24 χρονάρες.
<20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
>34
>44
Δηλαδή το συμπέρασμα είναι πως άμα πατήσεις τα 30, κόβεις το er;
19 και δε προλαβαίνω να γαμάω.
38
Where's the booze?
I used to be perfect but now I'm even better
ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΗΣ ΜΠΑΛΑΣ.
(στη Μιλαν.)
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
ρε psychotron...
εσυ δεν επαιζες μουσικη στο legacy πριν 2-3 σαββατα???
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
yep.
Where's the booze?
τι yep ρε!!!
τι παιρνεις να πουμε και μοιαζεις με 25ρη??? σοβαρα!!!
αιστα διαλα! οταν μεγαλωσω θελω να γινω σαν κι εσενα (χωρις τα μαλλια)
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχ... ναι, μπορώ και το παίζω τζόβενο
Η αλήθεια είναι ότι όντως δεν δείχνω καθόλου, κι αυτό μ' έχει βοηθήσει σε ....χμ... πολλά θέματα![]()
Where's the booze?
Όχι ρε. Απλά μετά από κάποια ηλικία είτε έχεις λύσει το σεξιαλικό σου ή έχεις στραβωθεί και δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις πλέον τον υπολογιστή.
Συμπερασματικά άμα έχεις πατήσει τα 30 και (μπορείς να) μπαίνεις ακόμα στο ER ...είσαι κουλ!
@Raven Lord ...άρα μην μου πληγώνεσαι, και σ'αγαπάμε και είσαι και κουλ!...
(παππούλης)![]()
Deafening, painstaking, BB King
31 σε καμιά 20αριά μέρες.
I'll bury you in your god's fucked garden
32 kai eimai coolthx Dr.
When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself.
Hi, I 'm a signature Virus. Plz add me to your sig and help me conquer the world.
ALERT! Signature Infected by Unknown Virus.
Click Me
Η σελίδα του γέροντα! 28 στα 29 γριούλα είμαι κι εγώ![]()
Feed my fear