Χωριάτικα θεσσαλικά. Τίγκα λεμόνι και κοκακόλα μονορούφι μεχρι να δακρύσω απ το ανθρακικό.
![]()
Χωριάτικα θεσσαλικά. Τίγκα λεμόνι και κοκακόλα μονορούφι μεχρι να δακρύσω απ το ανθρακικό.
![]()
σπιτικό χοιρινό κεμπάπ
μιλάμε για ηδονή !
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
pane na tsimpoukwseis ton patera sou mwri psyxanwmali.
Βan στον cancer, παρενοχλεί.
cancer το μήλο στη μητέρα γη είναι η πατάτα, απ' τ' άλλα να τρως ψοφίμι, ένα την ημέρα, μη σου πέσουν και βαριά στο στομάχι
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
ΜΠΟΜΠΟΤΕΣ?![]()
ΣΠΙΝΤ ΜΕΤΑΛ ΧΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ER
ΟΥΖΟ-ΘΡΑΣ-ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΣΑΜΑΤΑΣ
κοτοπουλάκι κ μανιτάρια τυλιγμένα σε μπέικον, πράσο κ φρέσκο κρεμμυδάκι.
Spoiler
satan was a lez
δεν επρεπε να τα βαλεις ολα μαζι?
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
όχι μωρέ, ήθελε απλά το κοτόπουλο να το κάψω λίγο σε μια κατσαρόλα για να μη πάρει πολύ ώρα το ψήσιμο.
satan was a lez
δοκιμασε κοτοπουλο με μαριναδα βαλσαμικο (αλλα να μην ειναι με μελι οπως αυτο που εβαλα εγω)
γαμαει πατεραδες!
οτι πρεπει για το καλοκαιρι σε σαλατα μαρουλι κτλ
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!