ειναι γαματο το τελος γιατι ο καθενας πιστευει τα δικα του
εγω ακομα δεν αποφασισα...το ειδα μονο μια φορα!
Spoiler
ειναι γαματο το τελος γιατι ο καθενας πιστευει τα δικα του
εγω ακομα δεν αποφασισα...το ειδα μονο μια φορα!
Spoiler
Μα εγώ μ΄ένα άγριο περήφανο χορό σαν αετός πάνω απ'τις λύπες θα πετάξω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Θα πάω να χτίσω μια φωλιά στον ουρανό θα κατεβαίνω μόνο αν θέλω να γελάσω - Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ
Πρέπει να έχει κανείς ακόμη ΧΑΟΣ μέσα του για να μπορέσει να γεννήσει ένα ΑΣΤΕΡΙ που χορεύει!
χιούγκο και μπεν τι ακριβως προστάτευαν στο νησί αφού δεν υπήρχε πια ίβολ;
Ιβολ υπήρχε και το νησί ήταν ο φελός του. Φύλακες του νησιού υπήρχαν και πριν τον MiB όπως είδαμε. Κάποιος πρέπει να το φυλάει και από τον ράντομ βλακάκο ναυαγό που θέλει να βρει donkey wheels και να τα γυρίσει. Τα έδειξαν αυτά στο flashback jacob-mib.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
εκλαψα... το κλισε με τους μαυρους που σε ολες τις ταινιες πεθαινουν πρωτοι... η εξαφανιζονται.. επαιξε.. που ειναι ο μαικολ και ο γιος του οεο?τεσπα νταξει φανηκε οτι δεν ξεραν προς τα που παει η σειρα.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΩ ΜΕΤΑ ΤΟ 3ο ΛΕΠΤΟ
http://www.youtube.com/watch?v=AxgC4n3u8K0
ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΑΡΚΕΤΑ.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
e re malaka, to arxeio pou katevasa etsi teleiwnei, me ta syntrimia sto telos. nai,ti?
μολις το ειδα.
για μενα, αν κ λιγο προχειρο τελος...(με)γαμησε.
In somewhat greater perspective of time
You are practically non-existent
valte theme knight rider naoume
edw valate gia mj
μα καλα εινα;ι δυνατον να σας αρεσε?
τι χαρακτηρες και αρχιδια ρε παπαρες
ολοι το παιζαμε ειδικοι να εξηγησουμε τα ταιμ τραβελ την ελοιζ το καπνο , το τζεικομπ το γιατι ο χερλι ολο και χοντρενε το πως ο γιατρος στο φρειτερ πεθανε πριν τον δουν οι αλλοι, και στο τελος ειδαμε τους γκοστμπαστερς
ε δε πανε στο διαολο?
οποιανου του αρεσε ειναι μαλακας. με εξαιρεση το φιξερ που ειναι 2 φορες μαλακας. γιατι ειναι φιλος και ετσι μπορω να τον βρισω πιο πολυ
καλυτερη σκηνη η κειτ που σαν αλλη σαρα κονορ στο τερμονειτορ 2 πυροβολα το μαλακα
οποιος παρει το μποξσετ ειναι πραγματικα γκει
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
ποθτανα ολα
iola 11
δε μπορω να σταματησω να γελαω. μα τη μπαναγια
ποθτανα ολα
iola 11
Ρε Burnin, εξηγώ πόσες ώρες το L O S T σε κανάλι μου στο grnet κι έρχεσαι εδώ και γράφεις πίπες; Τι θες δηλαδή; Να σε αρχίσω κι εσένα;
Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.
ποθτανα ολα
iola 11
Εγώ ρε φίλε έβλεπα και Beverly Hills ναούμε, στο L O S T θα κολλούσα, νομίζεις; Κι αν εσύ κατέβαλες υπερπροσπάθειες για να το καταλάβεις (δεν ήσουν δηλαδή τόσο ξύπνιος όσο εγώ με λίγα λόγια) δε σημαίνει πως ΕΓΩ έχασα ή χάνω τον καιρό μου! Απλά μία μέρα το χρόνο (όπως μετά από κάθε finale) έρχονται μερικοί αδαείς και ρωτάνε διάφορα! Εντάξει, δε χάθηκε κι ο κόσμος, μπορείτε πάντα να δείτε το The Prisoner (του 1967 όμως).
Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.