θα τα πληρωσετε μισα μισα δηλαδη?
θα τα πληρωσετε μισα μισα δηλαδη?
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
"φαγαν" το ποδηλατο της κοπελας μου. καριοληδες...
1) e4, c5
2) Νf3
louli
lol
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Ναι. κατω απο το σπιτι. Βασικα γινεται της πουτανας απο κλοπες ποδηλατων Κοπενχαγη. Ποσο μαλλον στην γειτονια μου που ειναι και λιγο "Κολωνος".
1) e4, c5
2) Νf3
αφού έκανα μια ύστατη προσπάθεια(ανεπιτυχή,με πόνο και δάκρυα) να βγάλω μόνος μου μια παρανυχίδα που έχει σφηνωθεί στο κρέας του μεγάλου δαχτύλου του ποδιού,με την οποία παλεύω κοντά ένα μήνα,σηκώθηκα και χτύπησα με ΦΟΒΕΡΟ ΚΡΟΤΟ το μικρό δάχτυλο σε αλουμινένια σκάλα.
τώρα πρήζεται και περπατάω σακάτης.FuckMyFoot
edit:καταγματάκι,εδώ και μια βδομάδα είναι πρησμένο και το περπάτημα είναι βασανιστήριο.
Last edited by nikolasfluxus; 09-06-2010 at 21:21.
Epese to reuma - kaike to Pc (mallon mb, afou kai me allo trofodotiko den kanei tpt)
Katelpida den exei xalasei kati perissotero apo mb/cpu/ram pou tha allaxtoun
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
Αναβάθμιση και καινούργια ή μεταχειρισμένα? Για πες και ποιο τροφοδοτικό & mb έχεις...
section .text
global _start
_start:
xor ebx, ebx
mov eax, ebx
inc eax
int 80h
ret
Telika to psaksa ligo parapanw kai mallon eixe vraxukuklwsei h usb gia to front panel. Ta vgala kai douleuei twra. fiiouuu
(pantws gia kainourgia tha phgaina, na kana kai kamia anabathmish me thn eukairia, akoma me ddr400 eimai)
People assume that time is a strict progression of cause to effect. But actually, from a non-linear, non-subjective viewpoint, it's more like a big ball of wibbly-wobbly...timey-wimey...stuff.
Wraies oi limnes kai ta livadia, alla poso kounoupi thee mou??? =(
![]()
πδφ reloaded
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Kanonika.. me stoxo olo to swma auth th fora =|
δεν σε ειχα για γλυκοαιματη!
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
ΠΩ μαλάκα, στανταρ αν δεν το βλεπα δε θα το πίστευα.. Δε μπορω να φανταστώ χειροτερο σκηνικο απο το να σε φαγουρίζουν ολα μαζί ταυτόχρονα. Πώς την παλεύεις? =/
(και γιατι δεν εχεις σηκωσει ακομα τα χαλια)
There is a light that never goes out