Α, εγώ είμαι με τους ναρίτες σε αυτό. Και όντως ρε ζωάκια το πρόβλημα σας είναι οτι μια πολιτική οργάνωση κάνει φεστιβάλ σε δημόσιο χώρο με είσοδο; Που συνήθως αν ζητήσεις να μπεις έτσι, μπαίνειςι; Δηλαδή ρε κλαψομούνες λύσαμε όλα τα θέματα με τους δημόσιους χώρους και τα εμετικά τσάμπα φεστιβάλ και την ξεφτίλα της μουσικής βιομηχανίας και των λαιβ εδώ και έξω και μας πειράζουνε οι ναρίτες;
αυτό δεν ισχύει καν. Θα σου αμολήσουν γενικά κάναν με ξύλινη γλώσσα για να σου πρήξει τα παπάρια και θα σου μιλάει σαν τον Τσοβόλα(με το ίδιο ύφος εννοώ) με αποτέλεσμα σπάσιμο νεύρων επί κάνα μισάωρο ενώ έχει ξεκινήσει το λάηβ και πρέπει να βρεις τους δικούς σου. Εκεί του κολλάς το 6ευρω στο κούτελο και του λες με οργή και αγανάκτηση "πάρτα φίλος να τελειώνουμε" και το χαμόγελο του που γυαλίζει από τη λάμψη του 6ευρου γίνεται και δικό σου και σταματάνε τα βάσανα και τα δικά σου και τα δικά του και είστε φίλοι κι όλα οκέηξ. Απλά δεν έχεις να φας για δύο μέρες μετά ξέρω γω. Φτωχομπινέκο που μού 'θελες και τσάμπα.
Νταξει, δε νομίζω οτι γίνεται αυτό, αμα ζητήσεις ευγενικά να μπεις επειδή δεν έχεις φράγκα θα σε βάλουν. Το έχω δεί να γίνεται.
"Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
نحن نحب فصل الربيع الجميل.