Final Frontier Tour Stage Design:
![]()
Final Frontier Tour Stage Design:
![]()
Δεν ημουν ποτε φανατικος Maiden, αλλα παντα μαρεσαν αρκετες στιγμες τους ειτε λιγοτερο ειτε περισσοτερο, ακομα και η καινουρια περιοδος τους (ολο το BNW, το μισο DOD και ολο το AMOLAD). Το El Dorado νομιζω πως ειναι το χειροτερο κομματι που εχω ακουσει απο την επιστροφη Bruce Dickinson και μετα, με εξαιρεση ισως κανα 2-3 απο το DOD που πρεπει ομως να τα ξανακουσω. Το Wickerman το θεωρ πολυ καλυτερο απο αυτο το πραγμα. Δεν θα κατσω να αναλυσω το γιατι δε μου αρεσει, απλα ακουγοντας το ακουω ενα βαρετο φλατ πραγμα που ουτε καν καλο ρεφρεν δεν εχει, σε αντιθεση με αλλα φλατ χιτακια τους. Ουτε ενα ενδιαφερον ριφφ, ουτε ενα ενδιαφερον σολο, ουτε κανας καινουριος ηχος (ενταξει μη γελατε, στο προηγουμενο ειχαν δειξει σημαδια εξελιξης, κι ομως), ουτε καμια ωραια ιδεα. To Stage Design γαμαει φυσικα, αλλα οκ δεν ειναι και σπανιο αυτο για Maiden, αυτο πουλανε, φαντασυ και φωτα και χρωματα και σχεδια, σε οποιον αρεσει.
Δε λεω οτι ο δισκος θα ειναι μαλακια, και ελπιζω να μην ειναι, μονο για το κομματι μιλησα. Στη ροη του δισκου μπορει να μην παταω καν σκιπ, αλλα το θεωρω μαλακια τραγουδι. Ναι, μιλαω κι εγω για Maiden το 2010, ε και τι εγινε, εδω αλλοι μιλανε για αλλα κι αλλα.
ΥΓ. Το εξωφυλλο ειναι γαματο![]()
Last edited by FIXXXER; 09-06-2010 at 07:59.
Βασικά αρχικά, φικσκσκσερ, σκέψου ότι του δίνεις πολύ σημασία ως το μόνο δείγμα από τον "νέο πολυαναμενόμενο" δίσκο μέηντεν. Πράγμα που σημαίνει ότι εάν το πρωτοάκουγες στο δίσκο κατά πάσα πιθανότητα θα έκανες ένα σκίπ και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Κατά τα άλλα, όπως ξαναείπα το κομμάτι έχει όλα τα κλασσικά χεβιμέταλ χαρακτηριστικά, που δείχνει ότι τα παιδιά για κανα φράγκο πάνε και καλά κάνουνε δηλαδής. Ο μέσος μεταλ οπαδός, θα γουστάρει. Είτε είναι σπόρος που πρωτοακούει και χαίρεται που πρόλαβε "νέο δίσκο μέηντεν" ή είναι κάποιος αστός εργαζόμενος που άκουγε μέηντεν στα νειάτα και πλέον δεν έχει χρόνο να κάθεται να σκέφτεται τί προσφέρει στο στερέωμα το νέο απόφθεγμα τους, αντίθετα με 5 αργόσχολους που γράφουν εδώ.
Οτι εγραψες στην πρωτη σου παραγραφο το ειπα κι εγω στη δευτερη μου ρε συ ομως. Σιγα μην περιμεναμε το δισκο της χρονιας απο τους Maiden, οπως δεν τον περιμενουμε απο κανεναν δεινοσαυρο του μεταλ. Προσωπικα απλα μου αρεσει καποια συγκροτηματα να κρατανε μια αξιοπρεπη πορεια στο χρονο, τιποτα αλλο. Και φυσικα οπως ειπα και πριν, δε λεει κατι για το αλμπουμ το ενα κομματι που κυκλοφορησε πρωτο.
Ο χρονος φθΕιρει τα παντα. ακομα και τους μειντεν...Τεσπα.
Ωραιο το στειτζ σοου κλπ, αν περασουν καμια βολτα θα τους δουμε λογικα για τελευταια φορα.
Ε φανταζομαι θα ναι απ τα χειροτερα κομματια του δισκου αυτο το ελντοραντο.
Last edited by atom_smasher; 09-06-2010 at 16:47.
1) e4, c5
2) Νf3
αδιάφορο κομμάτι. Αλλά και οι δυο προηγούμενοι είχαν σαν πρωτη γεύση το πιο μάπα κομμάτι του δίσκου και όλα τα υπόλοιπα γαμούσαν. Οι δυο προηγούμενοί τους αν βγαίναν την σωστή εποχή θα ήταν κορυφαίοι δίπλα σε number of the beast & 7th son
εντιτ: OMG!!!!! τι καρακίτς εξώφυλλο είναι αυτό; προχειρότητα τρεχαγυρευόπουλης thrash Μπάντας των 80ς θυμίζει!
Last edited by Candiru; 09-06-2010 at 21:36.
Ξέρετε γιατί όταν κάνετε μπάνιο στον Αμαζόνιο πρέπει να φοράτε... προφυλακτικό;
http://www.trollart.com/sound/candiru/index.html
http://rockandecology.blogspot.com/
θα συμφωνήσω στο δεύτερο σκέλος
προχειροδουλειά μόνο δεν είναι, γαμάτο, αλλά όχι το eddie-based εξώφυλλο που προσωπικά θα ήθελα
μιας και είχε αρχίσει η εκπόρνευση (όχι κατανάγκη κακό αυτό) του eddie από ένα σημείο και ύστερα πίστευα ότι σεαυτό θα είχαν ενα πιο κοντά στα original artworks. προφανώς συνεχίζουν τη θεματολογία του brave new world και μετά. καλό αυτό μιας και μουσικά κινούνται στα ίδια μονοπάτια, low paced λίγο, αλλά δεν έχουμε και όλο το album για να κρίνουμε
δευτέρα 16 αυγούστου
σόποιον δεν άρεσε μπούλο
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Final Frontier track video clip
http://www.ironmaiden.com/
ok
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Προσκυνω. Το βιντεοκλιπ που ηθελαν να γυρισουν πριν 12 χρονια το εκαναν τωρα. Φαση εχει το κομματι αν και πετσοκομμενο.
Έχει καταντήσει αηδία πια αυτό με τα video clip των maiden. Το συγκεκριμένο, σε παιδάκια μέχρι 3η - 4η δημοτικού, και star wars γκάουζ, μπορεί να βρει ακροατήριο. Μέχρι εκεί. Το κομμάτι στην πραγματικότητα το περίμενα χειρότερο, αλλά είναι πολύ ΜΑΚΡΙΑ από το να φέρει το όνομα MAIDEN πάνω του. Σαν b side κάποιου Dickinson Album μου κάνει....Πάντως μέχρι στιγμής 2/2 μετριότητες.....Δεν ελπίζω και πολλά στο νέο άλμπουμ....
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
nai...τι μας το θυμισες...το ακουσα χτες.
1) e4, c5
2) Νf3