πες μου οτι το φοτοσόπιασαν με την μάπα του Σάββαc !
πες μου οτι το φοτοσόπιασαν με την μάπα του Σάββαc !
I'll bury you in your god's fucked garden
όταν ο κυρΣάββας λέει ότι ο Πατέρας έβγαζε τους διαιτητές είναι ένας γραφικός κωλόgayρος, όταν λέει τα άλλα τα καλά και τα ωραία είναι αξιόπιστος;
ο τύπος έχει ιδιωτική συζήτηση με το Μάκη των σπορ και περίπου παρουσιάζει τον εαυτό του σαν το Ράμπο και το Μαγκάιβερ και το Ρόκυ και το Ρόκο Σινφρέντι που θα τους γαμήσει όλους και μόνος. αν θελήσουμε να παραβλέψουμε το έξοχο επιχείρημα του αδιάψευστου πριντ σκρην του Τάιλερ Ντέρντεν (πωπω ντροπή πωπω κάποιος γαύρος στο ίντερνετ ντρέπεται σκατά καταστροφή πω), μάλλον πρόκειται για μια φούσκα και γενικά πολύ άγχος ρε παιδιά. στα γρήγορα που άκουσα στο utube τη συνομιλία επίσης δεν πρόσεξα πουθενά να λέει για ντόπες επί Λεμονή αλλά ίσως να μην το πρόσεξα γιατί έγραφα παράλληλα. (έντιτ: τώρα διαβάζω στο έγκυρο γκαζέττα.γρ ότι η λέξη "ΦΥΣΟΥΝΑ" είναι λέει κωδικός, φοβερά πράματα)
για να δούμε σε ποια εφημερίδα θα πιάσει δουλειά ο Δουκάκος από βδομάδα!
τρίζει η καρέκλα της Αγγελικούλας της Αρκάδη.
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
ε ναι μωρε δεν έγινε και τίποτα...άλλωστε ποτέ δεν υπήρξε καμιά υποψία για την ομάδα του λιμανιού και φαίνεται εξαιρεικά απίθανο να ισχύουν αυτά που λέει αβίαστα ο πρωην αντιπρόεδρος του γαβρου.μάλλον βγάζει πίκρα ο ανθρωπος....cool
Spoiler
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
από υποψιασμένος που ψάχνει ψίχουλα επιβεβαίωσης στο ο,τιδήποτε, χίλιες φορές κορόιδο.
~
~
ρε συ, όταν έχει βγει το "ο ολυμπιακός και το αιγάλεω να κερδίζουν και όλοι οι άλλοι να παν να γαμηθούν", όταν έχει βγει ο ποντίκης και τα λέει μόνος του στην καθημερινή, όταν βγαίνει προς τα έξω το μεγαλείο του κυρ Σάββα, όλα αυτά είναι ψίχουλα; δηλαδή εσύ προσωπικά τι άλλο θα ήθελες να δεις για να πειστείς;
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
Θα ψάξω να ακούσω τι λέει ο γαμόσπιτος αλλά μιας και βλέπω οι απέναντι να ενστερνίαζονται τον λόγο του, υποθέτω αυτό είναι παραδοχή ότι φέτος το πήρατε με τη διαιτησία με τα χαμένα κονδύλια του ΠΑΟ;
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Αυτό ακριβώς ακούγεται στο ηχητικό απόσπασμα, ναι. Γενικώς πολλή σημασία δίνετε στον Σάββας, λες και είπε κάτι που δεν ξέραμε/βλέπαμε στα χρυσά χρόνια του ελληνικού αθλητισμού.
einai γραφικός κωλόgayρος alla egw ton pistevo sta osa leei gia ton osfp kai gia ton Patera kai tous diaitites kai ola![]()
the game is the game
το μονο που ξερουμε στα χρονια του ελληνικου αθλητισμου ειναι το πεος στη ζελα
μπραβο στους μαλακες που θα σκασουν και λεφτα στον θεοδωριδη
μου αρεσει που αναφερετε τις σουπερ αποκαλυψεις του μακη για ολυμπιακο και αιγαλεω
ξεχνατε να πειτε και για ποιο ματς κουβεντιαζαν οταν τους εγραφε ο ζουγκλας ομως
ο αεροπορδος λεει και για ποντικη ρε μαλακα μου![]()
αυτό με τον Ποντίκη δεν το λαμβάνω υπόψη, γενικά όσους μαρτυράνε δίχως ξύλο ενώ νωρίτερα κάνουν τις πουτάνες, έχω την τάση να μην τους θεωρώ αξιόπιστες πηγές.
γενικά ναι, πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός είχε στον (διακριτικό ή μη) έλεγχό του τη διαιτησία τα προηγούμενα χρόνια, αλήθεια. παρ'ολαυτά δεχόμενοι ότι όσα λέει ο Σάββας ισχύουν (που εγώ δεν το δέχομαι αλλά για το καλό της συζήτησης ας) το μόνο καινούριο που μάθαμε από τη συνομιλία του κυρΣάββα είναι ότι ο Πατέρας βγάζει τους διαιτητές τώρα. και γι'αυτό φταίει η ντροπή της χώρας, ο Ολυμπιακός; πως προκύπτει η δικαίωση;
σκάω εδώ γιατί έχω πολύ γράψιμο, ισχύει παλαιότερη πρότασή μου να καταργηθεί το μπουρδέλο ο σύλλογος να τελειώνουμε επιτέλους να πάρουμε μιαν ανάσα σα φίλαθλη κοινότητα.
~
~
πήγαινε στο ΣΕΦ για εξιλέωση εσύ, και τηλεφωνιόμαστε.
θυμωσε ο μπουλουκος
δεν βλέπω ματσάκια με συναδέλφους μου, δεν αγοράζω το [doublepink]swansong[/doublepink], δεν είμαι εγώ ο μπουλούκος ψηλέ. Με το πέος στη ζέλα διασκεδάζω, πέος στη ζούλα είναι κάπως σωστότερο.
το πως απολαμβανεις να τρως το πεος ειναι δικο σου προβλημα
και καλο θα ηταν να το συζητας εκτος ιντερνετ με τη συντροφια σου ακουγοντας το νεο προτζεκτ του γκαρμ ή βλεποντας μια ολταιμ κλασικ επιτυχια της αλικης
εδω μιλαμε για τον σαββα τον ποντικη και τοντζιμπριλ