χαρακτήρισα του hey gamatos ως ηλίθιους έχοντας ως αναφορά το ποστ σου, για να δείξω αυτή την απαξίωση που λέγαμε και λίγο καιρό πριν απέναντι στους οποίους δεν θα έπρεπε κατ΄εσέ να απευθύνονται ως αντικείμενο αυτές οι προσπάθειες. Αυτό που καταλαβαίνω κατά τ' άλλα είναι πώς κατηγορείς το συγκεκριμένο χώρο για ατολμία ή και κάτι χειρότερο, κάτι το οποίο δε μπορώ να σχολιάσω γιατί δεν έχω ιδιαίτερη επαφή, αλλά ε τώρα με παράδειγμα το μέγεθος της γραμματοσειράς σε αφίσα μου φαίνεται λίγο χοντράδα. Όσον αφορά τις προτάσεις σου κρίμα, θα έπρεπε να παρακολουθώ τα παλιά ποστ μάλλον αφού τώρα δε φαίνεται να έχεις την όρεξη να τις επαναλάβεις, και παρ' όλα αυτά με ενδιαφέρουν.
    katigoro to genikotero xwro tis post-aristeras stin ellada gia asynepeia (des kai post draonlord apo pano) kai asovarotita. tora nai, gia tis afises itan misoasteio-misosovaro, alla telika mporei na nai kai poly sovaro an to kaloskefteis
    e tora gia tous tropous kai tis protaseis, na leme pali ta idia? tha po gia antieksousiastikes/autoorganotikes/eleutheriakes faseis, tha vgei o fantomntak me tin mpanta tou ta FRIKIA STI FOTIA kai ou! to katheksis. kourasi.

R U OK Esteban's Avatar

Tι να πω στην ΚΟΕ για να μπω τζάμπα dub pistols;

με φάγαν τα κοινόχρηστα αυτό τον μήνα

R+L=J funishment's Avatar

οφφτοπικ, οι οποίοι dub pistols θα ξεκινήσουν μετά τις 11μιση γιατί ο αρχίδας θέλει να δει τον αγώνα λέει, ουσταδιάλα

Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;

read between the lines Shadowking's Avatar

Quote Originally Posted by Esteban View Post
    Tι να πω στην ΚΟΕ για να μπω τζάμπα dub pistols;
    "είναι καλή φάση να είστε τα σκυλάκια του αλαβάνου;"
    A loaded gun won't set you free.
    So you say.

Tags for this Thread