Page 9 of 9 FirstFirst ... 789
Results 121 to 123 of 123

Thread: Dream Theater - Images and words

The Patient H.'s Avatar

Quote Originally Posted by Krux View Post
    Εκείνη η κριτική ήταν απο τα καλύτερα πράγματα που έχουν γραφτεί στην ιστορία του hammer.
    Επειδή μέσα στις άκρες την θυμάμαι αυτήν την κριτική, για εξήγησε το λίγο αυτό.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Mazikeen Krux's Avatar

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Quote Originally Posted by Krux View Post
    Εγώ Βικ πάντως πίσω από όλες τις εύκολες ιντερνετικές εξυπνάδες βλέπω έναν άνθρωπο που ήρθε σε ένα forum να μιλήσει για αυτό που αγαπάει (μουσική) και αυτό που δέχτηκε είναι κοροιδία, χλευασμό και απειλές. Παράδειγμα. Σεβασμός για τα γούστα και την άποψη του άλλου, μηδέν.

Ισως μου θυμίζει κάτι όλη αυτή η κατάσταση. Ισως.

Για τον Κρουξ έχω γράψει ότι κάκιστα τσιμπάει και αντιδράει και δεν θα υπερασπιστώ τις επιθέσεις του, όμως δικαιολογώ κάποιον να ξεσπάει ακόμα και άκομψα όταν του πρήζουν τα αρχίδια σε μόνιμη βάση. Γενικά όταν πετάς σκατά στον άλλο και ο άλλος κάποια στιγμή στα πετάξει πίσω είναι μάλλον υποκρισία να πεις "δες που μου πετάει σκατά ο "ώριμος".
    Point. Αλλά δεν μπορεί, πρέπει να το βλέπεις ότι όταν αρθρογραφείς στο χάμερ και μοστράρεις φάτσα φόρα στην πρώτη σελίδα αυτό το άρθρο, που είχα ξεχάσει πόσο τραγικό ήταν και πόσο ισοπεδωτικό και πόσο ψευτοελιτισμό της καραπουτσακλάρας έβγαζε και στο κατόπι να κάνεις συνεχόμενα ποστ "γελάω, είστε μπουρδέλο, η μάνα σου με πιπώνει", τουτέστιν ακριβώς αυτό που και καλά καταγγέλεις ως ωριμότερος, ε. Ε! Δεν μιλάμε για ένα τυχαίο νέο χρήστη στο ΕΡ, μιλάμε για το όπως το έλεγες το μεγαλύτερο μέταλ έντυπο και ΚΑΠΑΚΙ πλήρης ακύρωση του κειμένου. Εσύ ξέσπαγες εδώ. Αν καθόσουν και έβριζες το ΕΡ μέσα από την πρώτη σελίδα του Χάμερ γιατί είχες θέμα με τον Ικόνοκλαστ, το ίδιο θα έλεγα. Είναι χαοτική η διαφορά. Ο άλλος τα έγραφε σαν κότα από το Χάμερ με καμία δυνατότητα απάντησης και κρυμμένος πίσω από το κύρος και την δημοτικότητα του περιοδικού και ο αδερφός του συμπλήρωνε την εικόνα παίζοντάς το ανωτερότητα του δημοτικού.

Καταλαβαίνω ότι συμπαθείς τα παιδιά και καταλαβαίνω επίσης πως είσαι πιο ευαίσθητος στα δίκια τους (τα οποία είχα αναφέρει και εγώ τότε) αλλά καμία συμπάθεια από μέρους μου όταν ουσιαστικά η στάση τους είναι "ό,τι και να λέτε, εγώ είμαι ο Ζαχαρόπουλος και γράφω στο Χάμερ, με μια δισκοθήκη ΝΑ και εσείς είστε ένα ψωροφόρουμ πουθενάδων ανώνυμων που δεν έχετε δικαίωμα να ομιλείτε περί μουσικής". Ε, χέσε μας.
    Vic έτσι όπως τα λες είναι δεν αντιλέγω. Η αντιδραση του Βασίλη ήταν όντως λάθος όπως λάθος ήταν/είναι/θα είναι και η αντίδραση κάποιων να συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο σε άτομα που μπαίνουν σε ένα μουσικό φόρουμ για να συζητήσουν για τι άλλο, για μουσική.

ενίθαρμον το καταλαβαίνω οτι το φόρουμ σας έχει κάνει να απευθύνεστε στους άλλους με αυτό τον τρόπο αλλά περισσότερο σας μειώνει ώς άτομα πίσω απο την οθόνη παρά οτιδήποτε άλλο. και αυτό πάει και στον κράσερ που συνήθως ξεκινάει να μιλήσει σε κάποιον με παρόμοιους χαρακτηρισμούς. είμαι σοβαρότατος λοιπόν για να σου λύσω την απορία γιατί σε βλέπω οτι αγχώνεσαι για το ενδεχόμενο να είμαι ασόβαρος, πράγμα που λογικά ως τώρα θεωρείς ίσως για μένα. επίσης αυτό το κατηχητικό στυλάκι "σου λέμε όλοι εμείς" να το αποβάλλεις δεν σου πάει. ποιοί είστε όλοι εσείς ? ποιοί ? και επειδή δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάτσω να συζητήσω μαζί σου για ποιό λόγο μοιράζει 0 σε ΑΟΡ δίσκους κάτσε αναλογίσου για 10 δεύτερα τό πόσο εύκολα εσύ και το "σου λέμε όλοι εμείς" συνάφι σου, μοιράζετε 0 οχι σε δίσκους αλλά σε άτομα εδώ μέσα. καληνύχτα.
    I'll bury you in your god's fucked garden

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Η φάση που συζητιέται θυμίζει κλασσική περίπτωση δημοσιογράφων τόσο νάρκισσων και "σημαντικών" που η είδηση πλέον είναι ότι καλύπτουν ένα θέμα και όχι το θέμα αυτό καθεαυτό. πχ Σταύρος Θεοδωράκης, Έλλη Στάη, γυναίκα Μάκη Τριανταφυλλόπουλου κλπ. Τυπικό εκνευριστικό φαινόμενο, αλλά όταν συμβαίνει ας πούμε στο Αλμανάκο, στα Σαΐνια, στο GamePro, στο Metal Hammer & Heavy Metal, ε είναι μαλακία να το τροφοδοτείς εξ'αρχής.