-
Senior Member
δεν θυμαμε αν εγραψα τα δικα μου...οποτες παμε μια απο την αρχη και μετα απο καιρο στο μπουρδελο μας...
αγαπημένος γιούζερ-Παυλεας (τα μαγουλινια σου),neuroscarς (θα τον διορθωσω), πανκης (ευθης,ΠΑΟΞ,αρχιδερος) ,amnesiac (ο πρωτος γαυρος ΠΑΟΚτσης)
γιούζερ με περισσότερς μουσικές γνώσεις - εγω κι ο ζαχαροπουλος...οταν ημεις ακουγαμε γιουργια χιπ σε 8'' σε φαβε εσεις ακομα κολυμπουσατε στα αρχιδοσακουλα του μπαμπα σας - σοβαρα τωρα,ηλεος ρε
πιο σέξυ γιούζερ - μαλλον μορφιν και ταμαγκοθι..αλλα ειναι λεσβιες,χεσε μεσα (α και Χαβοξ-αλλα οχι για την μαπα/τραυμα της)
πιο μισητός γιούζερ - σιγα μην χαραμισω μισος
πιο ΒΛΑΚΑΣ γιούζερ - clockwork (απλα επικος)
γιούζερ με πιο γαμάτο χιούμορ- κανενας...δεν υπαρχει humour σε φορουμτς
πιο αδιάφορος γιιούζερ- weedow,jdm,μπιζαριος.κοιλιασαμπρελας (κουραζεις) ladyeater (εχουμε μαθει πως χεζει η αδερφη σου-αρκετα) και καμια ντουζινα
πιο ευγενικός γιούζερ - guardian μαλλον
πιο ηρωϊκός γιούζερ - καντιρους...εξακοσα πεσιματα του κανε το μπατσικο στο πισι και το μονο που βρηκε ηταν φωτοσ απο κοαλα να γαμιουντε
πιο κουλτουριάρης γιούζερ - καλκις μαλλον..αλλα τον εχω στο μσν και θα τον ταχτοποιησω
πιο σκατόψυχος γιούζερ - ο ''ιδιοκτητης''...εχει σιγκ ''εχουμε πολεμο μωρο μου΄΄ και ζει σε ενα σπιτι με τζακι,πλασμα τβ,σινεμα και...ποιος ξερει τι αλλο...
πιο δήθεν γιούζερ - νταιθορ με δυναμις...μικρε εχεις πολλλλλλλλα μεροκαματα να βγαλεις
πιο τύφλα γιούζερ - εγω τωρα
Tags for this Thread