Page 18 of 31 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast
Results 256 to 270 of 462

Thread: LOST Series Finale (ναι, με σπόιλερς)

A rock, an island Drumsick's Avatar

Quote Originally Posted by BlackiE View Post
    Οφτόπικ

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    edit: όσοι είπανε πως ήταν το καλύτερο φινάλε σειράς (lol), να κάτσουν να δουν six feet under.
    Πριν ξεκινήσω SFU διάβαζα παντού αυτό για το φινάλε και είχα στο μυαλό μου οτι θα κόψει τη γη και τέτοια πράματα και κάπως απογοητεύτηκα.
    Δε λέω οτι δε γάμησε ε, απλά το φανταζόμουν ΤΕΛΕΙΩΣ αλλιώς.
    Χαχαχ, μαλακία. Εγώ δεν ήξερα καν περι τίνος επρόκειτο η σειρά όταν ξεκίνησα να τη βλέπω, πόσο μάλλον το φινάλε. Άλλά αλλη φάση εκεί. Δεν περιμένεις να απαντηθεί τίποτα, ούτε βλέπεις τη σειρά περιμένοντας κι αγωνιώντας να δεις τι θα γίνει στο τέλος. Απλά ζεις με τους χαρακτήρες και δένεσαι πολύ και είναι πολύ γλυκό και τελείως αυτό που κάνουν.

οφφ τοπικ τέλος.

Quote Originally Posted by geologiko_karoto View Post
    α και προφανώς δεν πέθαναν από την πτώση του αερόπλανου γιατί πως εξηγούνται οι άλλοι χαρακτήρες (Μπεν,Τζούλιετ,Ιθαν κτλ) - δεν μπορεί να ήταν στις μνήμες των Λόστιζ γιατί δεν τους γνώριζαν εκτός νησιού
    Μόνο η Τζούλιετ με προβληματίζει, που είδαμε πώς ήρθε στο νησί. Οι άλλοι θα μπορούσαν άνετα να ήταν ήδη νεκροί. Ρίχτε μια ματιά και σε τούτο το θρεντ άμα θέτε:
    http://forum.lostpedia.com/land-dead-t60220.html
    Ξαναλέω, δε λέω πως αυτή είναι η "σωστή" εκδοχή, οι σεναριογράφοι λογικά το σκέφτηκαν όπως το λέτε οι περισσότεροι. Απλώς λέω ότι "χωράει" κι αυτή η θεωρία και τη βρίσκω ενδιαφέρουσα (περισσότερο ενδιαφέρουσα βασικά από το να μην πέθαναν στη συντριβή). Γενικά, εφόσον υπάρχουν άπειρα αντικειμενικά κενά, υπάρχει χώρος σε ένα βαθμό να δώσει ο καθένας την ερμηνεία του, δεν ήταν και αγκάθα κρίστι όπου τα πάντα κολλάνε στο τέλος.

Carlos the Dwarf Kelldorain's Avatar

Ένας από τους σεναριογράφους είπε ότι δεν ισχύει (post #163) και το ABC είπε ότι οι εικόνες με το αεροπλάνο στο τέλος ήταν άσχετες

Ναι ρε μανάρι, το είπα πιο πάνω ότι αυτή ήταν λογικά η επιδίωξη των σεναριογράφων. Αλλά από τη στιγμή που είναι μια μορφή τέχνης και δε σου δίνει εντελώς μασημένη τροφή (η θεωρία ότι έζησαν στο νησί αφήνει επίσης άπειρα αναπάντητα ερωτήματα), τότε είναι δικαίωμα του καθενός να βρει τη δική του ερμηνεία. Όπως και στους στίχους ενός τραγουδιού. Έχω σταματήσει προ πολλού να πασχίζω να βρω τις εξηγήσεις των σεναριογράφων, καθώς αποδείχτηκε εδώ και καιρό ότι δεν είναι ούτε δική τους προτεραιότητα αυτή.

Chef Wannabe Clockwork Orange's Avatar

γελαω με ταγκ "σωγιερ βουτια απο ενα χιλιομετρο με το κεφαλι"!!
    για να πουμε και κατι σοβαρο...ΠΟΣΟ ΚΑΥΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΙΤ ΜΕ ΦΟΡΕΜΑ ΡΕ ΜΛΚΕΣ?!?!?!
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

το οποίο μας φέρνει στο πραγματικό μυστήριο του επεισοδίου

γιατί μπήκε με μαύρο φόρεμα στην εκκλησία και μέσα ήταν με παντελόνι και μπλούζα; ε;
    Vielen Dank für alles was mal war

lcsgp FIXXXER's Avatar

Αυτο το ρωτησα κι εγω απο δω κι απο κει, κανεις δεν εχει απαντηση, οποτε θα προτιμησω το "δεν ηθελε να παει σαν τσουλα (αψεγαδιαστη βεβαια) στο επομενο σταδιο"

δεν ηθελε να νομιζει ο πεθερος της οτι ειναι πουτανακι!
    Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
    Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ

Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!

παντως η πλακα ειναι οτι η κειτ βγηκε απο την φυλακη με μαυρο μπλουζακι,πηγε στην συναυλια στα καπακια με φορεμα,πηρε τον τζακ απο το χερακι για να πανε στην εκκλησια με το ιδιο φορεμα,βγηκε απο το αμαξι χωρις να κραταει κατι και στα καπακια φοραει αλλα ρουχα απο το πουθενα
    και μετα απο ολα αυτα υπαρχουν ατομα που περιμενουν απαντησεις.....

A rock, an island Drumsick's Avatar

Quote Originally Posted by Kelldorain View Post
    Ένας από τους σεναριογράφους είπε ότι δεν ισχύει (post #163) και το ABC είπε ότι οι εικόνες με το αεροπλάνο στο τέλος ήταν άσχετες
    Ωραία τα λέει αυτός στο λινκ. Με ξεμπέρδεψε λίγο.

edit: επίσης, έχω την εντύπωση πως η κέιτ μπήκε με μαύρο φόρεμα στο αμάξι και βγήκε με μώβ.

raz smash Abruzzi's Avatar

Quote Originally Posted by Kelldorain View Post
    Ένας από τους σεναριογράφους είπε ότι δεν ισχύει (post #163) και το ABC είπε ότι οι εικόνες με το αεροπλάνο στο τέλος ήταν άσχετες (post#185)
    fixed =p

Dr.Dakota Block Impure's Avatar

Αυτό με το φόρεμα το παρατήρησα και γω. Αλλά τι ψάχνουμε τώρα μωρέ. Η εκδοχή του lostpedia που έδωσε ο Dragonlord μ άρεσε.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Quote Originally Posted by geologiko_karoto View Post
    α και προφανώς δεν πέθαναν από την πτώση του αερόπλανου γιατί πως εξηγούνται οι άλλοι χαρακτήρες (Μπεν,Τζούλιετ,Ιθαν κτλ) - δεν μπορεί να ήταν στις μνήμες των Λόστιζ γιατί δεν τους γνώριζαν εκτός νησιού
    Μόνο η Τζούλιετ με προβληματίζει, που είδαμε πώς ήρθε στο νησί. Οι άλλοι θα μπορούσαν άνετα να ήταν ήδη νεκροί. Ρίχτε μια ματιά και σε τούτο το θρεντ άμα θέτε:
    http://forum.lostpedia.com/land-dead-t60220.html
    Ξαναλέω, δε λέω πως αυτή είναι η "σωστή" εκδοχή, οι σεναριογράφοι λογικά το σκέφτηκαν όπως το λέτε οι περισσότεροι. Απλώς λέω ότι "χωράει" κι αυτή η θεωρία και τη βρίσκω ενδιαφέρουσα (περισσότερο ενδιαφέρουσα βασικά από το να μην πέθαναν στη συντριβή). Γενικά, εφόσον υπάρχουν άπειρα αντικειμενικά κενά, υπάρχει χώρος σε ένα βαθμό να δώσει ο καθένας την ερμηνεία του, δεν ήταν και αγκάθα κρίστι όπου τα πάντα κολλάνε στο τέλος.
    Χμ, οπως πολυ σωστα λενε διαφοροι σε αυτο το διαμαντι θρεντ απο το λοστπεντια φορουμ, υπαρχουν διαφοροι λογοι για τους οποιους ειναι τραβηγμενη αυτη η ερμηνεια, με κυριοτερη την τεταρτη σεζον που οι Oceanix πηγαν πισω στην κανονικη τους ζωη. Και φυσικα δεχομαι ιδιαιτερα αυτο που λες περι διαφορετικων ερμηνειων (δεν καταλαβαινω βεβαια γιατι σου φαινεται πιο ενδιαφερουσα μια εκδοχη που το 80% της σειρας ηταν μεταθανατιες σουρρεαλιστικες εμπειριες), παρολα αυτα δε μπορω να σταματησω να γελαω με αυτο το ποστ καποιου που απευθυνεται στον κολλημενο που ξεκινησε το θρεντ εκεινο:

Okay, so to keep on your theory:

Oceanic 815 crashed and we saw that many of the people did indeed "die" upon impacting the water, even though they'd already entered the land of the dead. So those people were instantly able to move on Dead: Level II, or their version of the AR. Meanwhile, for whatever reason, our beloved Losties and the Others and anyone else roaming the island were on Dead: Level I and being run through a series of tests, doing their best to avoid dying (again) and advancing to Level II.

But once they ultimately died and moved on to Level II, they constructed a common reality so that, together, they could walk together into the big bright light, advancing to Dead: Level III.

Tell me again how this is smoother than the popular narrative?

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Γελάω με το πως οι κοπέλες του φόρουμ παρατήρησαν το φόρεμα και το χρώμα αυτού.

Έχω σταματήσει να ασχολούμαι και τόοοσο πολύ μιας και οκ "whatever happened, happened" οπότε αυτό είδαμε με αυτό θα μείνουμε, δε θα πεθάνουμε Απλά διαφωνώ με αυτό που είπε ο Αμπρούτζι στο Φοίβο ότι ήταν αναπόφευκτο. Δεν ήταν. Έχουν κανονίσει την διάρκεια της σειράς εδώ και πάνω από 1 season και, σύμφωνα με Cuse&Lindeloff, αυτό ήταν και το μόνο που τους κρατούσε πίσω και ότι τότε πια ήξεραν πότε θα δείξουν και τι. Από εκεί και μετά δεν πιστεύω πως αυτοί οι άνθρωποι που σκέφτηκαν όλο αυτό, όταν έβαζαν ένα ερωτηματικό (πχ ο Economist ή οτιδήποτε από το video που είχε ποστάρει κάποιος με τις αναπάντητες ερωτήσεις) το έβαζαν στη τύχη. Είχαν κάποιο background, είχαν timelines γραμμένα σε κάποιο χαρτί, είχαν όλο το backstory ώστε όλα να δένουν. Επίσης έχουν πει και οι ίδιοι πως είχαν και έναν τυπά που η μόνη του δουλειά ήταν να φροντίζει ώστε να μην υπάρχουν conflicts.

Σούμα: Δεν ήταν πως έπρεπε να σκεφτούν τις απαντήσεις, εφ'όσον δημιούργησαν τα ερωτήματα πάει να πει ότι τις ξέρουν.

Εδώ εγώ προσωπικά έχω και το πρόβλημα. Δε είχα την απαίτηση να γίνει ένα faq όπου θα έχεις το hugo στη μέση της οθόνης να απαντάει ερωτήσεις θεατών ξέρω'γω. Θα ήθελα η φωτιά του Jacob να διαρκέσει ένα ολόκληρο επεισόδιο να κάτσουν εκεί και απλα να δώσει κάποια παραπάνω κομμάτια μυθολογίας. Να δώσει αυτή την παραπάνω κουκίδα που λείπει για να μπορέσω μετά να ενώσω τις υπόλοιπες όπως θέλω και μετά να συγκρίνω την εικόνα με το τι έβγαλαν οι υπόλοιποι (τι ποιητής). Όπως είναι τώρα δεν βγαίνει τίποτα. Mπορώ κάλλιστα να εφεύρω δικούς μου κανόνες ότι όταν έπεσε το αεροπλάνο, από την έκλυση ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας του hatch άνοιξε μια διαγαλαξιακή πύλη μέσα από την οποία εμφανίστηκε ο Αλέφαντος στο νησί και επειδή είδε πως είναι άμπαλοι και δεν μαθαίνουν μπαλίτσα τους είπε "Γυρίστε το στο γκολφ καλύτερα" και ως αποτέλεσμα έκαναν το γήπεδο golf στη 1η season. Και θα είμαι και μέσα ε.

Από εκεί και μετά επειδή κάποιοι είστε (λίγο) χαζούληδες ας το δουμε ως εξής:

Κάποιοι λένε πως το θρεντ έγινε χάλια και μπλαμπλα. Σόρρυ κιόλας αλλά υπήρχε καμιά αμφιβολία ότι δε θα ξεκινούσε κάποια διαμάχη για το τέλος; Σοβαρευτείτε, είναι φυσιολογικό + ότι για κάποιους αυτή η απογοήτευση ήταν αυτό που τους άφησε πιο πολύ το επεισόδιο και αυτό θέλουν να πουν όταν γράφουν ποστς για τούτο το θρεντ. Αλλά ας δούμε και κάτι άλλο, όσοι αγάπησαν το τέλος ας πούνε κιόλας λίγο τι τέλος θα μπορούσαν να δείξουν οι δημιουργοί της σειράς που δε θα τους άρεσε (επειδή ξέρω τι περίεργοι είστε, αυτό είναι εντελώς καλοπροαίρετο).

Τέλος Rorsach το sig είναι από Crezax;
    Last edited by SpiritCrusher; 27-05-2010 at 13:20. Reason: typos
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka