Συμφωνώ σε κάποια σημεία του κειμένου, κάποια άλλα είναι για γέλια. Ούτε εγώ για το Λεμπρόν δε βγάζω τόσο κόμπλεξ![]()
Συμφωνώ σε κάποια σημεία του κειμένου, κάποια άλλα είναι για γέλια. Ούτε εγώ για το Λεμπρόν δε βγάζω τόσο κόμπλεξ![]()
!
μπλακι και κασετινε κι εγώ μαζί σας
μήπως τελικά ήταν τρεντ να αλλάζεις από μάτζικ σε λέηκερς και το κάναμε όλοι;
ωρε φιξξξερ ναι μια χαρα τα λεει αλλα μη μπαινουμε στο τριπακι αυτου που εγινε με τη μπαρτσελονα φετος. μια χαρα σοβαρα ματς εχει παρει μονος του ο κομπε, μην περιμενουμε να 30+ισει και να κανει κακα παιχνιδια για να τον βγαλουμε ανικανο. τι να πουμε και για γκαρνετ στους τελικους δηλαδη.
και ουτε για μπαρτσελονα λυσσαω ουτε για κομπε, αντικειμενικο ποστ.
Ναι αλλά ήταν αλάνι
btw το woop δουλεύει κανονικά σήμερα.
Εγραψα νομιζω πεντακαθαρα οτι ειναι υπερβολικος και γινεται γραφικος, απλα συμφωνω με το γενικο νοημα του κειμενου, τι αλλο να γραψω? Ομαδαρα εννοειται οι Lakers και παικταρας μοναδικος ο Kobe, αλλα το οτι εχει περισσοτερο σταριλικι απο οτι πρεπει και το πως κερδισε ο Fisher μονος του το τριτο ματς σε ενα σημειο που οι Celtics φαινοταν σιγουρο οτι θα το γυρισουν (ειχε παει στο -2) ειναι αδιαμφισβητητο νομιζω ε. Ρε εγω δεν ειμαι απο αυτους που λενε οτι πρεπει να βαλει 100 ποντους ο Κομπι, καμια σχεση. Αλλα οταν παιρνει 30 επιθεσεις και βαζει τις 10, σημαινει οτι γαμαει την ομαδα του. Αν ειχε κανει ο Κομπι οσα εκανε ο Φισερ στην τεταρτη περιοδο προχθες, θα παραμιλουσαν ολοι. Διαφωνεις με αυτο? Προφανως και δε συμφωνω με οσα λεει οτι δεν ξερει μπασκετ κτλ, αλλα οτι ειναι πιο "χαοτικος" απο αλλους παικτες, ε ειναι. Και καμια συγκριση με Τζορνταν, βουρτσα με πουτσα![]()
"Helloween, Running Wild, Pink Cream 69"![]()
Ρεσιτάλ!
"Πλάκα κάνουμε! Δε γίνονται αυτά!"